Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Lipanj 2021. 21:39

Kamilica ♥️

Hope ♾

Kamilica ♥️

Pozdrav cure drage! 🤗
    Evo ja jutros dobila nalaz od pape od prije mjesec dana, i Bogu hvala uredan je, osim te upale koju lijecim trenutno.

Kad završim s vaginaletama pitat cu ginica za briseve i hormone.

Želim svima prekrasan i suncan vikend!🌞🏖️🤗💓

Bravo za urednu papu,jos sredi hormone i briseve pa da vidimo jel sve cisto za bebu ☺️☺️

Hvala draga Hope 🤗
    Slažem se sa Maybenewmom i Luna, djecu se planira kad smo spremne, a ne kad okolina kaze. Bitno da je beba zeljena i voljena. 👼💓☺️
    Garawai ja vidim sjenicu…🤞🤰😊
    Ovdje kod nas na moru je pakleno, ne znam kako je kod vas gore u unutrašnjosti. 🥵Ja jos cekam da more bude 25C pa da se bucnem. 🌊😅
    Jos jednom svima lijepi vikend zelim, odmorite se i napunite baterije.🏖️🌞🙋🏼‍♀️
    A u nedjelju navijajmo za nase.⚽ 🇭🇷😊

Ti si na moruuuu?gdjeeee? Moj muz danas pricao kako bi trebali negdje na more na vikend pobjec il malo u prirodu,reko vrlo rado sreco,ali ja ne mogu hodati,kamoli da bi isla negdje sad nocit i ljudima unistavat posteljinu kad promoci sve 🤣🙈

11. Lipanj 2021. 21:42

simba

https://ibb.co/D8F48pJ

ljevi od danas 14dc
    desni od 12dc, na 13dc nisam radila.
    Smeđarenje je bilo nešto jučer i eto danas uz odlazak na wc. Nema ovako na gačicama.

Bris definitivno trebas obaviti da te tu nesto ne bi zeznulo jer se te bestije jako dobro skrivaju i ne pokazuju simptome a moze uzrokovati neplodnost za zivota! Samo obavi to ako ikako mozes ☺️ A sto se trakica tice..iskreno..meni se cini da ti je O mogla biti po trakicama na 13DC na 14DC..steta sto si bas taj dan preskocila,sve bi dala da sad imamo taj dan! Al nastavi piskiti dalje,mozda ce tek biti iako bi rekla da je bila nakon trakice ova sto je desno svjetlo plava 😄

11. Lipanj 2021. 21:45

Pine 🌲❄

Curke samo da prijavim dolazak M, napokon.
    Prošli ciklus 29 dana 🥳🥳 vjerujem da mi je pomogla vrkuta koju sam pila u zenskom caju prvi dio ciklusa, m bi vjerojatno dosla i jucer da nisam nekoliko veceri zaradom zaboravila popiti terapiju za inzulin.
    Draga hope napokon me mozes stavit na listu za 13.07. (33 dana je prosjek trajanja ciklusa ocito).
    Koliko sam prosli ciklus bila negativna toliko sam ovaj Optimistična. Ovulacija mi nece pobjeć, oboruzala sam se trakicama i ciklom 🤞🏼🤞🏼 sad u napad nakon bakterije i skoro 3mj pauze!!!! 🥳🥳🥳🥳 Nismo jos ponovili spermio ali bar znam da mozemo pokusavati dok to ne obavimo 😁😁

Ma bravo bravo,bravooooo za tako lijep ciklus,vrkuta je meni prvi ciklus kd sam bila capnula ciklus na 28 dana tak da je i meni pomogla,plus nisam imala bolne M nakon njih i O su bile puno bolje i sluz je bila obilnija 😄 sretna sam sto si napokon dobila svjetlo za odnose i sto su brisevi napokon uredni,nadam se da cu i ja dobiti tako lijepe vijesti za mjesec dana 😂😂😂 a spermio obavite za 3mj da se sperma malo obnovi pa cete tako bolje znati pravo stanje,ja planiram s muzem obaviti pred jesen da mu se obnovi sperma pa cemo znati stanje kakvo je dok antibiotik odradi svoje i izade iz krvi ☺️ Dodajem te na listu napokon i vidim da se pratimo jer nam je objema danas 1DC wooohooooo 😎🥳🥳🥳

11. Lipanj 2021. 21:50

Bonii 👼

Drage moje evo malo švrljam po forumu i citam razne teme i padne mi na pamet nesto… Uz mjerenje temperature i koristenje trakica jel mislite da postoji mogucnost da bude neka kasnija O a ne u terminu u kojem je ff zacrtala?
    Ja sam recimo rodila 8 dana iza termina, sad nisam sigurna jel bila kasnija O ili sam jednostavno prenjela, bubač se lipo razvija u skladu s tjednima tako da mi ginekolog nikad nije sumnja u termin zaceca.. al eto bas me sad to zanima

Apsolutno je moguce sa se pomakne ovulacija,pogotovo kad tek krenes mjeriti temp prvih par ciklusa. Meni ti je jednom na 7DPO aplikacija ponovno krenula brojati jer je onda bila visa temp nego ona sto je odredila prvi put a i poklopila se sa lutealnom fazom tako da kad tek krenes s tempicom budi spremna da ti moze prebaciti dan O ako nemas bas veliki i jasni skok temp,kod mene to nije bio slucaj recimo jer mi je bestija utjecala i na to da imam temp ispod 36 stupnjeva kad dobijem,a evo danas je 36.3 na 1DC tako da sam poprilicno uvjerena da sam veliki broj bakterija pobila cim je tempica visa u prvom dijelu ciklusa. Sto se tice toga da si prenijela 8 dana T,ne mora znaciti da ti je bila kasnija O,pogotovo ako se od samog pocetka i prvog pregleda nije sumnjalo na vecu trudnocu u odnosu na plod 🙈

11. Lipanj 2021. 21:52

Luna93

Bonii,
    Ne znam odgovor na tvoje pitanje. Ali znam da su mi dvije lh trakice bile negativne na sredini ciklusa, a uz mi je potvrdio ovulaciju. Mislim da ti ovo Hope znaobjasniti.

Tebi je vjerojatno pobjegao sami pik jer si imala nagli skok i pad LH sto je pokazatelj kvalitetne ovulacije,zato bas ne valja imati par dana zaredom pik jer to ukazuje na losiji kvalitetu same ovulacije. Ja isto po godinu i pol nisam ulovila pik a doktor mi je vidio zuto tijelo na pregledu svaki put kad sam pretpostavljala po krvarenju usred ciklusa da bi to mogla biti O i to je stvarno bilo to 😁🙈

Luna93
    11. Lipanj 2021. 22:29

Hope,
    Jos me boli od uzimanja brisa, sad mi je smeckast icjedak, dosuse nista oblino, vise vidim kad ja provjerim nego na dnevnom. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

11. Lipanj 2021. 22:37

Luna93

Hope,
    Jos me boli od uzimanja brisa, sad mi je smeckast icjedak, dosuse nista oblino, vise vidim kad ja provjerim nego na dnevnom.

To ti je sve normalno. Mene je boluckalo jos dan,dva nakon uzimanja briseva. Ako ti je uska rodnica nije ni cudo da boli. Meni je moj ginic rekao da se nada da ce se to prosiriti kako treba kad dode porod jednog dana da nece valjda ostat tako uska 😂 reko znas utjesit covjeka bas 🤷‍♀️😂

11. Lipanj 2021. 22:55

Pine 🌲❄

Hope super za progic 🥳🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰 šaljem zahtjev na ig ako nemas nista protiv 🤣

Znaci sad sam se sjetila ovoga da sam procitala a nikad odgovorila,osim ako te nisam u meduvremenu prihvatila a da se nisi javila 😂 mozes dodati,dapace,barem znam da sam ramo povezana s kojom od vas kad me ne bude vise ovdje 😂🙈

Bonii
    11. Lipanj 2021. 23:15

Hope ♾

Bonii 👼

Drage moje evo malo švrljam po forumu i citam razne teme i padne mi na pamet nesto… Uz mjerenje temperature i koristenje trakica jel mislite da postoji mogucnost da bude neka kasnija O a ne u terminu u kojem je ff zacrtala?
    Ja sam recimo rodila 8 dana iza termina, sad nisam sigurna jel bila kasnija O ili sam jednostavno prenjela, bubač se lipo razvija u skladu s tjednima tako da mi ginekolog nikad nije sumnja u termin zaceca.. al eto bas me sad to zanima

Apsolutno je moguce sa se pomakne ovulacija,pogotovo kad tek krenes mjeriti temp prvih par ciklusa. Meni ti je jednom na 7DPO aplikacija ponovno krenula brojati jer je onda bila visa temp nego ona sto je odredila prvi put a i poklopila se sa lutealnom fazom tako da kad tek krenes s tempicom budi spremna da ti moze prebaciti dan O ako nemas bas veliki i jasni skok temp,kod mene to nije bio slucaj recimo jer mi je bestija utjecala i na to da imam temp ispod 36 stupnjeva kad dobijem,a evo danas je 36.3 na 1DC tako da sam poprilicno uvjerena da sam veliki broj bakterija pobila cim je tempica visa u prvom dijelu ciklusa. Sto se tice toga da si prenijela 8 dana T,ne mora znaciti da ti je bila kasnija O,pogotovo ako se od samog pocetka i prvog pregleda nije sumnjalo na vecu trudnocu u odnosu na plod 🙈

Ma citajuci tvoje probleme ufilmala sam da imam i ja tu bakteriju.. ne mogu docekat pregled da mi napravi testove 

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

12. Lipanj 2021. 07:11

Bonii 👼

Hope ♾

Bonii 👼

Ma citajuci tvoje probleme ufilmala sam da imam i ja tu bakteriju.. ne mogu docekat pregled da mi napravi testove

Ma pu pu,daleko bilo,al vrijedi provjeriti svakako 💪🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.