Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Lipanj 2021. 14:02

Luna93

Hope,

Tu si, cekam te ko ozeblo sunce. 😂
    Rekla mi je danas da je sve ok, zao mi je sto ne mogu da postavim sliku nalaza. Ovulacija iz desnog jajnika, endometrij 11-12 mm, uterus 44X40. Navodno sve je do muza i njegovih plivaca. Nakon uzimanja brisa, malo je bilo roskaste boje, a sada mi je malo sukrvice oko cerviksa. Rekla je da je to normalno.

Nalaz mozes normalno uploadat preko stranice imgbb.com ako zelis,a krvarenje nakon brisa i pape ti je normalno jer sastruga povrsinu pa se malo ostete zilice i sluznica. Endometrij je bas jako debeli,nadam se da se nesto kuha kad je takav ☺️☺️☺️

11. Lipanj 2021. 14:03

maybenewmom

Hopeje li stigao paket? Mislim da bi trebao do sada !?

Jucer nije nista stiglo,pa cu vidjeti jos danas kad dodem doma. U svakom slucaju ja ti javim cim preuzmem u rukice ☺️☺️☺️

11. Lipanj 2021. 14:03

Kamilica ♥️

Pozdrav cure drage! 🤗
    Evo ja jutros dobila nalaz od pape od prije mjesec dana, i Bogu hvala uredan je, osim te upale koju lijecim trenutno.

Kad završim s vaginaletama pitat cu ginica za briseve i hormone.

Želim svima prekrasan i suncan vikend!🌞🏖️🤗💓

Bravo za urednu papu,jos sredi hormone i briseve pa da vidimo jel sve cisto za bebu ☺️☺️

Garawa¤
    11. Lipanj 2021. 14:08

https://ibb.co/HCX73bn jel mislite da je prava? Ja ne znam što da mislim 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

11. Lipanj 2021. 14:15

Garawa

https://ibb.co/HCX73bn jel mislite da je prava? Ja ne znam što da mislim

Prava je kako ne,ti imas vecu koncentraciju u popodnevnom urinu nije to nista cudno. Hajd sad se napij ko smuk,nemoj par sati piskiti i tamo predvecer pisni opet. Samo nemoj CB molim te. Ako pokaze iduci testic opet crticu ujutro ti stavljam plusic jeeeej 💃🏻💃🏻💃🏻🥳🥳🥳

Luna93
    11. Lipanj 2021. 14:15

Hope, 
    Znaci da bi moglo nesto biti. Inace bude tanji endometrij? Izvini na hiljadu pitanja. 😁

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Luna93
    11. Lipanj 2021. 14:16

Garawa, 
    Ja vidim dvije crtice. 😊 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

11. Lipanj 2021. 14:27

Luna93

Hope,
    Znaci da bi moglo nesto biti. Inace bude tanji endometrij? Izvini na hiljadu pitanja. 😁

Samo ti pitaj slobodno. 😁 amm,za mogucnost i opstanak trudnoce najmanje mora endic bit 7mm, ti si ga skoro poduplala tako da je sve to samo jos plus gore,a i endic se zadeblja kada dode do T pa drzim fige. Kada piskis? 😎🙈

Luna93
    11. Lipanj 2021. 14:30

Pa ne znam kad da radim opet test. 16.06. ne trebam dobiti. Sta mislis kad je najbolje? I, jos jedno pitanje da li je endometrij tanji pred menstruaciju? I da, rekla je da mi je cerviks visoko, tacnije to je rekla sestrici. Za brisove je rekla da sacekam rezultate pape, pa ce mi reci sta dalje. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

11. Lipanj 2021. 14:34

Luna93

Pa ne znam kad da radim opet test. 16.06. ne trebam dobiti. Sta mislis kad je najbolje? I, jos jedno pitanje da li je endometrij tanji pred menstruaciju? I da, rekla je da mi je cerviks visoko, tacnije to je rekla sestrici. Za brisove je rekla da sacekam rezultate pape, pa ce mi reci sta dalje.

Uuuu pa ako je cerviks visoko to je dobroooo 😁😁😁 on se inace u pocetku trudnoce jako visoko drzi,uuuu ovo mi se jako svida. Ti si sigurna u dan ovulacije ili nisi bas? Jer ako za 5 dana trebas dobiti jos je malo rano pa bi ja recimo na tvom mjestu prvi pisnula u nedjelju,ako za 5 dana treba stvarno doci. Endometrij pravilno treba biti zadebljan jer se on kroz krvarenje ljusti,a ovisno o tome koliko je zadebljao kada dode do M onda je M toliko obilna jer se on fila estrogenom i deblja od toga,kasnije i progesteronom isto,pa zato mogu biti puno oskudnije M kada je anovulatorni ciklus jer se zapravo nema sto oljustiti ako me shvacas ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.