https://ibb.co/HCX73bn jel mislite da je prava? Ja ne znam što da mislim
100% pravaaaa ja sam uzbuđena da krene da tamniiii🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰. Moja lh trakica danas https://ibb.co/tsXnv1P treba još koji dan da dođe O .
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Hope,
Tacno znam kako se osjecas, mi smo zajedno 8 godina. Od toga cetiri godine braka. Dugo nismo pokusavali jer sam ja imala druge prioritete. Mislim da me njegovi zale, jer on ima dijete iz prvog braka pa misle da je problem u meni. Zbog tih stvari nikome i ne zelim nista da kazem. Jako je ruzno sto svi misle ako si u braku odmah moras imati djecu. Mislim da se mnoge druge stvari moraju poredati, kako bi se djetetu obezbjedilo zdravo i normalno okruzenje za njegovo odrastanje.
I ja sam istog mišljenja kao ti. Sreća naša da imamo divnu obitelj da nas nikada nitko ništa nije pitao u vezi djece a skoro 5 god smo u braku. A ostalima bi na to žestoko odbrusila.Mislim da trebaš imati djecu kada si ti spremna i tvoj muž.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Maybenewmom,
Obitelj se planira, tako da sve istomisljenice se razumijemo. 😊
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Pozdrav cure drage! 🤗
Evo ja jutros dobila nalaz od pape od prije mjesec dana, i Bogu hvala uredan je, osim te upale koju lijecim trenutno.
Kad završim s vaginaletama pitat cu ginica za briseve i hormone.
Želim svima prekrasan i suncan vikend!🌞🏖️🤗💓
Bravo za urednu papu,jos sredi hormone i briseve pa da vidimo jel sve cisto za bebu ☺️☺️
Hvala draga Hope 🤗
Slažem se sa Maybenewmom i Luna, djecu se planira kad smo spremne, a ne kad okolina kaze. Bitno da je beba zeljena i voljena. 👼💓☺️
Garawa i ja vidim sjenicu...🤞🤰😊
Ovdje kod nas na moru je pakleno, ne znam kako je kod vas gore u unutrašnjosti. 🥵Ja jos cekam da more bude 25C pa da se bucnem. 🌊😅
Jos jednom svima lijepi vikend zelim, odmorite se i napunite baterije.🏖️🌞🙋🏼♀️
A u nedjelju navijajmo za nase.⚽ 🇭🇷😊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilice,
Zelim i ja tebi ugodan vikend. Suncaj jajnike, kazu je da je zdravo. 😊Samo neka to Hope jos potvrdi. Ja se kvarcam u ljetnim mjesecima prije nego sto odem na more. Sad cu stopirati dok ne vidim na cemu sam.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
hope pomagaj!😁
nije me bilo par dana, najdosadniji dio ciklusa, čekanje O i puno drugih obaveza. Danas sam 14dc i piškila trakicu.
Tužna je još, čak je na 12dc bila nešto tamnija, ali ništa preblizu pika kao što sam imala prošli mj na 16dc (tad sam vjerujem u noći i imala O).
Ugl, imam smeđarenje skupa sa iscjetkom. Što bi to moglo značiti zapravo? Znači oko O sam, čak me i donji dio leđa nekak čudno boli i onaj osjećaj kao da je O tu negdje (ili su crijeva😁, nemam pojma više).
To isto sam imala prošle godine oko 12-14dc u Travnju, ali mi je O bila tjedan kasnije, ako je i bila uopće. Već je ciklus otpisan.😑
Uf uf uf. Jesi svaki dan radila trakice? Moze biti periovulacijsko krvarenje,moze biti infekcija,upala neka,mali milijun toga. Kakvi su brisevi i papa?
ma papa je ok, radila u 3mj. briseve nisam radila. a imam namjeru. tek tu sam vidjela koliko je to bitno. uvijek sam smatrala da je papa dovoljna, pa ako nešto pokaže, da idem na detaljnije preglede. iako idem kod privatnog ginekologa, nikad to nije predložio, spomenuo. svakako imam u planu.
nisam radila trakice svaki dan. imali smo nekih obaveza, tek sam htjela početi 12dc, i jesam. priložit ću slikicu, i et danas 14dc. ma totalno sumnjam da je O bila. nije nikad tako rano. vjerujem da će ovo bit ciklus od min 35 dana i upitne O.
👩33g
👨42g
👦4g
https://ibb.co/D8F48pJ
ljevi od danas 14dc
desni od 12dc, na 13dc nisam radila.
Smeđarenje je bilo nešto jučer i eto danas uz odlazak na wc. Nema ovako na gačicama.
👩33g
👨42g
👦4g
Drage moje evo malo švrljam po forumu i citam razne teme i padne mi na pamet nesto... Uz mjerenje temperature i koristenje trakica jel mislite da postoji mogucnost da bude neka kasnija O a ne u terminu u kojem je ff zacrtala?
Ja sam recimo rodila 8 dana iza termina, sad nisam sigurna jel bila kasnija O ili sam jednostavno prenjela, bubač se lipo razvija u skladu s tjednima tako da mi ginekolog nikad nije sumnja u termin zaceca.. al eto bas me sad to zanima
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Bonii,
Ne znam odgovor na tvoje pitanje. Ali znam da su mi dvije lh trakice bile negativne na sredini ciklusa, a uz mi je potvrdio ovulaciju. Mislim da ti ovo Hope zna objasniti.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
maybenewmom imenjakinjo,stigla posiljka danas! Maloprije je raspakirala:
Hvala ti punoooo! Sad sam odmah sretnija i puno vise zainteresirana za ovaj ciklus,bila sam malo potonula 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji