Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luna93
    11. Lipanj 2021. 14:40

Hope, 
    Iskreno nisam sigurna, mislim da je bila 14 dc. Znas da sam u predhodnim postovima pisala da je prvi put nisam osjetila, pa nije bilo rastezljive sluzi, samo vodena. Jedino su mi grudi bile simptom, cak dan pred ovulaciju i na sam dan ovulacije lh trakice su bile negativne. Mozda ih nisam uradila kako treba. Onda cu u nedjelju uraditi prvim jutarnjim. Kako god da bude, drago mi je da je bila kvalitetna ovulacija, tako mi je rekla. Pa u ako ne bude ovaj mjesec, bice drugi. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Bonii
    11. Lipanj 2021. 14:42

Hope ja se nadam da ce obilna M rijesiti sve ruzno i da ides u nove pobjede 😁
    Garawa ja ne znam u cemu je tvoj problem sta si tako sumljicava 😝 ovo je bome lipa tanka crtica.
    bome da je ovakva meni ja bi se smatrala u blazenom stanju 😂😂
    Sad ozbiljno, ja bi mozda na tvom mjestu ipak pricekala bar dan M, pa radila ponovo test. Ovako samo sebi stvaras muku 😔

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

simba
    11. Lipanj 2021. 14:46

hope pomagaj!😁
    nije me bilo par dana, najdosadniji dio ciklusa, čekanje O i puno drugih obaveza. Danas sam 14dc i piškila trakicu. 
    Tužna je još, čak je na 12dc bila nešto tamnija, ali ništa preblizu pika kao što sam imala prošli mj na 16dc (tad sam vjerujem u noći i imala O).
    Ugl, imam smeđarenje skupa sa iscjetkom. Što bi to moglo značiti zapravo? Znači oko O sam, čak me i donji dio leđa nekak čudno boli i onaj osjećaj kao da je O tu negdje (ili su crijeva😁, nemam pojma više).
    To isto sam imala prošle godine oko 12-14dc u Travnju, ali mi je O bila tjedan kasnije, ako je i bila uopće. Već je ciklus otpisan.😑

👩33g
    👨42g
    👦4g

11. Lipanj 2021. 14:59

simba

hope pomagaj!😁
    nije me bilo par dana, najdosadniji dio ciklusa, čekanje O i puno drugih obaveza. Danas sam 14dc i piškila trakicu.
    Tužna je još, čak je na 12dc bila nešto tamnija, ali ništa preblizu pika kao što sam imala prošli mj na 16dc (tad sam vjerujem u noći i imala O).
    Ugl, imam smeđarenje skupa sa iscjetkom. Što bi to moglo značiti zapravo? Znači oko O sam, čak me i donji dio leđa nekak čudno boli i onaj osjećaj kao da je O tu negdje (ili su crijeva😁, nemam pojma više).
    To isto sam imala prošle godine oko 12-14dc u Travnju, ali mi je O bila tjedan kasnije, ako je i bila uopće. Već je ciklus otpisan.😑

Uf uf uf. Jesi svaki dan radila trakice? Moze biti periovulacijsko krvarenje,moze biti infekcija,upala neka,mali milijun toga. Kakvi su brisevi i papa? 

11. Lipanj 2021. 15:02

Luna93

Hope,
    Iskreno nisam sigurna, mislim da je bila 14 dc. Znas da sam u predhodnim postovima pisala da je prvi put nisam osjetila, pa nije bilo rastezljive sluzi, samo vodena. Jedino su mi grudi bile simptom, cak dan pred ovulaciju i na sam dan ovulacije lh trakice su bile negativne. Mozda ih nisam uradila kako treba. Onda cu u nedjelju uraditi prvim jutarnjim. Kako god da bude, drago mi je da je bila kvalitetna ovulacija, tako mi je rekla. Pa u ako ne bude ovaj mjesec, bice drugi.

Gledaj u svakom slucaju ovulirala si,to je danas super kad pogledas koliko nas se bori s prirodnim ovulacijama,probaj napraviti testic u nedjelju pa cemo vidjeti ☺️

Luna93
    11. Lipanj 2021. 15:06

Hope, 
    Zaista mislim da mi je pomogao vitamin E. Doktorica mi je rekla da jeste, pored njega uzimala sam i Orthomol. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

11. Lipanj 2021. 15:12

Luna93

Hope,
    Zaista mislim da mi je pomogao vitamin E. Doktorica mi je rekla da jeste, pored njega uzimala sam i Orthomol.

Pa vitamin je jako vazan za ovulaciju i kvalitetu iste tako da s tim sigurno sad neces imati problema a ja drzim fige da i tebi stavim plusic na listu ☺️☺️

Luna93
    11. Lipanj 2021. 15:15

Hope,
    Hvala ti puno moja virtuelna drugarice. ❤️ Nemas pojma koliko mi znaci tvoja pomoc. Nikome ne pricam da planiram dijete, tako da mi je super sto se ovdje mogu oglasavati. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

11. Lipanj 2021. 15:18

Luna93

Hope,
    Hvala ti puno moja virtuelna drugarice. ❤️ Nemas pojma koliko mi znaci tvoja pomoc. Nikome ne pricam da planiram dijete, tako da mi je super sto se ovdje mogu oglasavati.

Ima danas sve vise zena koje se bore s tim pitanjima pa kad cete,jos nista,jel ima nesto novo kod vas,hoce li uskoro prinova i tako.. s tim se pitanjima muz i ja srecemo svaki put kad odemo k njegovima,on samo kaze,bit ce,sredili smo kucu sad malo uzivamo,bit ce i djece samo nek bude zdravlja,sto i je. Ako itko moze pomoci nekome kad smo u dilemi onda smo to mi medusobno ovdje jer zna izludivati vrijeme iscekivanjani do pregleda i do testiranja pa cak i do obicnog lova na ovulaciju,zato smo se okupile tu da medusobno dijelimo iskustva,znanje i da se podrzavamo jer sve imamo isti cilj ☺️

Luna93
    11. Lipanj 2021. 15:25

Hope,
    Tacno znam kako se osjecas, mi smo zajedno 8 godina. Od toga cetiri godine braka. Dugo nismo pokusavali jer sam ja imala druge prioritete. Mislim da me njegovi zale, jer on ima dijete iz prvog braka pa misle da je problem u meni. Zbog tih stvari nikome i ne zelim nista da kazem. Jako je ruzno sto svi misle ako si u braku odmah moras imati djecu. Mislim da se mnoge druge stvari moraju poredati, kako bi se djetetu obezbjedilo zdravo i normalno okruzenje za njegovo odrastanje. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.