Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    10. Lipanj 2021. 18:15

Hope osjećam se odvratno.. ne mogu vjerovati da test može bezveze i bez razloga izbaciti takvu drugu crtu..i sad kada je suh je roza 🤦‍♀️
    Mislim da je nemoguće da je beta danas takva da je test može uhvatiti a jučer je bila čista 0.. 
    Legla sam sada jer mi se od svega vrti ..

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Luna93
    10. Lipanj 2021. 18:36

Garawa, 
    Ponovi test ujutru. Mislim da ces tada biti sigurnija. A crta se jasno vidjela. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

10. Lipanj 2021. 18:41

Garawa

https://ibb.co/VWGd9K3 10miu
    https://ibb.co/3dFjGJZ 25miu
    Ova dva..

Ajmo ovako…CB je jako nepouzdan i daje lazne rezultate,kako negativne tako i pozitivne njega sam odma zatvorila cim sam ga vidla i moja preporuka ne bacaj bezveze movce na njih kad imas solidnih trakica za 14kn u mulleru po komadu i first sign duo isto nemoj uzimati ako naides na njih 😂 ovaj drugi je od 25 i jasno mi je da se sad nece vidjeti nista,pokusaj do veceras izdrzati da ne pijes nista pa probat jos jednom ali samo ako imas i za sutra ujutro. Ako nemas,onda ostavi taj jedan samo za sutra ujutro 🙈 al ono je lijepo. Kazem ili je biokemijska pa pada vec razina ili ce biti plus ko kuca. Samo hrabro,ova crtica ima boju a to znaci da je pozitivno. Da nema boju znali bi da je evaporacijska i da laze

10. Lipanj 2021. 18:42

Garawa

Hope osjećam se odvratno.. ne mogu vjerovati da test može bezveze i bez razloga izbaciti takvu drugu crtu..i sad kada je suh je roza 🤦‍♀️
    Mislim da je nemoguće da je beta danas takva da je test može uhvatiti a jučer je bila čista 0..

Ajde ga slikaj suhoga s plastikom i onda ga rastvori i opet slikaj 😁

Garawa¤
    10. Lipanj 2021. 19:02

Hope ♾

Garawa

https://ibb.co/BT3Px9n
    Evo..i s blicom i bez 🤦‍♀️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Bonii
    10. Lipanj 2021. 19:18

Garawa ja na dva donja vidim nesto 😶

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Bonii
    10. Lipanj 2021. 19:25

Posto vidim da se prikljucilo par cura koje su tek nabavile bazalni toplomjer tila bi odgovoriti na svoje pitanje koje sam postavila prije par dana 😁  
    Znaci moje je pitanje bilo koliko se razlikuje  BBT slikana u sat dva razmaka posto nisam uspila mjerit uvik u istu uru?
    E pa ovako od ponedjeljka mjerim iskljucivo u 6 sati, danas sam se prenila oko 5.20 i mahinalno uvalila toplomjer, rezultat je bia 36.24, kad sam vidila uru odlucila sam ne upisat nego pricekat 6 i ponovo mjerit, u 6 sati je temperatura bila 36.29.. zanemarivo alo dalo mi je odgovor koliko je tek temperatura bila izmedu mjerenja koja su bila razlike cak po 3 sata..
    Sad mjerim iskljucivo u 6 i pratim i nadam se da ce svaki dan rastiiii 🤩

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

10. Lipanj 2021. 19:35

Garawa

Hope ♾

Garawa

https://ibb.co/BT3Px9n
    Evo..i s blicom i bez 🤦‍♀️

Ma vidi se rozo,to je to zeno. Cekamo potvrdu da ti stavim plusic kraj nicka. Jeeeeej nadam se da cu upisati drugi plusic na listu otkako sam ju preuzela 🥳🥳🥳🥳🥳

10. Lipanj 2021. 19:36

Bonii 👼

Posto vidim da se prikljucilo par cura koje su tek nabavile bazalni toplomjer tila bi odgovoriti na svoje pitanje koje sam postavila prije par dana 😁
    Znaci moje je pitanje bilo koliko se razlikuje BBT slikana u sat dva razmaka posto nisam uspila mjerit uvik u istu uru?
    E pa ovako od ponedjeljka mjerim iskljucivo u 6 sati, danas sam se prenila oko 5.20 i mahinalno uvalila toplomjer, rezultat je bia 36.24, kad sam vidila uru odlucila sam ne upisat nego pricekat 6 i ponovo mjerit, u 6 sati je temperatura bila 36.29.. zanemarivo alo dalo mi je odgovor koliko je tek temperatura bila izmedu mjerenja koja su bila razlike cak po 3 sata..

Je je pred ovulaciju i pred M jako varira temp. Meni je danas u sat vremena skocila za 0,4 stupnja a nisam ustajala nego nastavila spavat. Vazno je da se ne ide na mobitel,da nema svjetla i sve sto inace ometa san,a o ustajanju necu ni pricati. Onda valja temp ako je malo odstupanje i ako se umiris pa mozda i odspavas 🙈

Bonii
    10. Lipanj 2021. 19:41

Hope ♾

Bonii 👼

Znaci moje je pitanje bilo koliko se razlikuje BBT slikana u sat dva razmaka posto nisam uspila mjerit uvik u istu uru?

Je je pred ovulaciju i pred M jako varira temp. Meni je danas u sat vremena skocila za 0,4 stupnja a nisam ustajala nego nastavila spavat. Vazno je da se ne ide na mobitel,da nema svjetla i sve sto inace ometa san,a o ustajanju necu ni pricati. Onda valja temp ako je malo odstupanje i ako se umiris pa mozda i odspavas 🙈

Izmjerila i nastavila spavat, i to bas bas spavat 😂 tako da vjerujem da je okej. Po trakicama je ovulacija bila jucer ili prekljucer, ff mi jos nije nista oznacia vidila sam da treba proc tri dana unosenja temperature da registrira O. 
    Nadam se da cu ja biti treca sreca za + otkad si preuzela listu 😂😝

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.