Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Lipanj 2021. 15:29

Alice33

https://ibb.co/X4zq8yKKod mene danas ovakvo stanje. Jucer pala bazalna a danas se naglo digla. Sljedeci ciklus krecem bas od pocetka s mjerenjem

Prekosutra test i sve cemo znati sto je znacila tempica 🙈

• Alice33
    09. Lipanj 2021. 15:37

Bonii 👼

https://ibb.co/D84Bjpm jel mi neko zna ovo objasnit? Prve dvi trakice su od jucer, prva ujutro, druga popodne, treca trakica je od danas. Zasto mi je prvu oznacilo kao pik kad je ocito ova druga tamnija od prve a ova 3 odnosna danasnja je najtamnija. Ne kuzin nista 😟

Pokusaj svaki dan slikati trakice na dnevnom svjetlu. Ja ih slikam pored prozora. 

👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
    🧑🏻 - 30 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2020
    24.1.2022. ➕❤️
    09.02 - prvi pregled

Bonii
    09. Lipanj 2021. 15:39

Hope ♾

Bonii 👼

https://ibb.co/D84Bjpm jel mi neko zna ovo objasnit? Prve dvi trakice su od jucer, prva ujutro, druga popodne, treca trakica je od danas. Zasto mi je prvu oznacilo kao pik kad je ocito ova druga tamnija od prve a ova 3 odnosna danasnja je najtamnija. Ne kuzin nista 😟

Koristila si blic kad si slikala? Jer izgleda kao da je pod blicem slikano. Svjetlost na kojoj slikas trakice ti moze jako utjecati na vrijednost 🙈

Sve su slikane vanka pod prirodnom svjetlom, na ovaj prvoj je vjerovatno malo jace blještilo, ali svejedno ovako uzivo kad ih gledam danasnja je najtamnija. Prije bi rekla da je ona popodnevna pik nego jutarnja iako kazem danasnja je najtamnija... 
    Nedavno si mi napisala da mi se mozda folikul muci za puknit pa da mi radi toga ocitava dva dana ovako tamnu trakicu, mislis da je to? Jel moze sta drugo uzrokovat?
    _
    Jel ima jos koja zenica tu da joj dva dana ocitava tamniju crticu od kontrolne? 

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

• Alice33
    09. Lipanj 2021. 15:39

Hope ♾

Alice33

https://ibb.co/X4zq8yKKod mene danas ovakvo stanje. Jucer pala bazalna a danas se naglo digla. Sljedeci ciklus krecem bas od pocetka s mjerenjem

Zeno, ja sam toliko nestrpljiva sada da sam ga doslovno htjela odmah jutros popiskit 😂😂 al suzdrzati cu se, znam da je rano. A u drugu ruku nemam nikakvih simptoma, osim sta me jucer malo boluckalo na desnoj strani

🧑🏻 - 30 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2020
    24.1.2022. ➕❤️
    09.02 - prvi pregled

09. Lipanj 2021. 15:53

Bonii 👼

Hope ♾

Bonii 👼

Koristila si blic kad si slikala? Jer izgleda kao da je pod blicem slikano. Svjetlost na kojoj slikas trakice ti moze jako utjecati na vrijednost 🙈

Sve su slikane vanka pod prirodnom svjetlom, na ovaj prvoj je vjerovatno malo jace blještilo, ali svejedno ovako uzivo kad ih gledam danasnja je najtamnija. Prije bi rekla da je ona popodnevna pik nego jutarnja iako kazem danasnja je najtamnija…
    Nedavno si mi napisala da mi se mozda folikul muci za puknit pa da mi radi toga ocitava dva dana ovako tamnu trakicu, mislis da je to? Jel moze sta drugo uzrokovat?
    _

Ako sutra padne tempica onda je sutra O i danas se gleda kao najtamnija. Tesko mi je ovako iz aplikacije vidjet,bolje da si mi bas trakice poslagala po redu pa da vidim na oko 😂 moze bit da se muci tijelo da,ali ne nuzno,ako ti je prvi ciklus pracenja s trakica treba ih par proci da se vidi kako je normalno ponasanje trakice ☺️

09. Lipanj 2021. 15:54

Alice33

Hope ♾

Alice33

Zeno, ja sam toliko nestrpljiva sada da sam ga doslovno htjela odmah jutros popiskit 😂😂 al suzdrzati cu se, znam da je rano. A u drugu ruku nemam nikakvih simptoma, osim sta me jucer malo boluckalo na desnoj strani

A od impl pada se barem 2 dana trebaju pricekat prije teetiranja tako da da..eventualno sutra bi mozda nesto slabo moglo pkkazati ako je bila implantacija 🙈 drzat cu figeeee 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

• Alice33
    09. Lipanj 2021. 16:16

Hope ♾

Alice33

Hope ♾

Alice33

A od impl pada se barem 2 dana trebaju pricekat prije teetiranja tako da da..eventualno sutra bi mozda nesto slabo moglo pkkazati ako je bila implantacija 🙈 drzat cu figeeee 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Hvala ti. Vidjet cemo sta ce sutra reci tempica ☺️

🧑🏻 - 30 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2020
    24.1.2022. ➕❤️
    09.02 - prvi pregled

Bonii
    09. Lipanj 2021. 16:20

Hope ♾

Bonii 👼

Hope ♾

Bonii 👼

Sve su slikane vanka pod prirodnom svjetlom, na ovaj prvoj je vjerovatno malo jace blještilo, ali svejedno ovako uzivo kad ih gledam danasnja je najtamnija. Prije bi rekla da je ona popodnevna pik nego jutarnja iako kazem danasnja je najtamnija…
    _

Ako sutra padne tempica onda je sutra O i danas se gleda kao najtamnija. Tesko mi je ovako iz aplikacije vidjet,bolje da si mi bas trakice poslagala po redu pa da vidim na oko 😂 moze bit da se muci tijelo da,ali ne nuzno,ako ti je prvi ciklus pracenja s trakica treba ih par proci da se vidi kako je normalno ponasanje trakice ☺️

Trakice pratim od 1 mjeseca pa sam im koliko toliko uvatila semu, a tek od ovog miseca mjerim temperaturu. Kad dodem doma slikam trakice jedna do druge, uglavnom je svaki mjesec dva dana pik, a mi nikako da ga piknemo 😝

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

09. Lipanj 2021. 16:49

Imgbb.com na tu stranicu uploadaj pa nam zaljepi linkic ☺️

maybenewmom
    09. Lipanj 2021. 17:29

Hope ♾

maybenewmom

Jutro curke evo i meneeeee. Poslije ciklusa mene dere kao pred ciklus. Užasna nervoza užasnaaa. Leđa me razvaljuju . Jel još itko to doživio? Btw Hopestigao mi je bazalni term. Pa od sutra startam i sa time.

Woohooo,od sutra tempicaaa! Ajmo FF i ticker si stavi u potpis kako sve ostale imamo 😊

Kako ubaciti graf?????

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.