Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Lipanj 2021. 09:59

eloise

Hope ♾

Curke evo da vam malo ukratko opisem dan. Prestalo je bilo krvarenje,jutros sam se prije posla istusirala jer sam se opet preznojila preko noci i bas me nazivciralo to sve skupa. Stavila sam ja ulozak za svaki slucaj i dobro da jesam jer sam doma primijetila da je ulozak napola pun samo sto je M bila kruta,skroz svjetlo roze boje i bilo je nekakve kao sluzi krvave. Inace mi to nikako nije M niti po kolicini,boji,a najmanje po konzistenciji i u jednom trenutku sam se bila rasplakala pa sam kasnije samu sebe uvjeravala u nadi da je to zbog antibiotika za bakteriju i vaginaleta za gljivice pa sve izlazi sad van zajedno s M. Nadam se da je samo to i da ce krenuti iduci ciklus normalno. Sad jos brojim kao DPO dane,a ako tempica i sutra padne i nastavi ici krv onda cu staviti kao novi ciklus. Nadam se da ste mi dobro 😊

Hope bolje se nekad isplakati da to sve izade iz nas… samo nemoj ni slucajo da tuga preuzme dusu ovog forumasaljem ti puse

Ma nemam neke emocije inace,al kad me satare pms to su onda krokodilske suze 😂 hvala ti na podrsci 😘

Kamilica ♡
    10. Lipanj 2021. 10:01

Nikki evo ukratko iskustvo s mojim ginekologom. Imam 38 i pol godina i prosli mjesec ga pitam da mi da uputnicu da izvadim hormone. On mi je rekao da smo tek poceli raditi na bebi, da se to daje tek nakon godinu dana neuspjelog pokusavanja. Briseve mi nije ni spominjao iako imam kronične upale, i 2-3 godine sam imala cin 1. 
    Hocu reci, ginekolozi koji nisu privatnici jako skrto daju uputnice za pretrage, i doslovno im moras lagati da neuspjelo radite na bebi godinu dana, i da bi htjela provjeriti razlog, da ti da uputnicu. Ako im kazes da imas 25 godina i jos nisi krenula pokusavati, sanse za uputnicu su jako male. Kod privatnika je drugacije naravno. Ali, te pretrage su skupe, i doktori koji rade preko HZZO-a s jako skrti s uputnicama. 
    Ima mozda i nekih ginekologa koji ce ti dati sve sto pitas, ali takvi su nazalost rijetki. I uglavnom rade privatno.

Veliki pozdrav svim curama! 💓🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• kokolo28
    10. Lipanj 2021. 10:03

e da, jucer mi se strgao toplomjer..za vrijeme M nisam mjerila tempicu i kao danas cu pocet i jucer navecer ga zdrobim... i reko ma ko te jebe, idemo bez trakica i tempice ovaj mj...onak na slijepo

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Luna93
    10. Lipanj 2021. 10:05

Hope,
    Da li da i ja trazim da radim briseve? Svakako idem privatno, tako da ne mislim da mi nece htjeti uraditi. Do sada nikada nisam imala nikakve probleme, papa je uvijek uredan, godinama unazad. Sutra cu raditi kompletan godisnji pregled, vaginalni uz, uz dojki, papu. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

10. Lipanj 2021. 10:10

eloise

e da, jucer mi se strgao toplomjer..za vrijeme M nisam mjerila tempicu i kao danas cu pocet i jucer navecer ga zdrobim… i reko ma ko te jebe, idemo bez trakica i tempice ovaj mj…onak na slijepo

To je neki znak Onoga gore? 🤒☺️☺️🙈 ja jos mjerim bazalnu i pratim sto mogu do kontrolnih briseva i onda preko ljeta i za vrijeme godisnjeg stajem sa svime,osim ako mi se ne poremeti taj plan 😂

10. Lipanj 2021. 10:11

Luna93

Hope,
    Da li da i ja trazim da radim briseve? Svakako idem privatno, tako da ne mislim da mi nece htjeti uraditi. Do sada nikada nisam imala nikakve probleme, papa je uvijek uredan, godinama unazad. Sutra cu raditi kompletan godisnji pregled, vaginalni uz, uz dojki, papu.

Ako si mozes priustiti briseve privatno,naravno. Ja nisam imala nikakve simptome a urea se prosirila 10 na 6 stvorila kolonije i sad nakon nje se borila s gljivicama. Definitivno napravi briseve ako si financijski u mogucnosti 😄

• kokolo28
    10. Lipanj 2021. 10:17

Hope ♾

eloise

e da, jucer mi se strgao toplomjer..za vrijeme M nisam mjerila tempicu i kao danas cu pocet i jucer navecer ga zdrobim… i reko ma ko te jebe, idemo bez trakica i tempice ovaj mj…onak na slijepo

To je neki znak Onoga gore? 🤒☺️☺️🙈 ja jos mjerim bazalnu i pratim sto mogu do kontrolnih briseva i onda preko ljeta i za vrijeme godisnjeg stajem sa svime,osim ako mi se ne poremeti taj plan 😂

Bas sam rekla dragom jucer ma to je znak, necu ni kupovat toplomjer... Ciji god da je znak, nadam se da ce se pokazat dobrim 
    A mislim da treba tak malo odmora od svega, lako je to reci, ja sam prva pokusala vec par puta odljepit se od tog toplomjera i trakica, al k... kad imam tih trakica onda zakaj ih nebi i piskila... al sam zato ovaj mj dobra... imam samo 2 lh trakice i jedan hcg  a obzirom ce nam cijeli 6 mj bit naporan oko organizacije svadbe, mislim da se necu ni sjetit da bi trebala piskit test... vjerojatno se necu sjetit ni seksat
    znaci odmaramo od svega na godisnjem, tak i treba... nadam se da ce mrve uhvatit 

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• Alice33
    10. Lipanj 2021. 10:17

Curke, da li je koja od vas uzimala konopljiku za PCOS? Imate li kakva iskustva s tim?

👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
    🧑🏻 - 30 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2020
    24.1.2022. ➕❤️
    09.02 - prvi pregled

maybenewmom
    10. Lipanj 2021. 10:27

Jutro curke evo prvo jutro da sam mjerila temp. Nadam se da će pomoćiiiiii😊😊😊😊😊

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

10. Lipanj 2021. 10:29

maybenewmom

Jutro curke evo prvo jutro da sam mjerila temp. Nadam se da će pomoćiiiiii😊😊😊😊😊

A zmijo jedn hladnokrvna 😂 daj gle kako ti je niska temp a 8DC 😂 neka donese srecuuuu 💪🏻💪🏻💪🏻😘🤞🏻🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.