Hope gadura došla, točno na vrijeme. Stavi me za ne dobiti 07.07., a za drugi dio folikulometrija 17.06.
Sad treba izgurati ovaj radni dan uz PMS, 1 dc i kronični umor…. 🤦🏼♀️
Da mi je porodiljni spasila bi se 😂
Ajde idemo jedan ciklus smo blize smotuljku ☺️ Sad drzimo fige za jedan lijepi folikulic koji ce biti potencijalni za ovuliranje,ajmoo,to je za 8 dana 💪🏻💪🏻💪🏻🥳🥳🥳🙈
Jolie zao mi je radi gadure. I meni bi dobro dosao porodiljni, pokusavam ne misliti na to. Pisala sam se na poslu za GO i veselim mu se, a potajno se nadam da cu uskoro na komplikacije
Bella mislim da ne trebaš brinuti za plivače, da se to da još malo popraviti suplementima i bit će OK. Navodno je puno lakše dodacima prehrani poboljšati situaciju kod muškaraca, posavjetuj se s liječnikom za neke dobre vitamine za dragog i u akciju.
Hope jako kratko sam ovdje i već mi je jasno koliko truda ulažeš da pomogneš svim curama sa onim radi čega i jesmo tu, stvarno si za pohvalu. Nadam se da će ti se vratiti sve dobro koje ovdje činiš.
Joli žao mi je radi M, ali ide nova O i nova nada. Navijamo za proljetnu bebicu.
Evo cure da vam dam malo nade da ne treba posustajat bez obzira na sve dijagnoze. U ciklusu u kojem sam bila na folikulometriji i gdje mi je rečeno da je ciklus anovulatorni i da nema nade, tim riječima, da su jajnici i dalje izrazito policistični i gdje imam nalaz gdje sve to piše, ja jutros popiškim plusić kao kuća.
U tri godine koliko smo se borili za prvu bebu popiškila sam malo brdo negativnih testova, sa simptomima za koje sam bila uvjerena da je to to i isplakala more suza, i evo jutros kad sam se apsolutno najmanje nadala, +. Skoro sam pala u nesvijest. Još se jako rano radovati, pogotovo u ovakvoj čudnoj situaciji, strah me i biokemijske i vanmaterične i ne znam ni ja čega, ali još jednom sam vidjela da je sve u Božjim rukama pa kako bude.
Hvala vam puno svima na pomoći koju sam ovdje dobila, u ovom kratkom vremenu. S vama sam više naučila nego od svih liječnika prije. I svima vam od srca želim radost dočekati ono za šta se borite.
🦸♀️ 30
PCOS i IR ➡ neredoviti i anovulacijski ciklusi
Status ➡ čekam M da krenem s Letrozolom
🦸♂️ 31
Sve u redu koliko znamo
💒 ➡ 2015.
👶No.1 ➡ 2018.
👶No.2 - ➡ pokušavamo od 1/2021.
Jolie zao mi je radi gadure. I meni bi dobro dosao porodiljni, pokusavam ne misliti na to. Pisala sam se na poslu za GO i veselim mu se, a potajno se nadam da cu uskoro na komplikacije
Ma ovaj ciklus će biti dobitni, vidjet ćeš!
🦸♀️ 30
PCOS i IR ➡ neredoviti i anovulacijski ciklusi
Status ➡ čekam M da krenem s Letrozolom
🦸♂️ 31
Sve u redu koliko znamo
💒 ➡ 2015.
👶No.1 ➡ 2018.
👶No.2 - ➡ pokušavamo od 1/2021.
Bella mislim da ne trebaš brinuti za plivače, da se to da još malo popraviti suplementima i bit će OK.Navodno je puno lakše dodacima prehrani poboljšati situaciju kod muškaraca, posavjetuj se s liječnikom za neke dobre vitamine za dragog i u akciju.
Hope jako kratko sam ovdje i već mi je jasno koliko truda ulažeš da pomogneš svim curama sa onim radi čega i jesmo tu, stvarno si za pohvalu. Nadam se da će ti se vratiti sve dobro koje ovdje činiš.
Joli žao mi je radi M, ali ide nova O i nova nada. Navijamo za proljetnu bebicu.
Evo cure da vam dam malo nade da ne treba posustajat bez obzira na sve dijagnoze. U ciklusu u kojem sam bila na folikulometriji i gdje mi je rečeno da je ciklus anovulatorni i da nema nade, tim riječima, da su jajnici i dalje izrazito policistični i gdje imam nalaz gdje sve to piše, ja jutros popiškim plusić kao kuća.
U tri godine koliko smo se borili za prvu bebu popiškila sam malo brdo negativnih testova, sa simptomima za koje sam bila uvjerena da je to to i isplakala more suza, i evo jutros kad sam se apsolutno najmanje nadala, +. Skoro sam pala u nesvijest. Još se jako rano radovati, pogotovo u ovakvoj čudnoj situaciji, strah me i biokemijske i vanmaterične i ne znam ni ja čega, ali još jednom sam vidjela da je sve u Božjim rukama pa kako bude.
Hvala vam puno svima na pomoći koju sam ovdje dobila, u ovom kratkom vremenu. S vama sam više naučila nego od svih liječnika prije.I svima vam od srca želim radost dočekati ono za šta se borite.
Bravoooo cestitam. Kao sto rekoh,ako inace trakice budu tamne a nije navika,ili je plusic ili neka cista koja zafrkava. Sretno bebi i tebi,da bude lijepa,dosadna i skolska trudnoca! Javi nam se par puta i barem sa kojom slikicom s pregleda 🙈
Bella mislim da ne trebaš brinuti za plivače, da se to da još malo popraviti suplementima i bit će OK.Navodno je puno lakše dodacima prehrani poboljšati situaciju kod muškaraca, posavjetuj se s liječnikom za neke dobre vitamine za dragog i u akciju.
Hvala vam puno svima na pomoći koju sam ovdje dobila, u ovom kratkom vremenu. S vama sam više naučila nego od svih liječnika prije.I svima vam od srca želim radost dočekati ono za šta se borite.
Cestitam, vjerujem da se ugnijezio mali podstanar/podstanarka na 9 mjeseci. ❤️
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Jolie,
Drzi se, vjerujem da cemo sve u skorije vrijeme ugledati velike +.
P.S: Prija mi tvoja smirenost i osjecaj za druge. 😊
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
almoo9ako citas iz prikrajka,sretno na pregledu,pokusaj uzeti apsolutno sve,od provjere hormona,briseva,pape,ma sve sve sve sto mozes izvuci i javi nam kako je bilo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Mene je jučer prenijelo i ja obrisala profil😒 Neki lud val hormona.. Danas jedva čekam! Imam milion pitanja i podpitanja za njega haha. A u 16:00h sam naručena javim posle šta je bilo. 🤗
🤴30👸27
Ciklusi ludi (28-35)
Femibion 1, Vitamin E, B komplex, Aspirin 100
Pai 4g5g pronađen
PAPA, Ureaplasma/Microplasma ✔️
TSH 3,95? Nema lijekova jer je u intervalu?
Pokušavamo za baby no.1 05/20💔
Biohemijska 05/20💔
Missed ab 09/20 (u 7 nedelji)💔
♥️♥️ susjedo skicam te svako malo, i zelim ti da mi se sto prije pridruzis i da odes na komplikacije ali one gdje uzivas a ne se sekiras i onda lijepi porodiljni ♥️♥️ pusa
Ajme susjedice!!! Pa ti imas plusic ajmeeeeee koja sreca pa place mi se od srece
Malo sam se odmaknula od foruma pa mi je promaknulo jooj joooj nadam se da oprastas.
Cestitam ti od srca i bas si mi uljepsala dan! Ti si jos od one starije postave za koju sam stalno navijala!
Zelim ti jednu mirnu dosadnu trudnocu i jedan lijepi smotuljak za 9 mj.
Ides u zimske ? Da znam gdje da te skicam hehe
Hvala ti i bacaj trudnicke prasine
Ajme meni pa cestitaaaaam!!! Kakva prica draga! Nikada ne treba odustati!
Zelim ti mirnu skolsku trudnocu
Baci nam te trudnicke prasine pa da i mi sve krenemo vasim stopama
Sortiraj odgovore
Najstariji