Deadee, čestitke!!🥳🥳🥳🥳🥳❤❤❤❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
ODBROJAVANJE 6/2021
Deadee - 09.06. ➕
Emily - 11.06.2021. - 1 dan 🤞🏻🤰🏼
Hope - 12.06.2022 - 2 dana 🥶
Garawa - 13.06.2021 - 3 dana 🤞🏻🤰🏼
almoo9 - 14.06.2021 - 4 dana 🤞🏻🤰🏼
Luna93 - 16.06.2021 - 6 dana 🤞🏻🤰🏼
Bella1985 - 21.06. - 11 dana🤞🏻🤰🏼
annboleyn - 26.06. - 16 dana 🤞🏻🤰🏼
Jelušićkaaa - 29.06.2021 - 19 dana 🤞🏻🤰🏼
ODBROJAVANJE 7/2021
maybenewmom - 01.07.2021 - 21 dan🤞🏻🤰🏼
Dajana - 01.07.2021 - 21 dan 🤞🏻🤰🏼
zoi - 03.07.2021 - 23 dana 🤞🏻🤰🏼
eloise - 03.07.2021 -23 dana 🤞🏻🤰🏼
Kamilica - 03.07.2021 - 23 dana 🤞🏻🤰🏼
malala - 04.07.2021 - 24 dana
mala96 - 06.07. - 26 dana🤞🏻🤰🏼
Joli - 07.07.2021 - 27 dana 🤞🏻🤰🏼
Dame koje nisu prijavile datum/imaju neredovite cikluse
Anchy_23 - 🔙🔜
Sorgi - 🔙🔜
Tina25 - 🔙🔜
Pine - 🔙🔜
Tonia - 🔙🔜
DorisS - 🔙🔜
Simba - 🔙🔜
LISTA DRUGIH, NAMA TAKODER BITNIH DOGADAJA❤️
Hope - stigli brisevi - ureapl. - terapija - 06.07. ponavljanje briseva(18:15)
Bella 1985 - muz mora na Merkuru obaviti pretrage
Pine - stigli brisevi - ureapl. - terapija
Anchy - terapija djeluje, jajnici se ciste, treba jos uzimati terapiju
almoo9 - 09.06 pregled i savjetovanje u vezi ciklusa kod ginica i provjera jos nekih spolnih hormona
Joli - 17.06. Folikulometrija, navijamo bar za jedan lijepi kvalitetni folikulic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻😎
Anchy, Tonia, Pine kako napreduju ciklusi? Jesu O na vidiku? Zelim i vas upisati napokon na listu kad cekamo plusice ☺️😎
Deadee, čestitke!!!! 🥳🥳🥳
Joli, drži se. Ideš dalje. 💪💪💪💪
Hope, vrijedna i na raspolaganju uvijek. 🤗🤗
Tražila svog dr up.za štitnjaču, d3, željezo i feritin i DHEA, on tražio gdje mi je to preporučeno. Pa sam rekla da mi je rekla na mpo. 🙈Ali on na up nije napisao d3 i dhea, nego nešto drugo. Izvadila mi 3 epruvete, pa valjda ću saznati bar nešto. 🤷♀️
Od histeroskopije ništa jer petak nemaju vremena, puni su već, poslije više nema dr. Ni u Viliju ni u Repromedu, a na oba mjesta radi dr Radončić. Pa sam odustala. Neću sad na silu to. U uto idem da mi uzme briseve, a čitala sam da zna trajati par dana krvarenje poslije histeroskopije pa mi onda ne bi mogla briseve uzeti. Pokušat ćemo ivf u 7.mj pa ako ne uspije, poslije ju napravim.
Samo ti to forsiraj lijepo neka se otkrije gdje je problem sada su ti mjeseci kad se ima najvise energije i volje sve rijesavati 😁😁😁
Anchy, Tonia, Pine kako napreduju ciklusi? Jesu O na vidiku? Zelim i vas upisati napokon na listu kad cekamo plusice ☺️😎
Evo kad ulovim pik javim da me zapises
Inace trakice lagano tamne. Navijam za vikend i pik hehe
almoo9ako citas iz prikrajka,sretno na pregledu,pokusaj uzeti apsolutno sve,od provjere hormona,briseva,pape,ma sve sve sve sto mozes izvuci i javi nam kako je bilo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Mene je jučer prenijelo i ja obrisala profil😒 Neki lud val hormona.. Danas jedva čekam! Imam milion pitanja i podpitanja za njega haha. A u 16:00h sam naručena javim posle šta je bilo. 🤗
Nisi jedina koja ima te faze kratkog spoja 🙈 meni je tako zadnjih par dana kako me krenuo sorati posteni pms,danas se osjecam malo bolje al jos je dug dan 😂 ja isto jedva cekam svoj kontrolni pregled za mj dana da vidim sto se dogada s mojim organizmom 😱 cekam izvjestaj veceras,sretnooo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
almoo9ako citas iz prikrajka,sretno na pregledu,pokusaj uzeti apsolutno sve,od provjere hormona,briseva,pape,ma sve sve sve sto mozes izvuci i javi nam kako je bilo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Mene je jučer prenijelo i ja obrisala profil😒 Neki lud val hormona.. Danas jedva čekam! Imam milion pitanja i podpitanja za njega haha. A u 16:00h sam naručena javim posle šta je bilo. 🤗
Nisi jedina koja ima te faze kratkog spoja 🙈 meni je tako zadnjih par dana kako me krenuo sorati posteni pms,danas se osjecam malo bolje al jos je dug dan 😂 ja isto jedva cekam svoj kontrolni pregled za mj dana da vidim sto se dogada s mojim organizmom 😱 cekam izvjestaj veceras,sretnooo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Znači puca me temperatura danima, ali u danu, ne jutarnja.. Sad trenutno gorim, i nekakve napade imam BOŽE SAČUVAJ! Ako nije T onda je PMS hahahh
🤴30👸27
Ciklusi ludi (28-35)
Femibion 1, Vitamin E, B komplex, Aspirin 100
Pai 4g5g pronađen
PAPA, Ureaplasma/Microplasma ✔️
TSH 3,95? Nema lijekova jer je u intervalu?
Pokušavamo za baby no.1 05/20💔
Biohemijska 05/20💔
Missed ab 09/20 (u 7 nedelji)💔
Ne znam da li je PMS, ali me dobro trese. Bole me grudi, pomalo jajnici, malo mi se nesvjesti. Ne mogu da docekam petak, da znam na cemu sam.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Hope naravno, novi ciklus nova prilika, to do folikulometrije će proletjeti, a i zanima me kakav će mi biti ciklus hoće li biti dobra js, jer po njegovoj priči od prošlog puta izgleda da su te moje js za ništa, pa će mi dobro doći ove tvoje fige s liste 😘
Garawa temepratura je gore, ja još vjerujem u tvoj ciklus, dok ne dođe vještica nema odustajanja... 😉😉
Anchy pisala sam i ja, ali još dva mjeseca do GO, tko će dočekati... svi se mi potajno nadamo istom 🤭
Deadee čestitam!!! Neka bude sve školski i dosadno... Uživaj u predstojećem razdoblju 🍀💜💚
Malala super da si izvukla sve uputnice, srpanj je tu na par koraka, taman da se lijepo pripremiš, pronađeš malo mira i obaviše sve što trebaš.... Javi nam kako ti ide 🙃
Luna 93 hvala ti.. 🤭 slažem se svi ćemo mi ugledati svoje plusiće, samo malo strpljenja treba...
Alm sretno danas 😊🤞
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Jutro curke evo i meneeeee. Poslije ciklusa mene dere kao pred ciklus. Užasna nervoza užasnaaa. Leđa me razvaljuju . Jel još itko to doživio? Btw Hope stigao mi je bazalni term. Pa od sutra startam i sa time.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Sortiraj odgovore
Najstariji