Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joli 🌟
    09. Lipanj 2021. 00:54

Bella vidjet ćeš s doktorom, kako i sama kažeš ima ih pokretnih i ništa nije ne rješivo. Koliko sam shvatila i kod muškaraca se stanje lakše da popraviti suplementima i pravilnom ishranom... biti će to dobro 💚
    Jelušićka što da ti kažem osim poslušaj Hope.. 😉
    Hope imala sam prije nekoliko godina problema s gljivicama, dr mi prepisala tabletu (davno je bilo ne sjećam se) i obavezno probiotike za iza, pa se slažem s Pine i možda da pokušaš...

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    09. Lipanj 2021. 01:11

Uhvatila me nesanica, baš sam nešto osjetljiva (vj PMS) i dok prolazim kroz poruke, eto osjećam potrebu ovo reći, jer nekako osjećam da smo puno toga prebacile na tvoja leđa, pa draga Hope smatram da je najnormalnije da si se zasitila. Preuzela si listu, bezrezervno svakom odgovaraš, puno je novih cura i ti si u prvom redu, dijeliš  znanje (kojeg imaš napretek 🙌), ali moramo biti realni ova grupa, tvoje vođenje liste i aktivnost te također mogu opterećivati i sigurno ti oduzimaju poprilično vremena, a to nije dobro za tebe, za tvoje cikluse, ovulacije i jajne stanice... Dodatno atmosfera je ponekad malo teža, tvoja virtualna ekipa/obitelj je ili otišla na ljepše teme ili uzela pauzu , jer svatko će napraviti ono što smatra u tom trenutku najbolje za njega i svatko to mora učinit jer stres ne pridonosi ničem dobrom. Zato, ako ti trebaš pauzu od foruma ili želiš smanjiti svoju aktivnost, imaš svako pravo to učiniti, a mi ćemo se snaći, više ćemo koristiti google, možda se malo vraćati po grupi i ne oslanjati se na to da će to Hope riješiti, a ti nam se možeš javiti kada budeš mogla i kada osjetiš potrebu. Naravno da bi nam u tom slučaju nedostajala i vjerojatno bi te često spominjale, ali "A woman's gotta do what a woman's gotta do"... 
    Ti nas apsolutno podržavaš, pa moramo i mi tebe 💜 Šaljem ti zagrljaj 😘
    Pine ja sam tu donedavno bila među novima, pa i meni fale cure, osjetim promjenu u dinamici grupe i atmosferi, ako nas povire da znaju da mislimo na njih lucky, zoi, doris, simba… 💚💜 

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Garawa¤
    09. Lipanj 2021. 06:40

Jutro.. samo da javim kod mene na testu ništa.. 
    Preležala sam dan jučer jer su me grčevi ubijali.. iscjedak je i dalje vodeni🥴
    Tipkamo kasnije.. danas radno opet.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

09. Lipanj 2021. 06:43

ODBROJAVANJE 6/2021
    Joli - 09.06.2021. - danas🤞🏻🤰🏼
    Emily - 11.06.2021. - 2 dana 🤞🏻🤰🏼
    Hope - 12.06.2022 - 3 dana 🥶
    Garawa - 13.06.2021 - 4 dana 🤞🏻🤰🏼
    almoo9 - 14.06.2021 - 5 dana 🤞🏻🤰🏼
    Luna93 - 16.06.2021 - 7 dana 🤞🏻🤰🏼
    Bella1985 - 21.06. - 12 dana🤞🏻🤰🏼
    annboleyn - 26.06. - 17 dana 🤞🏻🤰🏼
    Jelušićkaaa - 29.06.2021 - 20 dana 🤞🏻🤰🏼
    ODBROJAVANJE  7/2021
    maybenewmom - 01.07.2021  - 22 dana🤞🏻🤰🏼
    Dajana - 01.07.2021 - 22 dana 🤞🏻🤰🏼
    zoi - 03.07.2021 - 24 dana 🤞🏻🤰🏼
    eloise - 03.07.2021 -24 dana 🤞🏻🤰🏼
    Kamilica - 03.07.2021 - 24 dana 🤞🏻🤰🏼
    malala - 04.07.2021 - 25 dana
    mala96 - 06.07. - 27 dana🤞🏻🤰🏼
    Dame koje nisu prijavile datum/imaju neredovite cikluse
    Anchy_23 - 🔙🔜
    Sorgi - 🔙🔜
    Tina25 - 🔙🔜
    Pine - 🔙🔜
    Tonia - 🔙🔜
    DorisS - 🔙🔜
    Simba - 🔙🔜

LISTA DRUGIH, NAMA TAKODER BITNIH DOGADAJA❤️
    Hope - stigli brisevi - ureapl. - terapija - 06.07. ponavljanje briseva(18:15)
    Bella 1985 - muz mora na Merkuru obaviti pretrage
    Pine - stigli brisevi - ureapl. - terapija
    Anchy - terapija djeluje, jajnici se ciste, treba jos uzimati terapiju
    almoo9 - 09.06 pregled i savjetovanje u vezi ciklusa kod ginica  i provjera jos nekih spolnih hormona

09. Lipanj 2021. 06:43

Joli 🌼

Uhvatila me nesanica, baš sam nešto osjetljiva (vj PMS) i dok prolazim kroz poruke, eto osjećam potrebu ovo reći, jer nekako osjećam da smo puno toga prebacile na tvoja leđa, pa dragaHopesmatram da je najnormalnije da si se zasitila. Preuzela si listu, bezrezervno svakom odgovaraš, puno je novih cura i ti si u prvom redu, dijeliš znanje (kojegimaš napretek🙌), ali moramo biti realni ova grupa, tvoje vođenje liste i aktivnost te također mogu opterećivati i sigurno ti oduzimaju poprilično vremena, a to nije dobro za tebe, za tvoje cikluse, ovulacije i jajne stanice… Dodatno atmosfera je ponekad malo teža, tvoja virtualna ekipa/obitelj je ili otišla na ljepše teme ili uzela pauzu, jer svatko će napraviti ono što smatra u tom trenutku najbolje za njega i svatko to mora učinit jer stres ne pridonosi ničem dobrom. Zato, ako ti trebaš pauzu od foruma ili želiš smanjiti svoju aktivnost, imaš svako pravo to učiniti, a mi ćemo se snaći, više ćemo koristiti google, možda se malo vraćati po grupi i ne oslanjati se na to da će to Hope riješiti, a ti nam se možeš javiti kada budeš mogla i kada osjetiš potrebu. Naravno da bi nam u tom slučaju nedostajala i vjerojatno bi te često spominjale, ali "A woman's gotta do what a woman's gotta do"…
    Ti nas apsolutno podržavaš, pa moramo i mi tebe 💜 Šaljem ti zagrljaj 😘
    Pineja sam tu donedavno bila među novima, pa i menifale cure, osjetimpromjenu u dinamici grupe i atmosferi, ako nas povire da znaju da mislimo na njihlucky, zoi, doris, simba… 💚💜

Bas nas samara taj PMS ovaj ciklus 😂 hvala ti na ovako divnim rijecima ☺️😘

09. Lipanj 2021. 06:45

Luna93

Hope,
    Nigdje ne idi. I kad vidis plusic, trebas ostalima. 😊

Ma to ja mislim progovara PMS iz mene. Bit cu dobro kad se to probije i krene novi ciklus,valjda 😂🙈

09. Lipanj 2021. 06:50

Pine 🌲❄

* ne lucky nego hope je pisala 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Da,nazalost,imam puno iskustva sa cistama,nekako su mi folikulici na desnom jajniku imali naviku prelaziti u cistu pa je LH pokazivala pik,a O i M nigdje,zato kazem. Samo temp,UZV i vadenje progesterona mize utvrditi O,a ovo sve ostalo da nema M ako nema O su zablude i krivo tumacenje profesora na satovima biologije 🤨🙈 a sto se tice antibiotika,nisam uzimala probiotik jer mi nitko nije to predlozio,al ubuduce znam iako se nadam da nece doci do toga. Koristim sad vaginalete za gljivice,sinoc stavila drugu,vec osjecam veliku promjenu nema peckanja i tolke svrbezi pa je vjerojatno to bilo u pitanju. Nadam se da je onda taj antibiotik par ubio tu bestiju do kraja kad je uspio pobiti i dobre bakterije 🙈

09. Lipanj 2021. 06:52

Joli draga,vidim da si danas na popisu za dobiti. Jel piskis? Da znam,rec ces nema smisla jer je tempica pala,al svejedno bi i mogla mozda? Hm,hm? 😎🙈

09. Lipanj 2021. 06:56

almoo9 ako citas iz prikrajka,sretno na pregledu,pokusaj uzeti apsolutno sve,od provjere hormona,briseva,pape,ma sve sve sve sto mozes izvuci i javi nam kako je bilo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Joli 🌟
    09. Lipanj 2021. 07:14

Hope gadura došla, točno na vrijeme. Stavi me za ne dobiti 07.07., a za drugi dio folikulometrija 17.06. 
    Sad treba izgurati ovaj radni dan uz PMS, 1 dc i kronični umor.... 🤦🏼‍♀️
    Da mi je porodiljni spasila bi se 😂

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.