Pozdrav cure! 🤗Jeste se raspisale danas … 😅
Evo jedinoHopepita za mene, pa da odgovorim dragoj Hope😄🤗 Nisam kupila toplomjer, pa ovaj ciklus necu mjeriti. Lijecim upalu, pa cu vidjeti hocu li uopće ovaj mjesec pokusavati. Nadam se da hocemo. 🤞Hvala ti sto pitas. Bas si draga. 🤗
Svim ostalim curama veliki pozdrav! 🤗 🏖️🌞💓
Bravo! Rijesi tu bestiju i onda kreni s tempicom bar nece biti zbunjujuca jer tek sad po svom grafu mogu vidjeti koliko ta bestija moze utjecati i na temperaturu i na sve zivo 🤒 inace kako si? Jesi zavrsila antibiotik ili jos pijes?
Thanks Hope! 🤗
Prijateljica mi je rekla da je ona imala ureaplasmu, nije imala simptome. Otkrila je tek nakon briseva. Pila je antibiotik, i kad je rijesila to, iduci ciklus ostala trudna. Prije toga su pokusavali oko dvije godine.
Tako da cu sigurno pitati da mi napravi briseve.
Koristim vaginalete za upalu, trebala bi do ovulacije sve potrositi. I pijem vrkutu.🤞 Ti si se rijesila te bakterije? Kakva je sad situacija? 🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pozdrav cure! 🤗Jeste se raspisale danas … 😅
Evo jedinoHopepita za mene, pa da odgovorim dragoj Hope😄🤗 Nisam kupila toplomjer, pa ovaj ciklus necu mjeriti. Lijecim upalu, pa cu vidjeti hocu li uopće ovaj mjesec pokusavati. Nadam se da hocemo. 🤞Hvala ti sto pitas. Bas si draga. 🤗
Svim ostalim curama veliki pozdrav! 🤗 🏖️🌞💓
Bravo! Rijesi tu bestiju i onda kreni s tempicom bar nece biti zbunjujuca jer tek sad po svom grafu mogu vidjeti koliko ta bestija moze utjecati i na temperaturu i na sve zivo 🤒 inace kako si? Jesi zavrsila antibiotik ili jos pijes?
Thanks Hope! 🤗
Prijateljica mi je rekla da je ona imala ureaplasmu, nije imala simptome. Otkrila je tek nakon briseva. Pila je antibiotik, i kad je rijesila to, iduci ciklus ostala trudna. Prije toga su pokusavali oko dvije godine.
Tako da cu sigurno pitati da mi napravi briseve.
Koristim vaginalete za upalu, trebala bi do ovulacije sve potrositi. I pijem vrkutu.🤞 Ti si se rijesila te bakterije? Kakva je sad situacija? 🤷🏼♀️
Da,nazalost,ureaplasma je jako podmukla i skrivena bolest koja moze uzrokovati kod nekoga i trajnu neplodnost ako se ne otkrije na vrijeme,ja isto nisam znala da ju imam dok nisam napravila briseve jer nakon 2 godine eto ne ide,a biokemijske su bile i nema objasnjenja s fizicke ili hormonske strane zasto. Trenutno sam u fazi da sam zbog antibiotika dobila gljivice pa sad uzimam plymycol 3 noci prije spavanja,a kontrolni brisevi su na redu tek 06.07 pa cemo onda vidjeti jel sam se rijesila bestije ili ne. Definitivno inzistiraj na brisevima,to moze biti skriveni uzrok neplodnosti. Kako se nosis s vrkutom? Ja jos ovaj ciklus pauziram a onda od novog startam a drugim cajem protiv cista,mioma i svih tih bestija koje se mogu zavuc pa cu vidjeti kako ce on funkcionirati 😄🙈
Hope vrkuta mi uopće nije losa za piti, okus je neloš 🤷🏼♀️ 😅 Valjda ce pomoci da mi barem M budu manje bolne i obilne. Cula sam da je stolisnik takodjer dobar za nase boljke. 👍😊
Ti si znaci pila antibiotik, nisi vaginalete? Ajme, di jos i gljivice 😳😤😕 znaci kod vas nema pokusavanja dok ne dodju nalazi kontrolnih briseva, ili? 🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hopevrkuta mi uopće nije losa za piti, okus je neloš 🤷🏼♀️ 😅 Valjda ce pomoci da mi barem M budu manje bolne i obilne. Cula sam da je stolisnik takodjer dobar za nase boljke. 👍😊
Ti si znaci pila antibiotik, nisi vaginalete? Ajme, di jos i gljivice 😳😤😕 znaci kod vas nema pokusavanja dok ne dodju nalazi kontrolnih briseva, ili? 🤷🏼♀️
Meni je vrkuta bila prva 2 ciklusa mljaaaac,ocito je bilo nesto u njoj sto mi je manjkalo pa sam nadoknadila,pred kraj mi se malo zamjerila pa sam odlucila napravit stanku 😂 sad cu probat s rujevinom jer je ona bas orijentirana na jajnike i njihovu funkciju pa bas da vidim 😎 pila sam ti ja antibiotik i lokalno stavljala vaginatele zajedno,ali svejedno su gljivice napale,zato se nadam da je koncentracija sad max 10 na 3 posto je ubila i zdrave bakterije onda pretpostavljam da je i sve lose,barem se nadam. Stroga zabrana odnosa do ponavljanja briseva,eeeeeventualno uz kondom ako ne izdrzimo jel 😂
Ann dok dođete do dr možda se desi i prirodno... Ljeto donosi sreću i optimizam...🤞 želim ti puno sreće 🍀💜
Anchy sretno s lh trakicama
MinaLi ja sam nedavno koristila Duchess trakice iz Mullera i slične su tima izgledom štapića, dosta osjetljive, tri dana su mi bile baš tamne, ali ke jedan dan bila deblja crtica nego druga dva dana, ff mi je tek nakon dva dana od te prve označio O, folikul se borio da pukne, taj mjesec mi je bazalna pokazala fallback rise, znači cjelokupni ciklus čudan. Ali paralelno sam zadnji dan dok mi je taj mjesec bila tamna trakica treći dan koristila druge i na njima mi je bila svjetlija. Ne odgovaraju mi te trakice, možda je i u tebe to slučaj... Ja imam inverziju hormona lh i fsh, to sam saznala u prošlom ciklusu, pa možda da napraviš i hormonalnu obradu.
Kamilice drago mi je da si se odlučila uhvatiti u koštac s upalama. I obavezno nagovori ginekologa da napraviš briseve, jer možda i pronađu nešto povezano s upalama, pa ćeš biti mirnija u novim pokušajima.
Bonii pik je tu, pokrijte to i da dr vidi žuto tijelo za 8 dana... 🤞🤞🍀
____
Cure nisam vas sve pohvatala. Dodajte opise, pa vas lakše pratimo 😊, ovako vas je dosta pa mi se pobrkaju nadimci i problemi s kojima ste suočeni...
Ja sam tek došla kući, umorna, nesposobna za čitati i pisati, pa sam dosta toga i zaboravila kome sam htjela pisati... Idem se odmoriti, napuniti baterije za sutra, pa vas sutra čitam.. 🥰
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Hopevrkuta mi uopće nije losa za piti, okus je neloš 🤷🏼♀️ 😅 Valjda ce pomoci da mi barem M budu manje bolne i obilne. Cula sam da je stolisnik takodjer dobar za nase boljke. 👍😊
Meni je vrkuta bila prva 2 ciklusa mljaaaac,ocito je bilo nesto u njoj sto mi je manjkalo pa sam nadoknadila,pred kraj mi se malo zamjerila pa sam odlucila napravit stanku 😂 sad cu probat s rujevinom jer je ona bas orijentirana na jajnike i njihovu funkciju pa bas da vidim 😎 pila sam ti ja antibiotik i lokalno stavljala vaginatele zajedno,ali svejedno su gljivice napale,zato se nadam da je koncentracija sad max 10 na 3 posto je ubila i zdrave bakterije onda pretpostavljam da je i sve lose,barem se nadam. Stroga zabrana odnosa do ponavljanja briseva,eeeeeventualno uz kondom ako ne izdrzimo jel 😂
😅 😅Bolje se mjesec-dva suzdržati, pa znas da si mirna. A kad se rijesis te bestije, i gljivica, i jos budes te cajeve pila, trebao bi biti uskoro plusic. Drzim fige! 🤞🤰🤗
Joli hvala ti, cekam nalaze pape, pa cu do ginekologa da mi napravi briseve. 😊 Ako odbije, ic cu kod nekog drugog. Ti se odmori. 🤗
😅 😅Bolje se mjesec-dva suzdržati, pa znas da si mirna. A kad se rijesis te bestije, i gljivica, i jos budes te cajeve pila, trebao bi biti uskoro plusic. Drzim fige! 🤞🤰🤗
A nema zapreka da ne bude,pocetkom jeseni ce muz napravit spermio,sada se preko ljeta ne zelim opterecivati jos i time,mozak na pasu iduca 3mj pa onda ako kod mene bude sve,a preko ljeta ne bude plusica on ide na spermio da se vidi kako je bakterija utjecala na njegovu armiju ☺️ Nekako imam osjecaj da cu sve ispratiti s ove teme,toliko sam vec trudnica ispratila u zadnje 2 godine sve mi je neugodno i dode mi da obrisem profil jer se jedino ja ne micem na drugu temu 🥺 al opet,to vjerojatno sad progovara PMS iz mene pa zanemari neke stvari. U ovisnosti kako me okrene ili bi najrade ubila sebe ili nekog drugog tko mi se zamjeri s nekom banalnom sitnicom 😂
Ti si znaci pila antibiotik, nisi vaginalete? Ajme, di jos i gljivice 😳😤😕 znaci kod vas nema pokusavanja dok ne dodju nalazi kontrolnih briseva, ili?
A nema zapreka da ne bude,pocetkom jeseni ce muz napravit spermio,sada se preko ljeta ne zelim opterecivati jos i time,mozak na pasu iduca 3mj pa onda ako kod mene bude sve,a preko ljeta ne bude plusica on ide na spermio da se vidi kako je bakterija utjecala na njegovu armiju ☺️ Nekako imam osjecaj da cu sve ispratiti s ove teme,toliko sam vec trudnica ispratila u zadnje 2 godine sve mi je neugodno i dode mi da obrisem profil jer se jedino ja ne micem na drugu temu 🥺 al opet,to vjerojatno sad progovara PMS iz mene pa zanemari neke stvari. U ovisnosti kako me okrene ili bi najrade ubila sebe ili nekog drugog tko mi se zamjeri s nekom banalnom sitnicom 😂
😅 To da su sve oko tebe trudne, to ti se čini.☺️
Iz nase perspektive koje zelimo biti trudne, uglavnom primjećujemo trudnice oko sebe u stvarnom životu, i u virtualnom također. Ali nije to bas tako 😊 To je kao kad si solo pa ti se čini da svi oko tebe imaju nekoga, jer smo previse fokusirani na parove. Da ne primjećujemo druge samce. Možda glupa usporedba, ali tako ja to gledam. 🤷🏼♀️😅 A na forumu vjerojatno ima puno onih koje su u ove dvije godine otišle s foruma, a da nisu zatrudnjele, nisu sve sigurno ostale trudne..🤷🏼♀️ Uglavnom, nisi sama ostala.🤗
Ti lijepo preko ljeta se opusti i uzivaj, kad se najmanje nadas moze nesto biti. A ako ne bude, na jesen spermice provjerite, pa u nove pobjede. ☺️
A za PMS te skroz razumijem. Meni traje 15 dana😅
Hope,
Nigdje ne idi. I kad vidis plusic, trebas ostalima. 😊
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Sortiraj odgovore
Najstariji