Dobro jutro..
Jutros sjenica na testu, bi ne bi.. više ne bi..
Znala sam da to nije prava crta.. nemoguće je da tako rano pokaže pozitivno.. htjela sam samo s vama podijeliti da vidite kako znaju biti ludi ti testovi.. 🤦♀️🤦♀️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
ODBROJAVANJE 6/2021
Joli - 09.06.2021. - 1 dan🤞🏻🤰🏼
Emily - 11.06.2021. - 3 dana 🤞🏻🤰🏼
Hope - 12.06.2022 - 4 dana 🥶
Garawa - 13.06.2021 - 5 dana 🤞🏻🤰🏼
almoo9 - 14.06.2021 - 6 dana 🤞🏻🤰🏼
Luna93 - 16.06.2021 - 8 dana 🤞🏻🤰🏼
Bella1985 - 21.06. - 13 dana🤞🏻🤰🏼
annboleyn - 26.06. - 18 dana 🤞🏻🤰🏼
Jelušićkaaa - 29.06.2021 - 21 dan 🤞🏻🤰🏼
ODBROJAVANJE 7/2021
maybenewmom - 01.07.2021 - 23 dana🤞🏻🤰🏼
Dajana - 01.07.2021 - 23 dana 🤞🏻🤰🏼
zoi - 03.07.2021 - 25 dana 🤞🏻🤰🏼
eloise - 03.07.2021 -25 dana 🤞🏻🤰🏼
Kamilica - 03.07.2021 - 25 dana 🤞🏻🤰🏼
malala - 04.07.2021 - 26 dana
mala96 - 06.07. - 28 dana🤞🏻🤰🏼
Dame koje nisu prijavile datum/imaju neredovite cikluse
Anchy_23 - 🔙🔜
Sorgi - 🔙🔜
Tina25 - 🔙🔜
Pine - 🔙🔜
Tonia - 🔙🔜
DorisS - 🔙🔜
Simba - 🔙🔜
LISTA DRUGIH, NAMA TAKODER BITNIH DOGADAJA❤️
Hope - stigli brisevi - ureapl. - terapija - 06.07. ponavljanje briseva(18:15)
Bella 1985 - muz mora na Merkuru obaviti pretrage
Pine - stigli brisevi - ureapl. - terapija
Anchy - terapija djeluje, jajnici se ciste, treba jos uzimati terapiju
almoo9 - 09.06 pregled i savjetovanje u vezi ciklusa kod ginica i provjera jos nekih spolnih hormona
Ann hvala ti... 💜 Da baš fale cure i njihov doprinos dobroj atmosferi...
Garawa opet ne znači da nije crtica, jesi radila testove u isto vrijeme
Bonii prije koji dan si pitala kako utječe na tempicu, danas sam nešto zbrkala s alarmima i umjesto u 5,25 (36.4) mjerila je u 6,50 (36.8)... Nez što se događa, ali trebala je u 5,25 pasti još jer mi je test bijel.
Luna93 evo odgovor na tvoje pitanje nisam ni ja znala. Ovdje svaki dan učim i inače bi živjela u teškom neznanju.. 😉
___
Je li slika bolja?
https://ibb.co/SXZ9h4f
Kod mene ni hgc (posljednja) ni lh (prve dvije) ne reagiraju. Svi imaju bar malo tamniju lh trakicu pred m, ali ne i ja... 🤷🏼♀️
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joli bas sam stavila na papir svoje temperature i ure u koje sam ih uradila misleci da bar imam neki okej prosjek ura🤦🤦taman ovaj rast 03.06., 04.06., i 05.06. koji bi prepisala ovulaciji saam mjerila u najgluplje moguce vrime, znaci svaki dan po po ure pomaknuto nije ni cudo sta je temperatura rasla.. ovaj mjesec se jos pouzdam u trakice a sljedeci se moram uozbiljit s temperaturom ...
Sta se tice tvojih testica ja ti iskreno ne vidim ni sjenu, ali dok se ne dokaze suprotno smatramo da je druga crtica samo sramezljiva 😁
Garawa jel piskis opet danas?
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Garawa sad tek vidim da si objavila jutros.. i sjenica je dobar znak 😍
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Jutro curke ja sam zaspala do 7:30 danas malo sam produzila 😒 osjecam se pregazeno,svako malo sam se budila nocas i rvo vec 5 noc za redom se preznojavam po noci nemam pojma sto mi je ☹️ Al piskila sam ujutro i umocila i drugi urin jer u 5 ujutro nisam reagirala da spremim urin 😂
Jako mi smeta sto se evaporacijske javljaju u prvih 5min kao kad bi trebao bit vazeci rezultat,al ajde,treba potrosit te testove kad sam ih vec toliko platila 😂😂😂 citam vaaaas pa se javljam pomalo 🙈
Hope i garawa sad vidim testice, nadam se da je to TO.
P. S. Hope znam da je tesko da je tako rana O kvalitetna ali obzirom na nalaz progesterona, nista nije nemoguce, mozda je to folikul koji je u prethodnom ciklusu krenuo sa rastom, nije propao i onda u ovom brzo sazrio. Rijetka situacija ali nije nemoguca 🤞🤞🤞
Znas da sam si i ja pomislila da su mozda bila 2 dominantnija a ovaj je kasnije nastavio s rastom ili je pred kraj ciklusa nakon antibiotika krenuo sa sazrijevanjem. Sve mi se vise cini da sam neki fenomen tu jer bas nisam cula da je neka od curka imala taj slucaj 😂 u kojoj si ti fazi? Idete u postupak ovaj mjesec?
Mene nitko ne voli iako svima saljem ljubav i pozitivne vibre…😔 Nema veze, ja cu i dalje navijati za vas i bodriti vas. Svi smo mi jedno. 🤗💓
Hopeplease, stavi me na listu za ne dobiti 03.07. 🥳🤗
Na listi si! Jesi krenula s mjerenjem bazalne?
Dobro jutro..
Jutros sjenica na testu, bi ne bi.. više ne bi..
Znala sam da to nije prava crta.. nemoguće je da tako rano pokaže pozitivno.. htjela sam samo s vama podijeliti da vidite kako znaju biti ludi ti testovi.. 🤦♀️🤦♀️
Moguce je moguceee 🙈 imala si pad 7DPO,u nekim slucajevima vec iduci dan moze bit pozitivan test ako je onaj najosjetljiviji,iako nije svaka zena ista i nije kod svake isto lucenje HCG. Nek ga luce brze i u vecoj kolicini neke sporije i u manjoj,ovisi od trudnoce do trudnoce,ali moguce je kako ne? 😁 ajmo ajmo,piski dalje,vrijeme je da stavim plusic na listu 🙈
Ann hvala ti… 💜 Da baš fale cure i njihov doprinos dobroj atmosferi…
Garawa opet ne znači da nije crtica, jesi radila testove u isto vrijeme
Boniiprije koji dan si pitala kako utječe na tempicu, danas sam nešto zbrkala s alarmima i umjesto u 5,25 (36.4) mjerila je u 6,50 (36.8)… Nez što se događa, ali trebala je u 5,25 pasti još jer mi je test bijel.
Luna93evo odgovor na tvoje pitanje nisam ni ja znala. Ovdje svaki dan učim i inače bi živjela u teškom neznanju.. 😉
___
Je li slika bolja?
https://ibb.co/SXZ9h4f
Kod mene ni hgc (posljednja) ni lh (prve dvije) ne reagiraju. Svi imaju bar malo tamniju lh trakicu pred m, ali ne i ja… 🤷🏼♀️
Ma ne mora nuzno biti LH tamnija pred M samo su neke to primijetile. Blago tebi,ako ti bude LH kao pik pred M kod tebe ce onda biti i pozitivan HCG 😎🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji