Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Lipanj 2021. 14:30

Hvala cure❤️ eto baš me zanimalo iz prve ruke da saznam 

Garawa¤
    07. Lipanj 2021. 14:48

Malo sam se naživcirala.. 
    Prvo jer je prerano..drugo jer su testovi prije O bili isprobani i bijeli kao snijeg..  
    Sva tri testa umočena u isti urin.. i evo.. 
    https://ibb.co/p0B96SZ
    Uživo tako lijepe roza crte.. točno da ne povjeruješ da su evaporacijske.. 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Bože jesam ljuta 😡😡😡😡😡

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    07. Lipanj 2021. 14:52

https://streamable.com/kaivqa 🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

07. Lipanj 2021. 14:56

Garawa

Prvo jer je prerano..drugo jer su testovi prije O bili isprobani i bijeli kao snijeg..
    Uživo tako lijepe roza crte.. točno da ne povjeruješ da su evaporacijske.. 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Bože jesam ljuta 😡😡😡😡😡

Pa tačno više ne možeš biti pametan..🙄😒

Jelušićkaa
    07. Lipanj 2021. 16:14

Garawa imaš li koji drugi test da ga pišneš ujutro? 

07. Lipanj 2021. 16:26

Garawa

Bože jesam ljuta 😡😡😡😡😡

Nemas sto bit ljuta,realna cinjenica je da mozda nije lazno pozitivan i ne cini mi se da je linija siva. Na tvom mjestu bi otisla u muller po duchesse test ili u ljekarnu po neki osjetljiviji i ponovila 😊🤞🏻🤞🏻🤞🏻

07. Lipanj 2021. 16:28

Garawa

Hope ♾

Jutro curke,danas sam malo produzila spavanje,samo unijela tempicu i nastavila. A PS. U pola 5 sam morala ustati i otici na wc onda je tempica bila 36.62 a kada sam se cimnula u pola 7 bila je 36.72 kako je tako porasla nikad necu shvatiti. Elem nego,umocila sam ja 🤣

Fan fan. Kako lazu ti kinezi to je cudo jedno 😁😁😁

To kod tebe neke sjene ili ja haluciniram?

Ma ne haluciniras,ali ovi testovi lazu 😂 ako bi na ovaj nacin ostala trudna morala bi biti novi medicinski fenomen hahah 😎

07. Lipanj 2021. 16:30

Moram vam priznati da me posteno PMS poceo prat tjedan dana prije nego trebam dobiti. Grcevi,bolovi u ledima,razdrazljivost,stravicni umor i nista,ali NISTA mi se ne da eto 🙄 bas sam zadnjih tjedan dana nezainteresirana za disanje,kamoli nesto drugo pa se ispricavam sto vas ne pratim kao nekada,malo sam pain in the ass sebi i svima oko sebe zadnjih dana 🥶🥵🥺

Joli 🌟
    07. Lipanj 2021. 16:31

Deadee strašno je koliko sam zbunjena... Ja sam mislila da niste pokrili zbog nečeg, jer sam pročitala zašto ne dolazi ta M.... Baš sam smotana....naravno da ovdje ne volimo dolaske M i da ti držim fige da ne dođe 🤞🍀
    Anchy obavezno nam stavi slikicu svog testa... 😊
    Garawa ne mora nužno biti lažna sjena, lijepo je rozasta, nije siva, nije daleko... Možda da probaš i neki drugi test... Nadam se da je ovo naš prvi plusić ovaj mjesec... 🤩🤩🤞

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    07. Lipanj 2021. 16:44

Hope ti testovi su sve... 🤦🏼‍♀️ Samo se ti odmori, bori se s PMS-om i vrati nam se u puno sjaju... 😘

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.