Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Lipanj 2021. 21:43

Luna93

Hope ♾

Luna93

Hope
    Do sada je bilo sve ok. Nikakvih problema nisam imala. Srecom petak je blizu, izdrzacu da provjerim. Sve sam se objedjivala da nije ni bilo ovulacije kako bi mi bilo lakse, da se ne razocaram. A kako se primice, nervozna sam i opsjednuta. Samo citam po netu i mijenjam misljenja. Vjerujem da i sve vi.

Ma onda je progesteron nema ti sto drugo biti uzrokom tih bolova ako je samo u to doba ciklusa 🙈

Prije mi se desavala bol samo pred ovulaciju, ovaj mjesec traje vec 10-tak dana. Najvise osjecam bol kad skinem grudnjak, prednji dio dojki i pomalo sa strane. Hope, hvala ti puno. Hvala svim curama koje se trude i odgovore na pitanja. Javljam sta mi kaze u petak. Mozda se i ranije javim, ukoliko mi padne na pamet jos neko pitanje. 😂

Ma mene uzasno peku bradavice i smeta mi ako imam samo potkosulju obucenu,bas mi je uzasan osjecaj kad moram imati grudnjak. Jer inace kad sam imala niski progesteron ne bi bas imala bolove i sad eto,kad je preko 30 boli za poludit pa mi palo na pamet da je vjerojatno i do razine oslobodenog progesterona 🙈

Luna93
    07. Lipanj 2021. 21:53

Hope
    Ja ne mogu na ledjima spavati, bas je nezgodno. A tu rastezljivu sluz nisam primjetila, inace je imam. Da li je moguce da je zbog mijesanja sluzi i sperme? Ako ovako nastavim zbunicu sebe i sve oko sebe. 😁

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

annboleyn
    07. Lipanj 2021. 21:59

Anchy drzim fige najjace da taj jedan folikul bude dobitan🤞❤️
    Tonia zao mi je sto te pati ovaj ciklus tako, nadam se da ce M uskoro doci pa da krenes u lov na pravovremenu i kvalitetnu O 🤗
    Hope navijam da je ova rana O rezultirala oplodjenom jajnom stanicom i naravno implantacijom 😊 
    Pozdrav svim ostalim curama i sretno u kojoj god fazi da ste 😊 bas ima dragih, meni novih cura, Jolie “zvuci” tako smireno, zrelo, empaticno... garawa takodje, ma sve 🤗
    P.S. Fale lucky, zoi, joja… ❤️❤️❤️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

annboleyn
    07. Lipanj 2021. 22:05

Hope i garawa sad vidim testice, nadam se da je to TO.
    P. S. Hope znam da je tesko da je tako rana O kvalitetna ali obzirom na nalaz progesterona, nista nije nemoguce, mozda je to folikul koji je u prethodnom ciklusu krenuo sa rastom, nije propao i onda u ovom brzo sazrio. Rijetka situacija ali nije nemoguca 🤞🤞🤞

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Kamilica ♡
    07. Lipanj 2021. 22:06

Mene nitko ne voli iako svima saljem ljubav i pozitivne vibre...😔 Nema veze, ja cu i dalje navijati za vas i bodriti vas. Svi smo mi jedno. 🤗💓

Hope please, stavi me na listu za ne dobiti 03.07. 🥳🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Bonii
    07. Lipanj 2021. 23:05

Gledam zasto ne mogu komentirat i vidim da me odjavilo s foruma, a zlatna ribica zaboravila korisnicko ime 🤦🤦 bogu hvala mobitel pametniji od mene 😁

Garawa ja vidim lipu sjenicu, nadamo se da je to too 🙏🙏

Luna kako si saznala da ti fali vitamina E, jesi radila neke posebne pretrage na koje te posla ginekolog ili?

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Luna93
    07. Lipanj 2021. 23:11

Bonii
    Prosle godine nakon sto sam na redovnom pregledu rekla kako imam smeđi iscjedak prije ciklusa, doktorica mi je rekla da je to nedostatak vitamina E, koji utice na progesteron. Nakon toga otisla sam raditi vitaminsko-mineralni status i rekli su da mi je bas, bas nizak E vitamin. Pila sam ga nekih 6 mjeseci, i kad sam ga mjerila zadnji put rekli su odlican. Da napomenem, meni se to desilo kao posljedica izmijenjene ishrane, jer sam u potpunosti iskljucila ulje iz ishrane. A ono je obilato vitaminom E. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Bonii
    07. Lipanj 2021. 23:31

Luna ja sam neki dan uzela vitamin E na svoju ruku nakon sta sam vidila da ga je par cura ovdi spominjalo, ali bas cu vidit s ginekologom volila bi da me posalje napravit sve pretrage

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

Luna93
    07. Lipanj 2021. 23:43

Bonii 👼

Luna ja sam neki dan uzela vitamin E na svoju ruku nakon sta sam vidila da ga je par cura ovdi spominjalo, ali bas cu vidit s ginekologom volila bi da me posalje napravit sve pretrage

Mislim da nije najpametnije uzimati vitamine DEKA na svoju ruku, oni su topivi u mastima. B i C su topivi u vodi, tako da se visak ispiski. Moj ti je savjet da izmjeris vitaminsko-mineralni status i uz konsultacije sa ljekarom pocnes uzimati. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

Bonii
    08. Lipanj 2021. 00:14

Luna93

Bonii 👼

Mislim da nije najpametnije uzimati vitamine DEKA na svoju ruku, oni su topivi u mastima. B i C su topivi u vodi, tako da se visak ispiski. Moj ti je savjet da izmjeris vitaminsko-mineralni status i uz konsultacije sa ljekarom pocnes uzimati.

Nisam to znala 🙀

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.