Neće se vidjeti ništa na ultrazvuku.. može jedino vidjeti kakav je endometrij i da li ima žuto tijelo na jajniku i to je to.. neka me uspravi netko ako griješim..
I moze vidjeti jel dolazi M ili mozda ne jos neko vrijeme kao sto je meni moj ginic jedno 5 dana prije rekao u koje doba dana bi otprilike trebala prokrvariti i tako je i bilo ☺️
Evo i moje trakice maloprije samo da ih sto prije potrosim 🙄😂
Lunaako je hormonski status onda je samo progesteron prije i nakon O,meni isto tako zna biti,ovaj ciklus me ubijaju a progesteron je isao preko 30 na 7DPO tako da,naglo povisenje progesterona i pad estrogena moze jako utjecat na te nase osjetljive organcice ☺️
Hope,
Ako je progesteron, to bi bilo super.
A sto se tice trakica, ja sam corava. 😂
Vjerujem da je i prerano za testiranje. Kad trebas dobiti?
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Neće se vidjeti ništa na ultrazvuku.. može jedino vidjeti kakav je endometrij i da li ima žuto tijelo na jajniku i to je to.. neka me uspravi netko ako griješim..
Hajde, bar ce mi nesto reci. Nije da sam nestrpljiva, samo bih bila izrazito srecna jer muz zivi u inostranstvu i nemam priliku svaki mjesec.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Evo i moje trakice maloprije samo da ih sto prije potrosim 🙄😂
Lunaako je hormonski status onda je samo progesteron prije i nakon O,meni isto tako zna biti,ovaj ciklus me ubijaju a progesteron je isao preko 30 na 7DPO tako da,naglo povisenje progesterona i pad estrogena moze jako utjecat na te nase osjetljive organcice ☺️
Hope,
Ako je progesteron, to bi bilo super.
A sto se tice trakica, ja sam corava. 😂
Vjerujem da je i prerano za testiranje. Kad trebas dobiti?
Ma za 5 dana,al lazu testovi lazuuuu 😂 nemojte to uzimati ako Boga znate 😁😎
Drzim ti fige. 😊
Da znas da si me obradovala sto si napisala da je moguce zbog visokog progesterona. Napisah u predhodnim komentarima da mi je receno prosle godine da mi je zbog nedostatka vitamina E ovulacija bila nekvalitetna. I da, imam neke pristice na bradi, prije dva dana su iskocili.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Ponovicu pitanje, niko mi nije odgovorio.
Zdravo cure,
Imam jedno pitanje, ne znam da li se desio neki disbalans u organizmu, ali bole me dojke vec 10-tak dana. Pred ovulaciju (za koju nisam sigurna da je bila, a nisam je ulovila trakicama), i sad poslije ne prestaje. Nikada ovoliko dugo nisam osjecala takvu vrstu nelagode. Da li neko zna sta moze biti uzrok?
Zakazala sam redovni pregled za petak, 11.06.
Sorry, promaknulo mi je tvoje pitanje. Znam da je dosta žena pisalo da im se to desilo u slučaju trudnoće, jesi li već testirala?
Ne, mislim da je prerano. Danas mi je 20 dc. A ovo traje vec 10 dana.
Hope me obradovala kada je napisala da je moguce zbog povisenog progesterona. Obzirom da mi je receno prosle godine da je nizi zbog nedostatka vitamina E. Taj deficit sam nadoknadila.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Drzim ti fige. 😊
Da znas da si me obradovala sto si napisala da je moguce zbog visokog progesterona. Napisah u predhodnim komentarima da mi je receno prosle godine da mi je zbog nedostatka vitamina E ovulacija bila nekvalitetna. I da, imam neke pristice na bradi, prije dva dana su iskocili.
Ma mene rasturaju vec 4 dana a sad sam tek 10DPO,tak da..to je sve okej ako su hormoni uredni 🤗
Hope
Do sada je bilo sve ok. Nikakvih problema nisam imala. Srecom petak je blizu, izdrzacu da provjerim. Sve sam se objedjivala da nije ni bilo ovulacije kako bi mi bilo lakse, da se ne razocaram. A kako se primice, nervozna sam i opsjednuta. Samo citam po netu i mijenjam misljenja. Vjerujem da i sve vi.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Hope
Do sada je bilo sve ok. Nikakvih problema nisam imala. Srecom petak je blizu, izdrzacu da provjerim. Sve sam se objedjivala da nije ni bilo ovulacije kako bi mi bilo lakse, da se ne razocaram. A kako se primice, nervozna sam i opsjednuta. Samo citam po netu i mijenjam misljenja. Vjerujem da i sve vi.
Ma onda je progesteron nema ti sto drugo biti uzrokom tih bolova ako je samo u to doba ciklusa 🙈
Hope
Ma onda je progesteron nema ti sto drugo biti uzrokom tih bolova ako je samo u to doba ciklusa 🙈
Prije mi se desavala bol samo pred ovulaciju, ovaj mjesec traje vec 10-tak dana. Najvise osjecam bol kad skinem grudnjak, prednji dio dojki i pomalo sa strane. Hope, hvala ti puno. Hvala svim curama koje se trude i odgovore na pitanja. Javljam sta mi kaze u petak. Mozda se i ranije javim, ukoliko mi padne na pamet jos neko pitanje. 😂
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Sortiraj odgovore
Najstariji