Dobro jutro svima i želim vam što bezbolniji ponedjeljak ☀️Garawahvala ti na objašnjenju…. Dan nakon pozitivne trakice sam osjetila standardnu bol u jajniku, pa sam mislila da je tada, ali kako je tempica postojana, tako sam mislila folikul otišao u cistu i to je to…. Ali sve će nam biti jasno kad i ako dođe M… Ovo je prvi mjesec da mjerim tempicu
Bella i Malala 🤞🤞Hope vidim da ti je tempica porasla, držim 🤞🤞 da dolazi O… 🙃🙃 A što se tiče tvoje pretpostavke, usprkos tvom zavidnom znanju mislim da O nije bila jer inačeimam ovulacijske bolove i točno znam bi da je bila O, jučer ništa.. Mislim da nije, samo da me temperatura zeza, još u ovom prijelaznom razdoblju, pa npr. Jučer sam nakon dugo vremena koristila udlagu za spavanje jer imam apneju, a i apneja sigurno utječe i na kvalitetu sna i na temperaturu…. Sve ćemo pratiti… 🤷🏼♀️ Ako sam i imala jučer nismo pokrili jer muž nije bio doma za vikend. 🤦🏼♀️
Anchy kod mene je ☀️ i sve bih dala za jednu ☕ dok me grije…
I tebe apneja zeza ha? Daj pet! Dakle apneja isto nije zapreka da se ima ovulacija,moze utjecat na kvalitetu sna ali nije garancija da moze sjebat ovulaciju,osim ako nemas onaj uredaj 🤣 a sto se tice ovulacijskih bolova,oni ne moraju bit prisutni iz ciklusa u ciklus. Daj nemoj mi ubijat svaku nadu za svaku od vas 😂😂😂 Pratim dalje tvoj ciklus,sumnjiva si mi skroz 😂🙈😎🕵🏻♀️
Evo danas na peti dan nakon transfera dviju prekrasnih blastica, dobila sam plusic. Ovo je rollerkoster emocija. Ovo sam vidjela mnogo puta do sada i ostala razocarana, ali se nadam da ovaj put necu ostat razocarana. Drzite nam fige jer to nam je najpotrebnije...🤗🤗🤗
Evo danas na peti dan nakon transfera dviju prekrasnih blastica, dobila sam plusic. Ovo je rollerkoster emocija. Ovo sam vidjela mnogo puta do sada i ostala razocarana, ali se nadam da ovaj put necu ostat razocarana. Drzite nam fige jer to nam je najpotrebnije…🤗🤗🤗
Jeeeeeej,tako lijepa crtica 🥳🥳🥳🥳🥳 ajde ajde,ja ovaj put ne cestitam dok ne zakasni kako i treba biti,ovaj put cu se suzdrzati ali stvarno zelim od srca da je to to! Da je kraj putovanju u klinike na transfere i da te odsad samo cekaju lijepi pregledi bebe ili beba posto su dvije blastice u pitanju 🥰🥰🥰 imas kakvih simptoma? Kad ponavljas opet test? Tek na dan ocekivane ili ces pratiti jel tamni? 🥳🥳🥳🥳🥳
Anchy šaljem ☀️☀️... Inače sam iz okolice Splita.
To ti je znak da ti hormoni dolaze u balans, kada se čisti lice, jer prištići i akne u području brade i vilice su hormonske. Znači da ti praškići djeluju u da ćeš brzo dočekati svoju prirodnu O 🤩
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Evo danas na peti dan nakon transfera dviju prekrasnih blastica, dobila sam plusic. Ovo je rollerkoster emocija. Ovo sam vidjela mnogo puta do sada i ostala razocarana, ali se nadam da ovaj put necu ostat razocarana. Drzite nam fige jer to nam je najpotrebnije…🤗🤗🤗
Ma prekrasna crtica! Drzim figetine da je to napokon to 🙏🏼🤞🏻
Anchy šaljem ☀️☀️… Inače sam iz okolice Splita.
To ti je znak da ti hormoni dolaze u balans, kada se čisti lice, jer prištići i akne u području brade i vilice su hormonske. Znači da ti praškići djeluju u da ćeš brzo dočekati svoju prirodnu O 🤩
Ajme moree moree ja imam na Ciovu vikendicu i svako ljeto sam dole. Trogir Split Ciovo svugdje okolo idemo.
I ja se nadam ovo za praskice. Ako i ne dode do 18.5 do O bar neka su se hormoni i jajnici primirili pa da sa klomifenom uspijemo
Martina lijepo se vidi... Držim ti najjače 🤞🤞 da je to to i pratimo napredak s tobom. 😊
Hope i ti je imaš... Bez zubne udlage imam ocjenu za apneju 7,9/10, a sa udlagom 1,8/10 što je zanemarivo. Ne utječe na O, ali može utjecati na kvalitetu sna jer su to prekidi u disanju cca do 70 puta u noći, što nije isto kao 5 sati normalnog sna i u tom smislu može utjecati na BBT. Apneja ostavlja dugoročne posljedice na srce i osobe su konstantno umorne, ali sve ostalo je nezahvaćeno. 🙂🙂 Znam da ne moraju, ali zadnjih par godina jesu, uvijek, ali pratimo razvoj situacije, da i ja bolje upoznam svoje tijelo. 😅😅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Martina lijepo se vidi… Držim ti najjače 🤞🤞 da je to to i pratimo napredak s tobom. 😊
Hope i ti je imaš… Bez zubne udlage imam ocjenu za apneju 7,9/10, a sa udlagom 1,8/10 što je zanemarivo. Ne utječe na O, ali može utjecati na kvalitetu sna jer su to prekidi u disanju cca do 70 puta u noći, što nije isto kao 5 sati normalnog sna i u tom smislu može utjecati na BBT. Apneja ostavlja dugoročne posljedice na srce i osobe su konstantno umorne, ali sve ostalo je nezahvaćeno. 🙂🙂 Znam da ne moraju, ali zadnjih par godina jesu, uvijek, ali pratimo razvoj situacije, da i ja bolje upoznam svoje tijelo. 😅😅
Ja sam imala na polisomnografiji 109 prekida disanja, s tim da je najduzi trajao minutu i 9 sekundi 😂 jos si mislim dobro i funkcioniram i dobro mi mozak nije ostecen obzirom na nalaz 😂 a uvijek znam da sam imala jaki napad i veliki prekid disanja kada se probudim sa glavoboljom i nemam zraka pa dolazim k sebi 5min na krevetu dok sjedim 🤣🤣🤣 ma ja se nadam da ce se to sve ustabiliti i da ce dolazit prave ovulacije 😎😎😎💪🏻
Anchy šaljem ☀️☀️… Inače sam iz okolice Splita.
Ajme moree moree ja imam na Ciovu vikendicu i svako ljeto sam dole. Trogir Split Ciovo svugdje okolo idemo.
I ja se nadam ovo za praskice. Ako i ne dode do 18.5 do O bar neka su se hormoni i jajnici primirili pa da sa klomifenom uspijemo
Ja sam malo južnije od čiova i od Splita, ali isto ljeti uvijek u pokretu, znam doći i do Čiova na Labadusu, tj. Malo ispod Labaduse.
To je pozitivan znak svakako, jer i meni kad mi se lice očisti, znam da su mi jajnici tip-top, a što bi mi i UZV potvrdio... 😉 Samo naprijed 💪
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Martina ❤️❤️❤️❤️❤️ sad navjamo da crtica tamni svakim danom i onda cemo cestitat 🤞🏻🍀
Joli znaci i moji hormoni se uravnotezuju vec mjesec dana 🤭 pa ludilo mi je na bradi 🤦🏻♀️
Ja sam mislila da sam jedina koja ima problem. Ali meni je ginekolog jos dok sam bila srednjoskolka rekao kad sam imal tu cistu veliku 6cm da si samo pratim bradu i ako se krenu javljati pristici da jajnici pokazuju znak da ima neka cista,sad ovisno o fazi ciklusa i genetici ovisi o kojoj vrsti ciste je rijec. Vec sam imuna na to kad se krenu stvarat jer mi se vec zadnja 2 ciklusa stvaraju nabijem ih da ih nabijem 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji