Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joli 🌟
    02. Svibanj 2021. 08:24

Jutro cure 💜
    Anchy da se san što prije ostvari🤞🤞
    Hope nadam se i ja da će djelovati inofolic. Odmah ga ubacujem, a izbacujem crvenu macu, jer bi stvarno bilo previše.
    Lucky molim te pomakni ovo da piškim hcg jer do O nije došlo, temperatura je viša samo jučer jer sam zaspala i kasnije mjerila. Inače je doslovno ravna crta, svaki dan ista, stavi da slijedi hormonalna obrada... 🙃

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

02. Svibanj 2021. 09:19

Jutro cure!
    Ne znam kako vama, meni je  ciklus kao vječnost prvo dok dočekam O, i sad dok ne dočekam M! Nadam se da je neću dočekati haha!
    Ja sam uhvatila onaj pik na 13dc, a 14 dc je bilo rastezljive sluzi, i lh trakice posvijetlile, jučer 15dc druga crtica jedva vidljiva. Mislim da je to sigurno bilo to, ali mi je čudno jer su mi ciklusi inače 31-32, pa nisam ni sama znala kada prijaviti ne očekivanje sljedeće M. 

Danas nam je sunce ☀ pa smo odmah svi raspoloženiji! 
    Sretnu nedjelju vam želim 💕

Tonia♥️
    02. Svibanj 2021. 09:49

Jutro ženice drage 
    Hope ma i sestrinstvo bi bilo odlično...U konačnici, sestre vrlo često imaju težu i bitniju ulogu kod pacijenata kada je bitna psihička i moralna podrška... Njima se baš divim... Moja šogorica je sa 16godina obolila od multiple skleroze i dosta bila po bolnicama... Srećom na prvom stupnju bolesti je, tako da je hvala dragom Bogu dobro...ali cijela ta situacija ju je navela da se zaljubila u sestrinstvo...Kad je završila srednju gimnaziju, upisala sestrinstvo na zdravstvenom veleučilištu i sad je viša medicinska sestra i radi na Jordanovcu :)
    Anchy ja sam baš uvjerena da je to neki dobar znakić... Veselim se ovom 5.mj i tvom pomaku :)
    Emiliy ako znaš koliko inaće nakon pika ti dolazi M, pa si onda izračunaš odprilike kada bi to moglo biti sada. Meni je inaće nekih 13-14 dana, pa se uvijek po tom ravnam od O

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

02. Svibanj 2021. 10:16

Tonia ovo mi je prvi ciklus s trakicama, nova sam 😊

Tonia♥️
    02. Svibanj 2021. 10:30

Emily joj sorry, ma sve pet, budeš se brzo uštimala ne brini :))) a i tu smo  za sve savjete :D
    Pine sutra zovem polikliniku da se naručim za četvrtak ili petak, ovisno kako će moći  Sigurno će ti onda i ranije doći M što je supach :D Vidim ti ponavljaš 11.05., ćeš ići privatno ili?

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

Tonia♥️
    02. Svibanj 2021. 10:56

Joj ja kod svog socijalnog čekam po dva tjedna briseve   A privatno mi je ovaj bakteriološki došao drugi dan. Jer ja samo bakteriološki bris cerviksa moram ponovoviti, ureaplasma, mykoplasma i klamidija su mi uredni bili.
    Ma bude ti sigurno ranije došla kad je i O ranije bila. Mene baš zanima kad će moja O ovaj mj doć...Nastupa desni jajnik tako da se nikad ne zna, ali sad ću tek vidjeti koliko je zapravo Gynositol učinio svoje.

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    02. Svibanj 2021. 10:59

Pozdrav curice. 🌻
    Lucky ako kojim slučajem nije bila O, stigne još, ima još vremena. ❤️
    Anchy držim fige da se san ostvari čim prije ❤️
    Emily brzo ćeš se ufurati s trakicama ❤️
    Pine e baš si me nasmijala s ovim prištom na dupetu😂 kad malo bolje pogledaš, bolje na dupetu nego na licu. Tamo se bar ne vidi😂❤️
    Ajde nek netko nešta piša, Lucky, Hope, Anchy. 😇 Bilotko 😎

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    02. Svibanj 2021. 11:01

Tonia

Joj ja kod svog socijalnog čekam po dva tjedna briseve A privatno mi je ovaj bakteriološki došao drugi dan. Jer ja samo bakteriološki bris cerviksa moram ponovoviti, ureaplasma, mykoplasma i klamidija su mi uredni bili.
    Ma bude ti sigurno ranije došla kad je i O ranije bila. Mene baš zanima kad će moja O ovaj mj doć…Nastupa desni jajnik tako da se nikad ne zna, ali sad ću tek vidjeti koliko je zapravo Gynositol učinio svoje.

Tonia i meni bi ovaj mjesec desni trebal nastupati 🤞pa držim nam onda fige 😍

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Tonia♥️
    02. Svibanj 2021. 11:05

Doris budemo se lijepo pratile :))) i desni ima da nam bude dobitni 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Svibanj 2021. 12:20

Doris pisnula sam ja jucer lh pa nista blijeda skroz.
    Pine da imala sam ono kao nekakvo krvarenje koje je trajalo 2 i po dana. Ali to je bilo samo na wc papiru kad bi obrisala a na ulosku 3 kapi. Prije nego je krenulo to kao krvarenje me glava bolila a prvi dan sam imala menga grcice. I eto ja sam mislila da je M pa sam na kraju maknula jer to je preeeslabo bilo. Inace imam punoo obilnije M.
    Malala nadam se da ti nasi snovi nesto i znace ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.