Jutro cure 💜
Anchy da se san što prije ostvari🤞🤞
Hope nadam se i ja da će djelovati inofolic. Odmah ga ubacujem, a izbacujem crvenu macu, jer bi stvarno bilo previše.
Lucky molim te pomakni ovo da piškim hcg jer do O nije došlo, temperatura je viša samo jučer jer sam zaspala i kasnije mjerila. Inače je doslovno ravna crta, svaki dan ista, stavi da slijedi hormonalna obrada... 🙃
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Jutro cure!
Ne znam kako vama, meni je ciklus kao vječnost prvo dok dočekam O, i sad dok ne dočekam M! Nadam se da je neću dočekati haha!
Ja sam uhvatila onaj pik na 13dc, a 14 dc je bilo rastezljive sluzi, i lh trakice posvijetlile, jučer 15dc druga crtica jedva vidljiva. Mislim da je to sigurno bilo to, ali mi je čudno jer su mi ciklusi inače 31-32, pa nisam ni sama znala kada prijaviti ne očekivanje sljedeće M.
Danas nam je sunce ☀ pa smo odmah svi raspoloženiji!
Sretnu nedjelju vam želim 💕
Jutro ženice drage
Hope ma i sestrinstvo bi bilo odlično...U konačnici, sestre vrlo često imaju težu i bitniju ulogu kod pacijenata kada je bitna psihička i moralna podrška... Njima se baš divim... Moja šogorica je sa 16godina obolila od multiple skleroze i dosta bila po bolnicama... Srećom na prvom stupnju bolesti je, tako da je hvala dragom Bogu dobro...ali cijela ta situacija ju je navela da se zaljubila u sestrinstvo...Kad je završila srednju gimnaziju, upisala sestrinstvo na zdravstvenom veleučilištu i sad je viša medicinska sestra i radi na Jordanovcu :)
Anchy ja sam baš uvjerena da je to neki dobar znakić... Veselim se ovom 5.mj i tvom pomaku :)
Emiliy ako znaš koliko inaće nakon pika ti dolazi M, pa si onda izračunaš odprilike kada bi to moglo biti sada. Meni je inaće nekih 13-14 dana, pa se uvijek po tom ravnam od O
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Emily joj sorry, ma sve pet, budeš se brzo uštimala ne brini :))) a i tu smo za sve savjete :D
Pine sutra zovem polikliniku da se naručim za četvrtak ili petak, ovisno kako će moći Sigurno će ti onda i ranije doći M što je supach :D Vidim ti ponavljaš 11.05., ćeš ići privatno ili?
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Joj ja kod svog socijalnog čekam po dva tjedna briseve A privatno mi je ovaj bakteriološki došao drugi dan. Jer ja samo bakteriološki bris cerviksa moram ponovoviti, ureaplasma, mykoplasma i klamidija su mi uredni bili.
Ma bude ti sigurno ranije došla kad je i O ranije bila. Mene baš zanima kad će moja O ovaj mj doć...Nastupa desni jajnik tako da se nikad ne zna, ali sad ću tek vidjeti koliko je zapravo Gynositol učinio svoje.
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Pozdrav curice. 🌻
Lucky ako kojim slučajem nije bila O, stigne još, ima još vremena. ❤️
Anchy držim fige da se san ostvari čim prije ❤️
Emily brzo ćeš se ufurati s trakicama ❤️
Pine e baš si me nasmijala s ovim prištom na dupetu😂 kad malo bolje pogledaš, bolje na dupetu nego na licu. Tamo se bar ne vidi😂❤️
Ajde nek netko nešta piša, Lucky, Hope, Anchy. 😇 Bilotko 😎
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Joj ja kod svog socijalnog čekam po dva tjedna briseveA privatno mi je ovaj bakteriološki došao drugi dan. Jer ja samo bakteriološki bris cerviksa moram ponovoviti, ureaplasma, mykoplasma i klamidija su mi uredni bili.
Ma bude ti sigurno ranije došla kad je i O ranije bila. Mene baš zanima kad će moja O ovaj mj doć…Nastupa desni jajnik tako da se nikad ne zna, ali sad ću tek vidjeti koliko je zapravo Gynositol učinio svoje.
Tonia i meni bi ovaj mjesec desni trebal nastupati 🤞pa držim nam onda fige 😍
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Doris budemo se lijepo pratile :))) i desni ima da nam bude dobitni
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Doris pisnula sam ja jucer lh pa nista blijeda skroz.
Pine da imala sam ono kao nekakvo krvarenje koje je trajalo 2 i po dana. Ali to je bilo samo na wc papiru kad bi obrisala a na ulosku 3 kapi. Prije nego je krenulo to kao krvarenje me glava bolila a prvi dan sam imala menga grcice. I eto ja sam mislila da je M pa sam na kraju maknula jer to je preeeslabo bilo. Inace imam punoo obilnije M.
Malala nadam se da ti nasi snovi nesto i znace ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji