Roknula, da..
I obostrano baš osjetim cijelo popodne jajnike..
Uglavnom jutros pokrili.. vojska spremna
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sad sam ponovila trakicu https://ibb.co/wdzcyHm ne popušta od jutros..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Sad sam ponovila trakicu https://ibb.co/wdzcyHm ne popušta od jutros..
Imas li od jutros trakice? Ili od jucer? Ajde ih poredaj jednu ispod druge pa da vidimo. Makar tempica ukazuje da bi danas mogla ovulirati i ovi fizicki znakovi,ali ako sutra padne onda jos to nije to 🙈 daj nam trakice otprije i danas stavi na istu sliku da to malo proucimo 😄😄😄
https://ibb.co/RvvBqVH evo ovako, kroz aplikaciju..
Ma postoji mogućnost da i sutra BBT još ode dolje.. no ako je suditi po ovom pucketanju koje osjećam..mislim da se sada nešto događa
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
https://ibb.co/RvvBqVH evo ovako, kroz aplikaciju..
Ma postoji mogućnost da i sutra BBT još ode dolje.. no ako je suditi po ovom pucketanju koje osjećam..mislim da se sada nešto događa
Pa ako gledam poooooo trakicama,mozda bi ti mogla ovulirati cak do jutra heeeeej! Al ajde da pricekamo jos sutra tempicu 🤞🏻🤞🏻 Ovo ce me iscekivanje do jutra ubit u pojam sad 😂😂😂
Ubija me to mjerenje.. pogotovo dok potvrdim O, budim se..iščekivanje mi mira neda.. ta 3 dana kao 3 godine..
Ne znam samo da muža opet večeras "dohvatim"
Najvjerojatnije ćemo preskočiti, pošto jesmo jutros pa pokriti sutra za svaki slučaj..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Tonia i Doris želim vam da vam ovaj ciklus bude dobitni i taj desni jajnik 🤞🤞 i zoi s vama naravno... Da nam ovaj mjesec uveselite grupu s plusićima...
Lucky nastavi pratiti, možda te iznenadi 🙃
Hope ovaj mjesec nas trakice baš zezaju.... 😤😤 Nez kako je tebi nakon korone, ali i mene je i ona izmučila i taj sam mjesec imala pik i prve simptome korone na isti dan, fibra 38,5°, ne mogu ništa, sve me boli, ali sam morala provjeriti trakice, pik ko kuća... Jesam se naživcirala.
Garava dobro došla 🙃 ove tvoje trakice izgledaju odlično... Stiže O...
___
Ja imam danas egg sluz, sad kad nema O.. sutra ću isto pišnit jednu trakicu da provjerim kako stojim, ali nisam baš imala duge cikluse, samo ne ovoluiram, a M dođe, pa se nemam čemu nadati.
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Tonia i Dorisželim vam da vam ovaj ciklus bude dobitni i taj desni jajnik 🤞🤞 izois vama naravno… Da nam ovaj mjesec uveselite grupu s plusićima…
Luckynastavi pratiti, možda te iznenadi 🙃
Hopeovaj mjesec nas trakice baš zezaju…. 😤😤 Nez kako je tebi nakon korone, ali i mene je i ona izmučila i taj sam mjesec imala pik i prve simptome korone na isti dan, fibra 38,5°, ne mogu ništa, sve me boli, ali sam morala provjeriti trakice, pik ko kuća… Jesam se naživcirala.
Garava dobro došla 🙃 ovetvoje trakice izgledaju odlično… Stiže O…
___
Ja imam danas egg sluz, sad kad nema O.. sutra ću isto pišnit jednu trakicu da provjerim kako stojim, ali nisam baš imala duge cikluse, samo ne ovoluiram, a M dođe, pa se nemam čemu nadati.
Cuj cuj,ona meni prodaje pricu ima egg sluz a nema ovulacije. Daj ti vidi koji imas pad tempice danas. Danas si ovulirala,a 5.5. Cu ti reci “rekla sam ti” jer ipak moramo sad pricekat 3 dana da to tempica pokaze 😎 a moj ce ciklus po svemu sudeci biti anovulatorni,jedva se M probila pod koronom,malo je kasnila,al dok je stigla bilo je dobro.. i ocekivala sam da ce me malo zeznut s te strane,al mozda jos stignem ovulirati,imam jos nekih 4 dana za ovulaciju a da bi se smatralo normalnim 😂😂😂
Nema pada, vječnih 36,1... Da bar budeš u pravu, ali vidjet ćemo ujutro tempicu.
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Ako korona nije zeznula ciklus, neće sad bit anovulativan, stić će O kroz ova 4 dana.... Nema odustajanja... 💪💜
Nije ovo pad jer sam jučer umjesto u 5i30 mjerila tempicu u 6i45, zato izgleda visoka, ali je samo kasnije mjerena... Nez što mi se dogodilo, vj sam samo isključila alarm... Kad usporediš jutros i petak vidiš da je tempica konstanta.
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji