Pozdrav cure 😊
Ispričavam se što ovako upadam 🙈 pratila sam vas prije.
-
Htjela sam reći da imam 23 LH ovulacijske trakice (roze su, ne sjećam se osjetljivosti točno). Stavit ću sliku.
Rok valjanosti: 26.06.2022. Žao mi da stoje, pa ako neka od vas treba. 60 kn + poštarina. Ako je cura iz Osijeka, može i osobno preuzimanje ☺
-
https://ibb.co/CV7VZh4
https://ibb.co/n3skFYQ
-
Sretno u lovu na pozitivne LH trakice i plusiće 🍀🍀❤❤
Evo meni bi dobro došle, ostale su mi još samo 4,a mislim da će mi to biti malo..kako cemo podatke izmijeniti?
Nemam neki mail da mi se ne skuži puno ime 🙈
Ali nema veze... možeš na mail jaka.culjak@gmail.com ili na fejs s tim imenom. Mislim da sam jedina, pa me lako nađeš. Ili instagram čak ☺☺
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Pozdrav cure 😊
Ispričavam se što ovako upadam 🙈 pratila sam vas prije.
-
Htjela sam reći da imam 23 LH ovulacijske trakice (roze su, ne sjećam se osjetljivosti točno). Stavit ću sliku.
Rok valjanosti: 26.06.2022. Žao mi da stoje, pa ako neka od vas treba. 60 kn + poštarina. Ako je cura iz Osijeka, može i osobno preuzimanje ☺
-
https://ibb.co/CV7VZh4
https://ibb.co/n3skFYQ
-
Sretno u lovu na pozitivne LH trakice i plusiće 🍀🍀❤❤
Evo meni bi dobro došle, ostale su mi još samo 4,a mislim da će mi to biti malo..kako cemo podatke izmijeniti?
Nemam neki mail da mi se ne skuži puno ime 🙈
Ali nema veze… možeš na mail jaka.culjak@gmail.com ili na fejs s tim imenom. Mislim da sam jedina, pa me lako nađeš. Ili instagram čak ☺☺
Poslala sam ti poruku na fejs, valjda si to ti 🙃😄
....pokusavamo od 08 2018
Spontani u 9 tj.02 2020
Uzimam gynositol,maca prah,cink
Boni dobro si to skuzila i lijepo ti je Tonia opisala.
Pogledaj jos kod curka na ff trakici dolje od proslih mjeseci graf kad su uhvatile O kako je temp porasla i kako je ff oznacio da je bila O. 😉
Pa helouuuu drage moje zemske! Kako smo danaaas? Ja vas dosla malo zapratiti, da vidim sto ima novo
kamilicaaa ko klinka sam bila uzasni introvert i slabo sam pricala pa sad moram izgleda sve to nadoknaditi i live i ovako preko prstiju ja sam isto s ebaya uzela trakice i jedino su mi s njega dosle zelene trakice kako su i izgledale na slici tako da sam uuuultra zadovoljna, sejvala sam ih kao omiljene da mi ih bude lakse nac kad opet zatreba,a dabogda ne trebalo
lucky ti je dobro rekla, sto je veci broj na osjetljivosti, to su one zapravo manje osjetljive i za nas koji imamo inace malo vecu koncentraciju LH nam pasu te manje osjetljive trakice, ja recimo ispod 20miu ne smijem ni pomisliti jer onda svaki dan ovuliram po njima
Joli nazalost muz je prekinuo terapiju jer je imao reakciju na njega, poceo je povracati, doktorica mu je danas dala tablete da ne dehidrira jer ne moze jest i zabranila da jede sve moguce osim laganih juhica, stapica i dvopeka bas ga je sredio, al mene nije tako da cu ja zavrsiti to kako god znam
tebi bi kroz koji dan FF mogao pokazat da si u DPO danima vidim ja
eloise da on je morao prestati,jos jedino nije imao osim al nesto ga je krenulo svrbuckat pa ga nisam htjela siliti dalje da pije a i doktorica mu ne da tako da eto, sto je popio,popio je vidim tebi fino tempica skocila, meni nikada nije dotle isla u dpo danima, jedino ako sam bolesna onda bude tako visoka kad vec pada
Anchy ajdeee,cekamo da dufic odradi svoje,da pocrvenis i onda idemo zajedno u lov,taman bi se negdje mogle popratiti cini mi se
Lucky tebi je tempica tako fino skocila da jos jednostavno nisi za otpisivanje plus ovi silni simptomciciiiii, jos,sutra ako zakasni ima da nam se pojavi lijepi plusiiiiiic
Dajana ma bravo,bravo, bravoooo za super spermio, samo dalje hrabro, jos ti izganjaj te nalaze pa ce i vama doci mali smotuljak srece
Bella ma jel nam ti to imas neki dvodnevni implantacijski pad mozda, ha haaaa? Kad piskis? vidim da si debelo zagazila u drugu polovicu DPO dana, vrijeme je za piskenje
sretno na spermiooo,nadam se da su vojnici zdravi ko dren i napeti ko puska za akciju
zoi draga tebi ode tempica isto u visine. Kad piskiiiiis?
Doris bez obzira na DPO dane,jos nista ne otpisujemo dok ne pocrvenis, i sama znas da je takvo pravilo ovdje
Bonii sto se tice ovulacije i bolova, kod svake je individualno kao i s iscjetkom. Neke ce imati bol u trenutku izbacivanja folikula, a isjedak prije, neke ce imati kasnije, to nije neko mjerilo,a sto se bazalne temperature tice...Ona ti u pravilu prvi dio ciklusa uvijek bude niza od onog drugog jer progesteron jako utjece na temperaturu. E sad, kada se ulazi u plodne dane, tempica moze blllago porasti,a i ne mora nuzno i na sami dan ovulacije se dogada pad jednodnevni i ukoliko je ovulacija stvarno bila uspjesna obicno bi trebao biti rast tempice 0,2 ili 0,3 stupnjeva pogotovo kad tek kreces graf to tako registrira, a kasnije vec sam moze nakon nekoliko ciklusa izracunati prosjek pa ti tako i sam odredi jel bila O ili nije,ali temperatura raste barem 3 dana, a onda moze kasnije i padati ako bude implantacije i ako to bude bas specificno za tu T, ali to je opet vec znak rane trudnoce,a svaka je posebna na svoj nacin tako da eto...ako mozes mjeriti bazalnu samo naprijed, kombinacija trakica i nje su ti gotovo sigurni pokazatelj jel bila O ili nije
Evooooo,kao sto vidite, nakon 5 dana kasnjenja,vjerovat cu da je zbog antibiotika, gospoda se danas nenajavljeno odlucila pojaviti. Otisla na wc na poslu i samo vidjela krv na ulosku, mozete samo zamisliti koliko sam sretna bila da nije bilo ni grceva par dana prije,niti sad imam ikakve bolove,nista nista. Blagoslovljen bio ovaj antibiotik koji je pobio sve ove bestije, i sve osobe koje ga koriste skupa samnom, Ameeeeeeen! Bas sam si sretna jer nema mucenja, ne presavijam se u bolovima po krevetu, ne moram koristiti flastere,ma nistaaaa! Jos mi ostale 4 vaginalete, ali to cu iskoristiti kad M prode. idemo u novi ciklus, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Evooooo,kao sto vidite, nakon 5 dana kasnjenja,vjerovat cu da je zbog antibiotika, gospoda se danas nenajavljeno odlucila pojaviti. Otisla na wc na poslu i samo vidjela krv na ulosku, mozete samo zamisliti koliko sam sretna bila da nije bilo ni grceva par dana prije,niti sad imam ikakve bolove,nista nista. Blagoslovljen bio ovaj antibiotik koji je pobio sve ove bestije, i sve osobe koje ga koriste skupa samnom, Ameeeeeeen! Bas sam si sretna jer nema mucenja, ne presavijam se u bolovima po krevetu, ne moram koristiti flastere,ma nistaaaa! Jos mi ostale 4 vaginalete, ali to cu iskoristiti kad M prode. idemo u novi ciklus, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Eto tebe preporođene u crvenom :))) ko bi rekao da bi se mi mogle toliko veseliti vještici... Neka je stigla, kak sam i rekla, čak i nije toliko puno kasnila kako sam očekivala zbog antibiotika... sad ti fino laganini... riješit do kraja antibiotik, pa pričekat, pa novi bris i da vidiš kak vrijeme prođe :)))
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Hope neka je stigla!! Sad cekamo s tobom nove briseve😄🥰 i onda u nove pobjede.😄
Ja piskim preksutra ili u petak, 9 ili 10 dpo, vidjet cu😄
Boni meni je u ovom članku to dobro objašnjeno pa baci oko https://www.maminsvijet.hr/trudnoca-i-dojenje/trudnoca/bazalna-temperatura-povisena-tjelesna-temperatura-kao-znak-trudnoce/
Hope gledam i ja kako je počela rasti pa mi nije jasno, lh trakice na 0,31. Muža nije bilo za vikend, pokrili tek u nedjelju večer, tako da ako ff označi O uzalud nam trud svirači.... 😅 A tebi je muža baš sredilo... A što reći osim da se brzo oporavi... 🤞🤞 ... Baš mi je drago što je došla vještica i da nemaš bolova kao inače, znači nešto se mjenja na bolje... 🥳🥳
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Bravooo Hope, neka si se ti nama vratila. ❤️
Naravno, tako dugo smo trudne dok ne pocrvenimo.😁😍
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja