Ne radim to. Ne sviđa mi se. Inače svog bebača najčešće brišem poslije posjeta gostiju jer ga iscmaču za poludit. Ne mislim da je netko šugav, ali stvarno mi smeta kad ga ljube u ruku. Mislim da je to stvarno najgore za dijete jer male bebe refleksno stavljaju rukice u usta., a ja nemam naviku ljubiti tuđu djecu. Svoje dijete naravno ljubim. Kad sam bila mala, uvijek sam se brisala kad bi me netko poljubio u obraz, takva sam i ostala. Mislim da se ljubav prema djetetu (svojem ili tuđem) ne izkazuje isključivo cmakanjem.
Jednom sam čitala da je jedan tata mislim iz Velike Britanije poljubio svoju malu bebu u usta a imao je herpes i beba je umrla. E sad, jel to točno ili ne, ne znam.
Evo, ovo bih ja napisala na temu.
Ljubim svoju princezu po cijelom tijelu i to mi je prirodno i predivno!! Nema sladega od tog
Ne znam zasto se to nekome gadi..i cemu tako ruzni komentari..samo ljubav
Ne bih rekla da mi se gadi... Dodje mi, ali mislim da je za bebu zdravije da joj se to ne radi. Posebno kad vidim nekoga osim mame i tate da poljubi bebu u usta bez pardona... Dobijem osip. Takva sam. Ne smeta mi ako roditelji to drugi rade i odobravaju drugima da im ljube djecu u usta. Njihova stvar. Svoje ne dam.
Sortiraj odgovore
Najstariji