Svaka cast Majaleo istina tu smo djecu nosile devet mj ispod naseg srca i to djete je primalo i dobro i lose od nas,isto ja sam obicavala to radit dok su bili manji bila bi ih izljubila od glave do pete normalno da sad necu veci su sad poljubac u obraz ili na celo,pa to su nasa djeca i od moje djece nista mi se ne gadi
Ljubim svoje dijete od nožnih prstiju pa sve do čela. I da, cmoknemo se i u usta. Ne vidim tu ništa čudno. S vremenom, kako bude rasla-ta će nam navika vjerovatno iščeznuti, ali za sad-meni je to simpa i briga me kome je čudno.
Što se tiče prijenosa bakterija-to mi je onako-žešće , haha!! Pa koliko puta jedem iza nje, ona iz moje vilice, pijemo iz iste čaše, i sad bih se trebala brinuti oko puse u usta... Jao!!
Možda da se dezinficiram domestosom prije nego zagrlim svoje dijete?
Nije mi jasno zasto bi to neko smatrao bolesnim. Pa ne žvalim se sa djetetom, dam mu pusu u te male slatke usnice.. Jos kad se načubi :)) A ovo sto pise za bekterije, karijese itd, ja sam čitala da djeca kojima mame stave u svoja usta prvo dudu kad padne na pod imaju, 18 puta manje obolijevaju nego djeca koja imaju kons sve sterilizirano. Moj sin je u 16 mj bio 2 puta bolestan, pa vjerojatno tu i ima nesto :)
Sortiraj odgovore
Najstariji