Meni je upravo nevjerojatno koliko zgražanja, negodovanja, negativnosti oko nečega najprirodnije što postoji, dati svome vlastitiom djetetu običnu pusu u usta.Nešto što čine milioni majka po cijelom svijetu. Što bi tek rekle za majke u Africi i običaje u nekim plemenima gdje majka prvo prožvače hranu i daje iz svojih usta svom čedu u usta. Vjeojatno da su primitivne i zatuce, čitajući neke od komenata ovdje. Strašno.Mislim da bi se neke među vama morale malo zapitati koliko je normalno vaše zgražanje i vaše stanje uma, a ne majki koje to čine.
Uglavnom ga ne ljubim u usta. Ako me primi "šiza ljubljenja" onda ne gledam di ga ljubim, samo ga cmačem, pa se potrefi i u usta. Inače ne. I ne zbog bakterija kako neke cure pišu niti zato jer to smatram bolesnim.... kajjaznam... ni ja svoju mamu i tatu ne ljubim u usta. Ne sjećam se da smo se ikad tako ljubili doma. U obraz, nos, čelo, kosu....da. Možda kad sam bila skroz mala. Nemam pojma. Hm...doduše, ja svog malog poljubim i u guzičicu, a tako se isto doma nismo ljubili.
Glumica Jessica Alba u razgovoru za časopis Redbook izjavila je da ne razumije zašto je čudno da neki roditelji ljube svoju djecu u usta, a društveno je prihvatljivo ljubiti kućne ljubimce u usta!
http://www.redbookmag.com/fun-contests/celebrity/jessica-alba-interview#slide-1Što mislite o tome? Ljubite li svoje mališane u usta?
Nitko se nije osvrnuo na izjavu da je prihvatljivo ljubiti ljubimce u usta...e too je fuuuuj.
Joj bogme kad se sjetim kaj je moja pesica sve znala proždrijeti...zlo mi je. I onda da joj po povratku iz šetnje, nakon što je progutala sočnu smrdljivu saftnu nakupinu nečeg što je posaugala uz zgradu, dam pusu u njušku... yeah right. Iako je to "društveno prihvatljivo" .
Ja svoje cucke obožavam, al tak si dobri nismo Valjda me društvo neće odbaciti..
Sortiraj odgovore
Najstariji