Ljubite li svoju stariju djecu u usta? Ako ne, zašto onda ljubiti bebu?
Ja sam totalno protiv poljubaca u usta, ali i u rukice koje obično završe u ustima !!! .... zato što mislim da bebe to ne zaslužuju. Ne mogu vjerovati da tolike mame to rade.
Zaista ima puno mjesta gdje možemo bebu ljubiti, a da je ne izlažemo nikakvom riziku.
ja jos cekam bebicu ali kad dode definitivno ju necu ljubiti u usta..
Usna supljina svakako nije sterilna, definitivno se slazem sa chocolate.
Ono sto meni prvo pada na pamet kao argument protiv ljubljenja, jest karijes, za koji cesto ne moramo znati da ga imamo, a karijes sam po sebi jest infekcija. Pa eto ako zbog niceg drugog, zbog toga ne bih dijete ljubila u usta. Ali vec sam rekla, to je samo moje misljenje i to sto ja to ne bih, ne znaci da se zgrazam sto netko to radi. Isto tako dijetetu ne ljubim ni rucice, jer ih trpa u usta niti drugima ljudima i djeci, dozvoljavam da ga diraju po rucicama.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Iskreno meni je to odvratno,i strašno sam protiv toga!Ja svoju djecu neizmjerno volim,nikada ih nisam ljubila u/na usta i nikada ni necu!Tko voli nek izvoli!
dada
Meni je to nevjerojatno kad vidim da se dijete ljubi u usta,a ima toliko mjesta gdje ga se može ljubiti i maziti.naravno,svatko postupa prema vlastitom nahođenju,ali treba imati u vidu,koliko smo mi odrasli nositelji različitih bolesti..Opravdanje za vlastite postupke uvijek možemo naći..
totalno ne odobravam ljubiti dijete u usta!!!!!! nezamislivo!!!!! kako iz higijenskih razloga tako i sa stanovišta majčinskog odnosa. danas sutra će to dijete kad odraste ljubiti svog partnera ili partnericu u usta, a majčinski odnos s djetetom treba ostati u tim okvirima.
nezamislivo mi je i kada sam vidjela da još uvijek ima majki koje zvaču hranu i onda je iz svojih usta stavljaju djetetu u usta!!!!! bljak i fuj!!!!!!
snekyV
Sortiraj odgovore
Najstariji