Anavo5 toliko sam se uzbudila oko kolica da sam rodjendan zaboravila cestitat 🙄 sretan ti rockas 🎉🎉🎉 puno ti hvala na opisu tocno to sve su i meni kriteriji pogotovo da nije odvojeno kosara i sportski dio jer nemam puno mjesta… Vidjela sam ih na slici slozene i tu su mi isto djelovala dosta OK i ne preveliko… I drago mi je da su ti rucke dobre visine, mi smo oboje 180 pa nam je to veliki faktor. Jedino sto sam citala da mi je neki minus kazu da su straznji kotaci dosta na siroko pa zna biti tesko kroz neka vrata?
Dora predivne su stvarcice 😍 Jako mi se svidjaju ove spavacice na kopcanje takve sam i ja svuda trazila ali moraju biti sa kratkim rukavima obavezno ili cak bez . Meni je uvijek vruce i cijelu zimu spavam u potkosulji I gacicama a pak sad u trudnoci jos
Evo izmjerila.
Razmak između osovina kotača straznjih je 50 cm, a izmedju vanjskih rubova kotača 64 cm🙂
Nama normalno prolaze kroz vrata.
I superjednostavna su za sastaviti, nisu teška😊
Ja sam prezadovoljna!
https://ibb.co/V3XhYgZ
Kap dvije krvi sam vidjela i prepala se, brzo skupila torbu i cijlo vrijeme osjetim kako curi, dosla na hitnu, prozirno, plodna voda garant, kako sam se sagnula skinut tajice tako se izlilo iz mene i evo curi li ga curi..
Bebe su dobro, oba srceka kucaju uredno, dobila sam antibiotik da ih zastitimo od eventualne infekcije jer curi voda i duplu dozu kortikosteroida u dupe (peklo je pakleno, al izdrzi se) za sazrijevanje pluca..izvadili mi krv, svi su zbilja jako ljubazni! Spojena sam na ctg i na promatranju sam..
Moze bit da krene porod za 2h, moze za 2 dana, a mogu izdrzat i 20 dana..rekli su da nije najcrnji scenarij..ici cu sigurno na tak vertikalni carski jer bebe stoje jednako..
Evo trenutno mi je najgore jer sam na ledjima, a dupe i donji dio ledja bas rasturaju..
Ah, ako ja sve ovo prezivim i docekam zive i zdrave bebice zdrava u glavi castim vas krafnama od njemacke do dubrovnika!😘
Evo da se i ja javim pregleda , doktor je bio zadovoljan s obzirom na dosadašnje komplikacije (kontrakcije, otvaranje i tak) . CTG :otkucaji srca na 140, beban tu i tamo malo se promeškoljio ,( ko da je mislio sad sam kod doktora, moram biti pristojan) , toko 70-80, znači neke blage kontrakcije koje za vrijeme ležanja nisam ni osjetila , nego tek kad sam se digla sam se sva stvrdnula. Evo sad me bolje boli nego za vrijeme CTGa ,ko zna koliko bi mi sad očitavali…. Beban je debeo , pitao me doktor dal' smo razgovarali da je beban tjedan dana stariji, Reko nismo baš, ,al da je debel,to sigurno je(vidi se da je bio Uskrs) .Kaže da mu odgovara puni pansion. Trenutačno je na 45+ cm i 2400+(33+5) , rekao je da smo sad u sigurnom ,da nakon 34. tjedna bebe mogu samostalno preživjeti bez komplikacija ,al da neka bude u hotelu još malo. Moram se držati terapije i mirovati (znači euthyrox , MG,Normići po potrebi i željezo), "mali" nek se dalje bucka i razvija i da se vidimo za tjedan dana u isto vrijeme….
Cestitam, bravi mali Gustii 💙
Anavo sretan rodendan !! 🥳🥳🥳
Cestitke svima na punim tjednima i uspjesnim pregledima !🎊🎉🎊
Ena dobro se drzis i vjerujem da ces tako i nastaviti, samo slusaj doktore i odmaraj !!♥️
Polly da, u pravu si. Morat cemo hladiti dnevni dok smo mi u sobi sto znaci da cemo pretezno biti u sobi kad zagrije. 🙄Selimo bas u velik stan. A orijentacija istok-zapad tako da ce nam grijati sunce cijeli dan. I morat ce raditi klima da to sve ohladi. Ne mogu se nikako pomiriti s tim da ne mozemo u nas stan i da su se radovi tako otegli zbog korone...😭😭
Moram se izjadati jer me hvata tjeskoba. Sretna sam da imamo gdje, ali nije bas zgodno. Bit ce mi daleko i mama i svekrva, niti jedna ne vozi, muz mi radi najmanje 12 sati dnevno, a nekad i vise, tako da me hvata jeza kad se sjetim da necu imati pomoc tj imat cu muzevu minimalnu. On ne moze dobiti ni slobodno, nema ga tko mijenjati.
Nece mi pomoci ni David Blowie 😥😭😂
Uhvati me strah kad se sjetim da cu biti solo s bebom do veceri, a prvo mi je...
https://ibb.co/V3XhYgZ
Kap dvije krvi sam vidjela i prepala se, brzo skupila torbu i cijlo vrijeme osjetim kako curi, dosla na hitnu, prozirno, plodna voda garant, kako sam se sagnula skinut tajice tako se izlilo iz mene i evo curi li ga curi..
Bebe su dobro, oba srceka kucaju uredno, dobila sam antibiotik da ih zastitimo od eventualne infekcije jer curi voda i duplu dozu kortikosteroida u dupe (peklo je pakleno, al izdrzi se) za sazrijevanje pluca..izvadili mi krv, svi su zbilja jako ljubazni! Spojena sam na ctg i na promatranju sam..
Moze bit da krene porod za 2h, moze za 2 dana, a mogu izdrzat i 20 dana..rekli su da nije najcrnji scenarij..ici cu sigurno na tak vertikalni carski jer bebe stoje jednako..
Evo trenutno mi je najgore jer sam na ledjima, a dupe i donji dio ledja bas rasturaju..
Ah, ako ja sve ovo prezivim i docekam zive i zdrave bebice zdrava u glavi castim vas krafnama od njemacke do dubrovnika!😘
Uh Dorice nisam ovo ni vidjela... Drži se draga ♥️🙏
Ajme Dora, držim fige da izdržiš što duže! Jesu doktori potvrdili da je plodna voda curila?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ajme Dora, držim fige da izdržiš što duže! Jesu doktori potvrdili da je plodna voda curila?
Da i curi jos
Leonie ja sam gledala kupiti tu Aventovu kameru u Svijetu beba jer je snižena ovaj mjesec, danas ušla da vidim šta ću još i kamere više nema 😐😔 Ako sam dobro vidjela, a mislim da jesam!
.
Vrapčić iz Karlovca sam, znači to je još i udaljenost... Kakve cifre su u pitanju onda s drugim gradovima, ako je ovo na 40 i nešto km 300kn 😳
.
Doraa pa je moguće, drži see, ajmo bebice strepite se još malo unutra!! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Dora drzi se 😘😘😘 nisam ovo ocekivala sad 😲 al vec su veliki, bit ce to sve ok 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji