Dora draga držite se! Sve će biti ok! Jaki ste vi 😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
https://ibb.co/V3XhYgZ
Kap dvije krvi sam vidjela i prepala se, brzo skupila torbu i cijlo vrijeme osjetim kako curi, dosla na hitnu, prozirno, plodna voda garant, kako sam se sagnula skinut tajice tako se izlilo iz mene i evo curi li ga curi..
Bebe su dobro, oba srceka kucaju uredno, dobila sam antibiotik da ih zastitimo od eventualne infekcije jer curi voda i duplu dozu kortikosteroida u dupe (peklo je pakleno, al izdrzi se) za sazrijevanje pluca..izvadili mi krv, svi su zbilja jako ljubazni! Spojena sam na ctg i na promatranju sam..
Moze bit da krene porod za 2h, moze za 2 dana, a mogu izdrzat i 20 dana..rekli su da nije najcrnji scenarij..ici cu sigurno na tak vertikalni carski jer bebe stoje jednako..
Evo trenutno mi je najgore jer sam na ledjima, a dupe i donji dio ledja bas rasturaju..
Ah, ako ja sve ovo prezivim i docekam zive i zdrave bebice zdrava u glavi castim vas krafnama od njemacke do dubrovnika!😘
A uf.
Drži se, jaka si i ti i malci tvoji.
Mislim na tebe❤❤
Naravno, dostava krafni uvijek stoji😁
Anavosretan rodendan !! 🥳🥳🥳
Cestitke svima na punim tjednima i uspjesnim pregledima !🎊🎉🎊
Ena dobro se drzis i vjerujem da ces tako i nastaviti, samo slusaj doktore i odmaraj !!♥️
Polly da, u pravu si. Morat cemo hladiti dnevni dok smo mi u sobi sto znaci da cemo pretezno biti u sobi kad zagrije. 🙄Selimo bas u velik stan. A orijentacija istok-zapad tako da ce nam grijati sunce cijeli dan. I morat ce raditi klima da to sve ohladi. Ne mogu se nikako pomiriti s tim da ne mozemo u nas stan i da su se radovi tako otegli zbog korone…😭😭
Moram se izjadati jer me hvata tjeskoba. Sretna sam da imamo gdje, ali nije bas zgodno. Bit ce mi daleko i mama i svekrva, niti jedna ne vozi, muz mi radi najmanje 12 sati dnevno, a nekad i vise, tako da me hvata jeza kad se sjetim da necu imati pomoc tj imat cu muzevu minimalnu. On ne moze dobiti ni slobodno, nema ga tko mijenjati.
Nece mi pomoci ni David Blowie 😥😭😂
Uhvati me strah kad se sjetim da cu biti solo s bebom do veceri, a prvo mi je…
Ja sam ti na žalost u vrlo sličnoj situaciji...
Znam da ce biti teško, sigurno hoće dok se ne uhodamo...ali koliko ih je uspjelo. Vjerujem da mi mame sve to mozemo😘
Dora draga drzi se, sve ce bit uredu! Veliki su oni, a nadam se da ces izdrazt jos koji tjedan ❤️❤️❤️❤️
Dora čitam i ne vjerujem! Sve će biti ok, poharala si sve online shopove i ti si već spremna! Ipak držim fige da Ivica i Marica što duže plivaju unutra.
(Možda ne bi bilo loše da počneš smišljati prava imena sad dok čekaš)
Izdrži ženo zmaju!!!🐉🐉🐉
Dora mila stisni noge, neka izdrze jos malo. Nemoj stvarati sebi stres, ja sam hranila bebice na neonatologiji koje su tezile po 800grama. Tvoje su divovi za njih. Mislimo i molimo se za vas. Sve ce biti dobro, mala srca kucaju jako i to je najbitnije ❤️
Dora ako ćeš nekada stići javi nam se malo. Pomoliti ću se za vas! 🙏😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora i pačići drzite se! Sudeci kak su veliki vec, jos ce oni malo spavuckati u hotelu da se rode kao dva bikića 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji