Dora drzite se ❤️😘 Nadam se da ce biti ovaj scenarij od 20 dana! Javljaj nam se!
Leonie ja sam gledala kupiti tu Aventovu kameru u Svijetu beba jer je snižena ovaj mjesec, danas ušla da vidim šta ću još i kamere više nema 😐😔 Ako sam dobro vidjela, a mislim da jesam!
.
Vrapčić iz Karlovca sam, znači to je još i udaljenost… Kakve cifre su u pitanju onda s drugim gradovima, ako je ovo na 40 i nešto km 300kn 😳
.
Doraa pa je moguće, drži see, ajmo bebice strepite se još malo unutra!! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Ja ikeu uvijek u dostavni centar u ri narucim, besplatno. Samo onda moram sama vuc doma...
Leonie ja sam gledala kupiti tu Aventovu kameru u Svijetu beba jer je snižena ovaj mjesec, danas ušla da vidim šta ću još i kamere više nema 😐😔 Ako sam dobro vidjela, a mislim da jesam!
.
Vrapčić iz Karlovca sam, znači to je još i udaljenost… Kakve cifre su u pitanju onda s drugim gradovima, ako je ovo na 40 i nešto km 300kn 😳
.
Doraa pa je moguće, drži see, ajmo bebice strepite se još malo unutra!! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Ja ikeu uvijek u dostavni centar u ri narucim, besplatno. Samo onda moram sama vuc doma…
Ahaa taako, mislila sma da dostavu svakako naplaćuju.. To je okej onda, samo što to sad nije opcija 😏
Ajme Dora, držim fige da izdržiš što duže! Jesu doktori potvrdili da je plodna voda curila?
Da i curi jos
Ajme Dora drži se! Bitno da si na vrijeme reagirala, Nadam se da ćete što dulje izdržati u jednom komadu ! Malcima je sada bitno to razdoblje dok deksametazon stavi pluća u hyperdrive, to I'm je sad najbitnija stavka. Vjerojatni vam bar malo inkubatora ne gine ,ali Niš se ne boji ,maleni su dobro napredovali od zadnjeg pregleda i još uvijek stignu. Držim ti palčeve da sve dobro prođe a ti držiš svoje štrucice zdrave i sretne u naručju !
Sreća mamina
Dobrodošao
Nema me cijeli dan i od svega sto sam htjela napisat sad ovo 😱 pa Dora, bemu misa, drz se! 😘❤️
Rio, Snoopy ljubimci su preslatki 💕💕💕
Maggy da, vjerujem da će ti isto biti previsoko, al super ti je ideja za bušenje dodatnih rupica 👍 Super je i vaš krevetić 😍 Mi smo uzeli ovaj
https://ibb.co/8P7LdZG
Dora zašto si u rađaoni!?
Pepilli drago mi je da je sve ok ❤️❤️❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pcelice, nema onih podloga u Bipi, ovo sto sam fotkala je kombinacija Bipa i Bubamara sto je stiglo danas, i Mall.hr od nekidan izdajalica i ne znam sta vec.
DORAAA, drzi nam se zeno! Bit ce to super, veliki su, dobro su, muzic ce da masira dupe kad se vratite kuci, sad stisni zubice i misli na nesto lijepo! Disanjem se opusti,primiri, ubaci u nizu, sve ce bit u redu, krafnice misle na tebe i salju ti pozitivu!
Anavosretan rodendan !! 🥳🥳🥳
Cestitke svima na punim tjednima i uspjesnim pregledima !🎊🎉🎊
Ena dobro se drzis i vjerujem da ces tako i nastaviti, samo slusaj doktore i odmaraj !!♥️
Polly da, u pravu si. Morat cemo hladiti dnevni dok smo mi u sobi sto znaci da cemo pretezno biti u sobi kad zagrije. 🙄Selimo bas u velik stan. A orijentacija istok-zapad tako da ce nam grijati sunce cijeli dan. I morat ce raditi klima da to sve ohladi. Ne mogu se nikako pomiriti s tim da ne mozemo u nas stan i da su se radovi tako otegli zbog korone…😭😭
Moram se izjadati jer me hvata tjeskoba. Sretna sam da imamo gdje, ali nije bas zgodno. Bit ce mi daleko i mama i svekrva, niti jedna ne vozi, muz mi radi najmanje 12 sati dnevno, a nekad i vise, tako da me hvata jeza kad se sjetim da necu imati pomoc tj imat cu muzevu minimalnu. On ne moze dobiti ni slobodno, nema ga tko mijenjati.
Nece mi pomoci ni David Blowie 😥😭😂
Uhvati me strah kad se sjetim da cu biti solo s bebom do veceri, a prvo mi je…
Zeno, mi zene smo zmajevi! Vidi nas!
Mozemo sve, pogotovo kad nam dodu nasi mali da ih cuvamo, pazimo! Imas to u sebi, bez obzira koliko tesko bilo, i nis se ne boj :)
Sortiraj odgovore
Najstariji