Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    11. Ožujak 2020. 18:32

Kaktusica, Vrapcic tako i ja, prije trudnoce sam extra pazila sto jedem, jela sam kolicinski dosta, ali bas zdravo, sad svasta ubacim, ono sto nisam jela15god pa mi bude neksko krivo kad pojedem, ali dosao mi gust

💙

Rose1
    11. Ožujak 2020. 18:36

Mrvicak bravoooo!!! Cure, odmah se ispricavam ako sam pogrijesila, ispravite me vi koje bolje psmtite, ali ne znam tko su: Malina, Frau, Isabela, Medija, Mirtisiric

💙

kaktusica
    11. Ožujak 2020. 18:52

MALINA08 
    LOLA 
    FRAU 
    ISABELLA 
    Ivke 
    LEONIUC 
    MEDIJA 
    VERONIKA123
    LORDY 
    ANA_MARIJA_
    LUNA999 
    VALENTINA 
    MISSY 
    IVANA777 
    Mala1
    Vzmala

Evo ja ne znam ove zene ili se nisu javljale dugo...

kaktusica
    11. Ožujak 2020. 18:52

MALINA08 
    LOLA 
    FRAU 
    ISABELLA 
    Ivke 
    LEONIUC 
    MEDIJA 
    VERONIKA123
    LORDY 
    ANA_MARIJA_
    LUNA999 
    VALENTINA 
    MISSY 
    IVANA777 
    Mala1
    Vzmala

MALINA08 
    LOLA 
    FRAU 
    ISABELLA 
    Ivke 
    LEONIUC 
    MEDIJA 
    VERONIKA123
    LORDY 
    ANA_MARIJA_
    LUNA999 
    VALENTINA 
    MISSY 
    IVANA777 
    Mala1
    Vzmala

PikaBu
    11. Ožujak 2020. 18:56

mravičak  nama je 8.8 termin. :) kazu da je curetak, vidit cemo sutra na anomalyu detaljnije

• lina27
    11. Ožujak 2020. 18:58

Daaali su kontrakcije kada odjednom osjetis pritisak u trbuhu nisko .tj u maternici.. traje 20tak sekundi i prodje kao da se stisne sve nekako.. neznam kako objasniti hahah. Nekad znam osjetiti to. 

Lelibeli
    11. Ožujak 2020. 19:00

kaktusica

MALINA08
    LOLA
    FRAU
    ISABELLA
    Ivke
    LEONIUC
    MEDIJA
    VERONIKA123
    LORDY
    ANA_MARIJA_
    LUNA999
    VALENTINA
    MISSY
    IVANA777
    Mala1
    Vzmala

MALINA08
    LOLA
    FRAU
    ISABELLA
    Ivke
    LEONIUC
    MEDIJA
    VERONIKA123
    LORDY
    ANA_MARIJA_
    LUNA999
    VALENTINA
    MISSY
    IVANA777
    Mala1
    Vzmala

Da malo pomognem, luna999 se javila na staroj temi, Dora joj je napisala ispod novu valjda će se pridružiti ovdje, tako da nju ostavite na popisu 🤗 mislim i Mala1 da je aktivna ove druge 🤔🤔🤔 javit će Dora 🤭🤭

Rose1
    11. Ožujak 2020. 19:00

lina27

Daaali su kontrakcije kada odjednom osjetis pritisak u trbuhu nisko .tj u maternici.. traje 20tak sekundi i prodje kao da se stisne sve nekako.. neznam kako objasniti hahah. Nekad znam osjetiti to.

Tako meni bude i isto ne znsm, nekad mi se cini da su crijeva, a nekad da su kontrakcije...bit ce to te kontrakcije

💙

Rose1
    11. Ožujak 2020. 19:01

Vzmala je nova koliko znam pa ju pusti

💙

11. Ožujak 2020. 19:10

Evo cure poslala sam preko fejsa upit vezano za sajam, ovo je odgovor od njih: Radi sigurnosti ćemo odgoditi sajam za svibanj i pratiti situaciju. Objavit ćemo datum na webu i fb-u.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.