Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    11. Ožujak 2020. 17:30

Barby čestitam na urednom pregledu 👍
    Kamilica prehrana mi je bolna tema, inače sam jako zdravo jela (prije trudnoće) no sad se nekada ne mogu obuzdati, osobito kada je slatko u pitanju. Suhomesnato mi nikad nije bilo ni fino, pa ni sada ne jedem uopće. Više znam zeznuti s pakarskim proizvodima ili sa slatkim, to mi se od nezdravog zna jesti. No trudim se zdravo koliko mogu, često se obuzdam, no ponekad baš i ne mogu... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Fenjer doktor mi je bio rekao da samo malo smanjim tempo, ali sve normalno, jer je po položaju moje posteljice otprilike predvidio da bi se mogla dići i hvala Bogu da je tako i bilo. E sad, bitno je gdje se tvoja nalazi, ako ti je doktorica rekla da miruješ, onda prati baš upute i bit će sve ok sigurno 👍👍
    Kaktusica hehe, eh ako je i bilo unutra ikakvih virusa ili bakterija, sve je nestalo, tako da si bez brige 😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    11. Ožujak 2020. 17:35

Bebac ovo izgleda mrakkk 😋😋😋 Jel fina? Izgleda baš finoo 😋😋😋

Vrapčić123
    11. Ožujak 2020. 17:37

Bebac imaš li kakav recept!?😋😋😋

• Bebac24
    11. Ožujak 2020. 17:37

Vrapcic123

Bebac ovo izgleda mrakkk 😋😋😋 Jel fina? Izgleda baš finoo 😋😋😋

Fina fina, po mom gustu fali red nutelle al ajde nisam htjela preslatko 😊

Mokvica
    11. Ožujak 2020. 17:52

Rio hahahaha gledam tko je benjamin, onda skužim da pričaš o cvijetu. 😂
    Bebac izgleda baš mljac 🤤

Rose1
    11. Ožujak 2020. 17:55

Bebac24

https://ibb.co/z87WVCX jeste sve dobile po fetu? 😊

Izgleda predobro, mmmm🍰🍰🍰

💙

11. Ožujak 2020. 18:03

Kako smo razgovorljive. 
    Odgovorit ću na ono čega se sjetim. 
    Ima novih cura, a ja nikako pronaći kada su se javile, koji je termin i slično pa eto napišite to da mogu na našu listu dodati. Želim vam školsku trudnoću do kraja. 
    Zbog niže posteljice sam morala usporiti ali ne skroz mirovati. Sada i meni piše za posteljicu b.o. Uz napomenu (i dalje nedovoljno dignuta).
    Meni je isto žao što neće biti sajma, ali možda do tada sve ovo prođe. Daj Bože. 
    Vidim da ste u velikoj kupovini. Ja ne znam zašto još nema potrebu ništa kupovati. Sve u sebi razmišljam da imma još 4 mjeseca. Evo sutra je u Lidlu u ponudi za bebe, i mislim se da odem ili ne. Budem vidjela još večeras sama sa sobom. 
    Hrana - jedem i slatko i suhomesnato. Jedem sve. Dobila sam 5 kg, sve je u trbuhu, malo u stražnjici i nogama. Ništa strašno. 
    Je li administrator foruma odgovorio na upit u vezi problema s objavama? 

Trancie
    11. Ožujak 2020. 18:04

Bebac ajmeeee 🥰🥰🥰 kako bi je brzo smlatila 🤣🤣🤣🤣🤣 
    Ja jedem suhomesnato i u globalu sve sto i inace jedem; tako da iskreno ne pazim bas na hranu! Nisam sklona debljanju pa s tim valjda necu imat problema. 

Trancie
    11. Ožujak 2020. 18:07

Ja se Mrvicak slazem s tobom, tj. Isto ne razmisljam o kupovoni; iako mi ne treba skoro nista osim robice i bas onih kozmetickih stvari za sebe i bebu; a ni spol jos ne znam! I proslu trudnocu sam imala rodit kraj treceg mjeseca , pocela sam kupovati u drugom mjesecu! 🤭
    Nekako sam otisla u ducan i kupila; jedino sam za kolica vagala cijelu trudnocu koja i sta i onda sam nakraju otisla vidila j narucila!  

kaktusica
    11. Ožujak 2020. 18:12

Vrapcic i mene tako pere griznja savjesti kako sad jedem a tri godine prije teudnoce sam toliko pazil, cak bila i veganka... Par mjeseci prije teudnoce pocela sam opet jesti meso tako da nisam napravila sok organizmu. Meni je dnevno na meniju obavezno svaki dan juha, ili pileca, teleca ali uglavnom neka povrtna samo s malo soli i papra od zacina (brokula, karfiol, bundeva, tikvica, mrkva, sve to pomijesano itd.), kuhano jaje, povrce, voce jako slabo ali se silim, zobene pahuljice, jogurt... A onda bude tu i cipsa, smokija, linolade, nutelle, krafne, toplih sendvica, pizze...🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.