Curke pitanje jedno za sve koje imate Guliver krevetić iz Ikee, ako koja ima slučajno. Baš smo ga složili, lijep je zbilja i sve nam se sviđa. On je na dvije visine, a naš madrac iz Doremea je visok 12 cm i kada se stavi u krevetić na gornju razinu bude definitivno pre visoko, ako me uspjevate pohvatati. E sad mene zanima ima li koja iz Ikee madrac i taj krevetić i kako se vama to čini kada je na gornjoj razini. Pa smo ga stavili na donju.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dobar dan curee 😘 ja se sinoc zadubila nesto u mob i nisam ni gledala forum, kasno smo legli i jutros do 10.30 odspavala, cak se i okej osjecam 😁 pa dok sam vas u hodu popratila, pa upali jednu masinu, pa drugu, dorucak, rucak i nikako se javiti.
Trudy, nisam bila skuzila da ti je zato odgoden pregled 🤔 e za zvanje, ja sam zadnji put bila u 7.30,pa me prebacila u, 10.45,sad sam ti poljuljala ovu teoriju zvanja iza punog sata 😂
Zvonkice, ely hvala 😘 ma jansam tu vec duze vrijeme, ali komolicirano je bilo sve, ali eto i to se napokon rijesilo 🥳
Dora bit ce toga sigurno jos i poateljina i svega, bez brige 😘 kiji si gym uzela nakraju?
Leptir, Daisy, Panda, Trancie cestitam na punim tjednima!🥳🥳🎊🍾
Mimoza cestitke na 33🥳
Polly i ja sam gledala ovu kratkih rukava. Ajde bas javi dojmove kad dodu.
Anavo sretan rodendan, zelim ti sve najbolje i najljepse 😘🥳🎊🍾🎂🍰
Kaktusice bas mi je drago da si narucila kolica koja zelis, isto svoja zelim minimalno 7 godina koliko sam skupa s muzem, tako da o njima zna sve koliko mu tupim sve ove godine 😂😂 znam da su skupa i mozda nisam trebala ali sta je tu je 😂 ako ne za drugo dijetr, svakako vjerujem da cu ih mocu za okej cijenu prodati.
Ena, lezi i odmaraj, bit ce to sve dobro, pod nadzorom si i sve je pod kontrolom. Cim vise se pazi 😘
Selena dobrodosla 😘
Indy super za dobar pregled 🎊cekamo ostatak vijesti 😀
Cestitke i na dobrom pregledu sto je jos netko napisao da je bio (osim ene) i jos si paralelno pisem i opet preskocim, sorry 🤦♀️
Rucak je i meni bolna tocka, iako imam neki okvirni popis za par dana pa samo, dan prije odlucim sto cu.
Rose, danas nam, je isti rucak 😂 pasta i gulas, dugo nismo, a muzu sam za posao pripremila salaticu od paste, tune, hrpa povrca, salate, mozarele, i malo dresinga 🤤 obozavamo oboje te salate
Baby girl 💜
Selena dobro nam dosla ti i bebice 🥰 zelim ti skolsku trudnocu.
Indy super za dobar pregled. Lijepo je kad znas tacan datum poroda. Drzim fige da do tad sve bude u najboljem redu.
Vrapcic hvala draga 😊 Evo Dora ti je objasnila kako izgleda kad gledaju protoke. Meni to u zadnje vrijeme rade na svakom pregledu, mozda nisi obracala paznju.
Ena haha ti i baba u akciji 😂 ja sam kupila 2 trudnicke haljine, tajica imam dovoljno. Uzela sam S velicinu, hvala Bogu da sam poslusala cure s foruma, inace bih plivala u M.
C&a pink spavacica bretele ja sam je skoro dobila, ali nisam nesto odusevljena tim dijelom oko cica. Uzela sam S velicinu i vec mi je prevelika, a htjela sam je nositi nakon poroda. Nemojte narucivati velicinu vecu, stvarno su siroke.
Meni danas opet posta stigla 😂 Pogledajte slatkoce 😍
https://ibb.co/sC6Q6zz
Imam jos 6 stranica da procitam sve zaostatke 😁
Kaktusica kolica su divnaaa 💞💞💞 Baš sam oduševljena ❤️ I baš mi je drago da su ti tako dugo željena kolica, vjerujem da su ti odmah još ljepša i draža 😍
Ena joj žao mi je za kontrakcije. A osjećaš li ih ti ovako? Ma samo se ti pazi i bit će sve super, sigurna sam 👍👍👍 Bitno da je beba dobro!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Anavo sretan rodjendan ❤️❤️❤️
Kaktusice nek si ih ti narucila ..... bas su lipa 🥰
Indy cestitke na pregledu i terminu poroda , da ga docekas u miru 💙💙
Selena dobro dosla, zelim ti uredni trudnoci do kraja 🙏
Super ste pikirali te spavacice, treba pratiti vracat ce oni brojeva inavega pa ko ima vremena ko ja mozda i uhvati!!!
Mimoza i pare mi da imaju na placu takve ali za bolnicu me nije vele briga ... a slatke su 🤭
Dora ako ti se isplati uzmi si i babygim nece propast... cekat ce on svoju ekipu! Ja imam istp super od tiny love , ali prije 3-4 mjeseca mala ga nije dozivljavala!
Od tih vecih stvari ja cu si mislim morati uzet babymonitor .. jel ko uzimao one s video nadzorom!? Motorola i sl. Avent mi preskup!!!
Kolacic - iz Zg sam, još nisam sigurna za spol, na zadnjem pregledu je doktor rekao da mu se čini da su dečko i cura
Svejedno, glavno da budu ok. Termin mi je 02.09. ali koliko vidim nama s blizancima je super 36-ti tjedan, pa se nadam tome
Preslatko. I nasa Dora je kombinacija cura decko, a meni je isto termin 2.9. 🥰
Pcelice super si to napisala 💞💞 I meni jako puno znaci ova grupa, iako sam.mislila da se necu logirati ali sad mi je tako drago da jesam, puno pozitive, bodrenja, savjeta 😘
Vrapcic kuzim na sto mislis, ja sam imala krevetic na onoj donjoj razini, kad dodje madrac bude taman. Iako mozda prvih mjesec dva nije lose.ni onako.visoko, beba se jos uvijek ne moze okretati sama tako da si bez brige.
Vrapčić i Mrvicak nisam radila ništa posebno zadnjih dana da sam se mogla isforsirati, ali skužila sam kao da mi bebica upire u taj dio, jer ponekada je tvrdo, a ponekada nije toliko. Barem se tješim da je to to. Sve raste i rasteže se, prva je trudnoća, bojim se svega. Znam da me razumijete :)
Dora ja još čekam da mi se doktorica javi, Od jučer mi. Iie vratila na poruku. Mislim da im je strka u bolnici. A do tada ja ležim u čuvam se, bolovi su malo popustili, a malac je aktivan pa se tješim da je sve ok :) vidim da spominješ babygym i mislim da nećeš pogriješiti ako ga uzmeš sada. Tko zna kada ćemo dočekati prve goste i poklone, mislim da ćemo na kraju veliku većinu sve uzeti same Haha.
Kaktusice kolica su bas lijepa. Svidja mi se boja!
Znate li možda vi sto ste već kupovale u baby centru, onaj beki klub bonus popust koji imaju, je li to sto je na popusti bude inače ili ga znaju skinuti. Mislim se zbog kolica da li da ih uzimam sada kada su na 15% ili da pričekam 6. Mj nadajući se da će se otvoriti granice da ih mogu vidjeti uživo 🙈 ali zao mi ako ih maknu sa popusta.
Sto se tiče kozmetike za bebu, znam da hvale dosta uriage i mustelu. Ja san inače vjerna Weledi i obožavam sve njihovo, tako da mislim da će i bebac u tome uživati :) ali naravno za početak bademovo ulje je sasvim dovoljno.
Sortiraj odgovore
Najstariji