Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    16. Travanj 2020. 12:41

Anavo pa sretan rođendan draga🥳🥳🥳bebica velika, lijepo napreduje🥰
    Kaktusica neka si malo prosetala, dobro nam to dođe, malo promjene, gibanja...
    Ja se narucila privatno kod njezinog muza 23.4., znaci dan prije otkazanog termina i sad sam mirnija

💙

kaktusica
    16. Travanj 2020. 12:41

Anavo sretan rođendan dragiska 🌷💞🥳🥳
    Dora kakvo sparanje, ko to vidio 🤭 Dakle, ja si narucila moja omiljena kolica, kaze teta da se cekaju mjesec dana ako ne i vise jer idu direktno iz tvornice. Znaci, ova zelim vec 10 godina i zelju sam.si ispunila, jos da vidim moju strucu malenu unutra i to je to ❤
    https://ibb.co/fX9R7zr Dugo sam razmisljala o onoj pink rozoj s crnom konstrukcijom al ova bijela mi je uvijek na pameti.

Fluffy
    16. Travanj 2020. 12:45

Anavo, sretan ti rodendan i super sta je pregled prosao odlicno🥳 pocastil bebica mamu za rodendan 😀
    Dora, pa da tako i ja racunam...privatni je bazen..pa zasto ne..i jos je poprilicno velik. Ali onda me opet uhvati panika pa racunam zasto riskirat ako mogu ae strpiti jos koji mj. Svakako cu pitat ginekologicu sta mislis o tom 

Rose1
    16. Travanj 2020. 12:45

ena0206

Evo me s pregleda.. Uglavnom opet mi je ctg ocitavao kontrakcije malo jače, u pravilnim intervalima. 😱 Ali, kasnije se to malo smirilo. Dobila sam jos dvoje tablete za sprjecavanje tih kontrakcija i neki čaj..
    Urin je dobar, tj. Gledali su samo proteine i ph u urinu.
    U ponedjeljak opet na ctg da to prate.
    Rekli su mi za vikend ako primjetim bilo sta neobicno odma u bolnicu.
    Do kraja trudnoce mirovanje, nebi smjela ni setat ni nista posebno po kuci radit.. Rekla mi je dok lezim da stavim veliki jastuk ili bilo sta pod noge da to pomaze da beba ne radi pritisak.
    Kaze da je beba velika plus moja građa i da jednostavno tako mora bit, bolovi su zbog toga i zbog tih jacih kontrakcija..
    Nije mi gledao ni cervix ni nista… Ali negdje u 26 tjednu je bio 5 cm….al od tada je proslo dosta..
    A nista, pazim se ubuduce i bit ce bolje..

A ti te kontrakcije i osjetis dosta?? Pazi, odmaraj, miruj i bit ce sve dobro, glavno da bebica lijepo napreduje❤jastuk ispod nogu ili između nogu kad lezis na boku?

💙

Rose1
    16. Travanj 2020. 12:46

kaktusica

Anavo sretan rođendan dragiska 🌷💞🥳🥳
    Dora kakvo sparanje, ko to vidio 🤭 Dakle, ja si narucila moja omiljena kolica, kaze teta da se cekaju mjesec dana ako ne i vise jer idu direktno iz tvornice. Znaci, ova zelim vec 10 godina i zelju sam.si ispunila, jos da vidim moju strucu malenu unutra i to je to ❤
    https://ibb.co/fX9R7zr Dugo sam razmisljala o onoj pink rozoj s crnom konstrukcijom al ova bijela mi je uvijek na pameti.

Predivna kolica❤

💙

Vucica
    16. Travanj 2020. 12:49

anav05

Cure, ja sam jučer imala rođendan tako da sam na jedan dan stopirala društvene mreže, forume…
    Čitam jutros, imam zaostataka za novu temu otvoriti, vjerujem da cu vas do kraja dana sve popratiti.
    Cura i ka samo bile ma pregledu, sve je super, ima frajerica 1500 g skoro.
    Idući pregled za mjesec dana, u medjuvremenu otvaranje porodiljnog.
    I da, stigla MC Zelia kolica i Sinsay robica, i stvarno je sve super😊😊
    Ljubim vas sve i svima čestitam na hrpu dobrih vijesti koje me vjerujem cekaju za procitati!

Ana gdje si uzela kolica? I kako ti se cine uzivo? Ja ih bas sad gledam predivna su mi ali zao mi je da ih ne mogu negdje uzivo pogledati, ako ti se da napisati koju rijec dojmova 🤞🤞
    Selena dobro dosla 🎉🎉 i ne brini zbog kila ja sam sa 20 tj bila vec na +8 a sad sa 32 +12, svatko ih dobiva nekim svojim tempom 😁

Maggy_1
    16. Travanj 2020. 12:49

Anavo sretan rođendan🎉
    Kaktusica jako lijepa kolica 🥰
    Selena dobrodošla! Kilaža ti je super, ja sam evo na + 8 kg i mislim da nije oreviše s tim da je samo jedna beba kod mene. 

Fluffy
    16. Travanj 2020. 12:51

Kaktusice, kolica su top 😃😃😃😍

ena0206
    16. Travanj 2020. 12:53

Rose1

ena0206

Evo me s pregleda.. Uglavnom opet mi je ctg ocitavao kontrakcije malo jače, u pravilnim intervalima. 😱 Ali, kasnije se to malo smirilo. Dobila sam jos dvoje tablete za sprjecavanje tih kontrakcija i neki čaj..
    Urin je dobar, tj. Gledali su samo proteine i ph u urinu.
    U ponedjeljak opet na ctg da to prate.
    Rekli su mi za vikend ako primjetim bilo sta neobicno odma u bolnicu.
    Do kraja trudnoce mirovanje, nebi smjela ni setat ni nista posebno po kuci radit.. Rekla mi je dok lezim da stavim veliki jastuk ili bilo sta pod noge da to pomaze da beba ne radi pritisak.
    Kaze da je beba velika plus moja građa i da jednostavno tako mora bit, bolovi su zbog toga i zbog tih jacih kontrakcija..
    Nije mi gledao ni cervix ni nista… Ali negdje u 26 tjednu je bio 5 cm….al od tada je proslo dosta..
    A nista, pazim se ubuduce i bit ce bolje..

A ti te kontrakcije i osjetis dosta?? Pazi, odmaraj, miruj i bit ce sve dobro, glavno da bebica lijepo napreduje❤jastuk ispod nogu ili između nogu kad lezis na boku?

Da, da, ja ih imam vec odavno.. Od 18 tjedna, a od 23 tjedna (tako nekako) vec su me poceli spajat na ctg da to prate.. Eee nisam je pitala za bok 😱 samo je rekla onako dok sam u polusjedecem/polulezecem  polozaju da ga stavim ispod nogu.. Da su noge na višem, da je tako puno bolje.
    A pitala sam je i za ove bolove dok se okrecem s boka na bok, kaze sve je to normalno, to mora bit tako.. Nisam vise sama.. Nego je tu i beba koja je blizu 2 kile. 🤣🤣🤣 A ja to nikako skuzit ocito.. 🤣🤣
    Netko je pitao za kozmetiku, ja sam dobila stvarno jako puno preporuka za Uriage.. Pa sam se i odlucila za tu kozmetiku. Dosta cura koje znam da rade u ljekarnoj su mi takodjer preporucile Uriage.
    Onako, imaju cijenu, ali kazu da stvarno dugo traje jer je bebama dovoljno samo malo toga.. 
    Evo i slikica https://ibb.co/h7cj8sk

selena
    16. Travanj 2020. 12:56

hvala curke, stvarno ne izgledam da sam puno kila dobila, sve mi u stomaku, s leđa mi se ništa ne vidi...s obzirom na mojih početnih 60 kg, činilo mi se puno ...ali ipak su to dvije bebice

Kolica su mrak, prekrasna...  Za jednu bebu ima tako lijepih kolica, a za bliziče je baš mali izbor. Meni trebaju neka manja jer imamo dosta mali lift pa da stanemo svi troje unutra..

Još ništa nisam kupila, nekako vjerujem da će se ovo stanje s koronom smiriti pa da ću početkom 6.mj moći u trgovine..

30.07.🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.