ajme vise i ovi mailovi s ponudama svaki dan, h&m i nove haljinice 😍🤤 NE SMIJEM!!!
Trudy odlicno za doznake🥳
Dora aaaaa sve je preslatko🥰spavacice prekrasne
💙
ajme vise i ovi mailovi s ponudama svaki dan, h&m i nove haljinice 😍🤤 NE SMIJEM!!!
Zasto ne mogu stavit u kosaricu ako pise Few items left? Pa za koga su ostali? Za babu Mandu il najbrzi prst??? 🤯
Hvala curke 🥰 naravno da mi je zao bilo koju uzet za porod i zasrat hahaha
Svea divne vijesti i super velika curka, cestitam draga!! 😘😘
Mogu mislit koje ti je olaksanje sto je stanje isto, hihi, dogurat cemo mi daleko!! Btw, zato i ja najvise volim svog dr., ima najdeblje prste pa je nalaz uvijek bolji nego kad su mi ove tankoprstne doktorice 😅
Svea bas sam sretna da je super prosao pregled, jao sigurno ti je pao kamen sa srca za cerviks i sve ❤❤ I jos se sjetila mene, dusa si 😘 Ma ne brinem se ja za mene, samo da sve prodje ok na porodu, da antibiotk odradi svije na porodu i da se beba ne zarazi. Ni moji ginekolozi ne pridaju neku vaznost tom BHSB, to ja stvaram paniku. Bit ce to sve ok s nama, jel tako 🥰🥰
Svea divne vijesti i super velika curka, cestitam draga!! 😘😘
Mogu mislit koje ti je olaksanje sto je stanje isto, hihi, dogurat cemo mi daleko!! Btw, zato i ja najvise volim svog dr., ima najdeblje prste pa je nalaz uvijek bolji nego kad su mi ove tankoprstne doktoriceajme vise i ovi mailovi s ponudama svaki dan, h&m i nove haljinice 😍🤤 NE SMIJEM!!!
Zasto ne mogu stavit u kosaricu ako pise Few items left? Pa za koga su ostali? Za babu Mandu il najbrzi prst??? 🤯
Hvala curke 🥰naravno da mi je zao bilo koju uzet za porod i zasrat hahaha
E, i ja ti na to poludim.
Hm ima tu foru i živciraju me. Jedino sto im mozda to nije u real timeu, ovisno kad se ažurira pa tih par komada mozda znaci da ih niti vise nema...ne znam...🧐🧐
E bas me izbace iz takta, glupi su, vec su spusili gro para od mene jer malo malo bude tako ili ovaj situacija kao kod Rose, toliko me to nasekira da samo odem sa stranice i ne kupim nista 🙄🙄😒 bas ih super kaznim, jel da?
Dora hahah jadan on kad su ga paprike napalile. Bome si ti ovo ljeto gotova 😂 htjela sam ti neki dan reci, dok je 🍑 depilirao, nije se ona promijenila, vec je jadnicak zaboravio i kako izgleda pa mu to bio pravi izazov i istrazivanje 😂
Al sam se sad nasmijala i na dorin komentar i na ovaj tvoj opis 🤣🤣🙈
dora, ajme stvarčice su predivne
svea, super za dobar pregled, curka baš lijepo napreduje
Baby girl 💜
I meni su zadnjih par dana bh učestalije, čim malo po stanu hodam trbuh mi je tvrd ko kamen. Jučer mi kaže frendica da ih je ona imala više u 8. mjesecu trudnoće nego u zadnjem, a ona je i pošteno prenijela trudnoću, punih 14 dana.
Ja nisam mogla odoljeti i upravo sam naručila iz Ikee krevetić, madrac, plahte, zaštitu za madrac i kadicu, sljedeći petak stiže😊
Trebali smo dobiti krevetić i otići po njega u Ludbreg ali zbog svega ovog sa koronom i nemogućnosti putovanja ja sam od toga odustala i kupila novi.
Sortiraj odgovore
Najstariji