Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    16. Travanj 2020. 12:02

Izdajalica: ja na kraju naručila Aventovu ručnu, prijateljica je trenutačno koristi i kaže da je zbilja super. 👍
    Zmya super, sve će informacije dobro doći. Osobito nama koje nosimo prve bebice 😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Pepilli
    16. Travanj 2020. 12:05

Zmya šalji ! Ja imam svoju patronažnu na fejsu , pa ju moram pitati dal se što mijenjalo za bolnicu u kojoj ću roditi, ona bi trebala imati najnovije informacije...

Sreća mamina

Dobrodošao

Vrapčić123
    16. Travanj 2020. 12:08

Ručak: jučer varivo od poriluka, to onako rijeđe kao juhica skoro. I još proso u povrtnom umaku. Baš mi je to pasalo jučer. A netko od vas me jučer nabrijao na grah, pa ću ga sutra pripremiti. A danas veggie kuglice u umaku i pire. Baš se veselim. Kad smo već kod hrane, smazala malo prije 3 ogromne palačinke sa domaćim pekmezom od smokvi. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    16. Travanj 2020. 12:09

Amneris

Indy divne vijesti, tvoji blizančeki će i u horoskopu biti blizančeki!
    Dora tako i ja, imam wish listu za bebu sa stvarima koje bih željela, a nisu nužne: mobil za krevetić, lampica, baby gym, koš za pelene, čak i ta podloga za slikanje..ali to što ti kažeš, tko zna kad će te stvari zaista doći do bebe🙈🙈na kraju ću to sve ja kupiti, a oni neka šalju lovu.
    Izdajalicu sam uzela električnu Aventovu preko Aukcije igračaka za 400 kn, prezadovoljna sam tim ubodom.
    Rose poslala sam mail našoj ginekici vezano za doznake i odgovorila mi je da sve ide elektronski ovaj mjesec i prema HZZO-u i prema poslodavcu. Nije ništa spominjala zamjenu.
    Mazalice za bebu - i ja planiram samo bademovo ulje što dulje koristiti

Aha, znaci oni ce sami to sve svima poslati. Mi ne moramo nista traziti ni slati. Puno ti hvala na info🤗mozda ti nije rekla jer nisi narucena, a doznake oni salju...svejedno je mogla to napomenuti

💙

Fluffy
    16. Travanj 2020. 12:10

Polly, Dora…vrag je panika 😂 ja sam ko Rose,…sad kad vidim da se cak i ona usudila naruciti, mozda bi se ipak mogla odvaziti 😂😂. 
    Polly…ja sam dobila ovaj fini paketic od svojih kolegica..bas nedavno su mi ga poslale. Inace volim Uriage kozmetiku..a i roditelji u ljekarni su mi kako hvalili njihovu bebe liniju. Evo slikice https://ibb.co/BKG4S9x .

selena
    16. Travanj 2020. 12:11

kad spominjete hranu,.... jel imate pojačani apetit u trudnoći???

ja bi sve pojela što vidim... već sam se udebljala skoro 5 kg pa moram pripaziti 

30.07.🥰🥰

Pepilli
    16. Travanj 2020. 12:12

Ja se čudim kako moje dete more spavati ,danas su nam počeli raditi  na krovu, sav crijep i letvice su poskidali već,  a došli su oko 8..... Trebali smo radove imati tek za mjesec dana ,al su se sažalili nad trudnom ženskom da neju bučili kad se dijete rodi pa su nas pogurali na početak liste. 
    Oduševljena sam ovih dana koliko su ljudi vrijedni.... Prekjučer je bio glavni majstor kod nas ,dogovorili početak za danas ,pa je juče popodne muž skupa s tetom micao stvari s tavana... I onda predvečer dođe kum ,sav znojan i prašnjav pomoći nakon što je cijeli dan sadio krumpir.... Zlatnog li čovjeka ,muž nije mogao bolje birati !  

Sreća mamina

Dobrodošao

Rose1
    16. Travanj 2020. 12:12

Polly

Rose kak su blesavi ti iz c&a, kak mogu imati tak ogormne brojeve za žene, a za bebe pak ultra male 😑😅 ok sad se bojim da će mi L biti mega veliko haha al nisam se mogla predvidjeti kolika ću biti za 2 i pola mjeseca, ko slonicu sam se zamislila pa sam naspram toga odluča, M ionako nije bilo 🤷🏼‍♀️
    Imate pravo da, ima vremena za kozmetiku, al kad sam ja ziheraš i volim sve pomno proučiti i znati prije vremena 🤦🏼‍♀️

L bi ti moglo biti bas veliko ako si prosjecne građe...bit ce ti ok dok si trudna, ali kad rodis, trbuh ce mali ostati...a mozda se i varam...ja sam ful sitna i najmanji brojevi mi znaju biti veliki

💙

zmya
    16. Travanj 2020. 12:14

Vrapčić123

Ručak: jučer varivo od poriluka, to onako rijeđe kao juhica skoro. I još proso u povrtnom umaku. Baš mi je to pasalo jučer. A netko od vas me jučer nabrijao na grah, pa ću ga sutra pripremiti. A danas veggie kuglice u umaku i pire. Baš se veselim. Kad smo već kod hrane, smazala malo prije 3 ogromne palačinke sa domaćim pekmezom od smokvi.

Uuu pekmez od smokava, imam domaceg s Korcule taman lipo tu, mogla bi ovih dana palacinkice napraviti, dobra ideja :))
    Grah smo isto kupili jucer mislim da cemo ga ovih dana spremit hehehehe.
    Evo curke ovih biljeski, ja sam neiskusnjaca, pa slobodno Pepili provjeri i tko vec moze sa patronaznima kakvo je stanje :)
    https://ibb.co/3kB2tgY

https://ibb.co/XyfJwTF
    Jel vidite sve?

Pepilli
    16. Travanj 2020. 12:15

Vrapčić123

Ja sam kriva ,muž je kuhao vojnički. Danas smo mislili teletinu pod pekom ,al sam kasno izvadila iz škrinje meso, pa će ipak biti sutra... Danas je dogovor da si svako radi po želji ,meni se jede pasta carbonara,muž i teta to ne vole, pa ćemo kćerka i ja smazati jedan tanjur... 

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.