Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BackInBlack
    16. Travanj 2020. 11:34

Dobro jutro!
    Sretno na pregledima svima koje imaju danas.
    Cestitam na punim tjednima tko zaokruzuje!
    Pepilli kad sam narucivala s dekoracija bila sam skepticna oko toga hoce li doci dostava pa sam odabrala opciju placanja pouzecem. Inace rijetko narucujem online i sad sam primorana, a i imala sam prije jedno lose iskustvo s dostavom pa zbog toga. Ako vec placam dostavu onda hocu da mi robu i dostave, a ne da ja moram ici po nju. Mislim da se moze i karticama/paypolom.

38+6

16. Travanj 2020. 11:40

Cure cestitke svima na punim tjednima, na super pregledima i na terminima poroda 😍😍😍😱😱😛 
    Vidim da ste sve super raspolozene! 
    Ja opet nemam ideju sto kuhati danas, izluduje me to nakuhavanje, imam osjecaj da stalno jedem 10tak istih ruckova 😂 
    Meni se zabrinjavajuce otvorio apetit, stalno nesto zvacem i stalno sam gladna, a porcije su mi za troje, a ne za dvoje 😂 
    Dora ja svim svojim frendicama za prvi posjet bebi kupim baby gym i nesto robice, to mi je vec postala rutina pa ce valjda i meni netko kupiti. Ak mi sve kupe baby gym kojima sam ja- poklonim ti jedan svoj 😂😂 
    Selena dobrodosla i cestitke na duplim bebama! Meni je briseve uzela samo u 8.tj na prvom pregledu, cak mi tad nije uzela papu jer sam je radila 2mj prije trudnoce. 
    Ugodan dan svima krafnice!! 🥰🤗

Amneris
    16. Travanj 2020. 11:43

Indy divne vijesti, tvoji blizančeki će i u horoskopu biti blizančeki!
    Dora tako i ja, imam wish listu za bebu sa stvarima koje bih željela, a nisu nužne: mobil za krevetić, lampica, baby gym, koš za pelene, čak i ta podloga za slikanje..ali to što ti kažeš, tko zna kad će te stvari zaista doći do bebe🙈🙈na kraju ću to sve ja kupiti, a oni neka šalju lovu.
    Izdajalicu sam uzela električnu Aventovu preko Aukcije igračaka za 400 kn, prezadovoljna sam tim ubodom.
    Rose poslala sam mail našoj ginekici vezano za doznake i odgovorila mi je da sve ide elektronski ovaj mjesec i prema HZZO-u i prema poslodavcu. Nije ništa spominjala zamjenu.
    Mazalice za bebu - i ja planiram samo bademovo ulje što dulje koristiti

Pepilli
    16. Travanj 2020. 11:48

BackInBlack

Dobro jutro!
    Sretno na pregledima svima koje imaju danas.
    Cestitam na punim tjednima tko zaokruzuje!
    Pepilli kad sam narucivala s dekoracija bila sam skepticna oko toga hoce li doci dostava pa sam odabrala opciju placanja pouzecem. Inace rijetko narucujem online i sad sam primorana, a i imala sam prije jedno lose iskustvo s dostavom pa zbog toga. Ako vec placam dostavu onda hocu da mi robu i dostave, a ne da ja moram ici po nju. Mislim da se moze i karticama/paypolom.

Uzela sam si dvije spavaćice i platila na račun internet bankarstvom, dobila sam odmah mail potvrde o uplati. Turski je pamuk , išla sam gledati otkud je proizvođač,  Ali mi se čine ugodne i mekane. Uzela sam jednu na bretele i par gumbića na kopčanje i jednu s v izrezom za dojenje, tak da sad imam 4 komada... Nadam se da ću biti zadovoljna kvalitetom kad stignu :)

Sreća mamina

Dobrodošao

Dora4
    16. Travanj 2020. 11:51

Fenjer hahsh evo nece trebat, narucila Majka za djecu 🤣🤣 odmah sam uzela i te pletenice, a jebemu, ako ne sjednu komplikacije do sutra, najezili smo 😝 za vikend cemo rucat pudinge 😅
    Amneris ahhah i meni je kos za pelene na popisu 🤭 to je cudo i must have hahahah to mi je sintagma dana 🤣 a ocito i majcinskog poglavlja mog zivota 😆😅

Vrapčić123
    16. Travanj 2020. 11:53

Fluffy baš si me nasmijala jako s ovim burekom i shoppingom 😂😂😂 Tak i ja neki dan naručila iz Baby centra za 1500 kn stvari i onda pitam muža je li to rano, pa možda nisam trebala 😂😂😂
    Polly i ja planirala za početak samo bademovo ulje i vodu - za kupanje. A kasnije kad se unormali situacija kupiti nešto organske kozmetike za djecu kupiti. A što, nemam pojma još 🤷‍♀️
    Indy joj drago mi je da je sve dobro i kako treba! Prekrasna vijest! 💙💙😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

zmya
    16. Travanj 2020. 11:53

Dora4

Selena ma ja sam ti puna komplikacija, krvarenja, smedjarenja, preranog otvaranja, skracenog cerviksa i tristo drugih stvari pa sam od kraja 1.mjeseca lezala u bolnici na strogom mirovanju, sa dva kratka izlaska doma po par dana pa opet komplikacije i nazad, zadnje je bilo da cu lezat do poroda kod njih, ali kako je bio potres poslali su doma sve koje nisu za porod pa sad lijepo mirujem u svom miru, na svom kreveticu, bez dezinficiranja wca za svako pisanje i uz tonu hrane hahah 🤭 ugl, nemoj se bojat i nemoj se pratit po meni jer ces prolupat sa zivcima 🤣ima nas u grupi nekoliko sa blizancima, Indy i ja se cak pratimo u dan 😍, lelibeli ceka isto dva decka kao i Indy, ali je krace trudna i ne javlja se vec dugo…
    Polly os kozmetike ne planiram apsolutno nista osim bademovo ulje koje imam kod kuce, a kako sto bude trebalo tako cu nabavljat, mislim da mustele ima u svakoj ljekarni, nekako me to ne brine jer nije nista od glavu, stigne se nabavit u roku jednog dana 😀
    Mene sve vise muci dal da ipak kupim izdajalicu prije ili ne, mislila sam vidjet kako ce to sve ic jer mi se ne da kupovat rucnu pa za tjedan dana elektricnu, a ako odmah uzmem elektricnu to je oko soma kuna, sve moje misli na tu temu zavrse Budem nekad kasnije o tome brinula 🤣🤣

Ja sam narucila aventovu izdajalicu, al rucnu, preko mall.hr sa onim posudicama za mlijeko jer imam vec bocicu natural koja se moze pristekat pa izdajat i u to.
    Frendica mi je poslala svoje biljeske sa tecaja sa trudnice odrzanog u 12.mj u domu zdravlja, pa vam mogu screenshotove uploadat ako vas zanima

Dora4
    16. Travanj 2020. 11:56

zmya

Dora4

Selena ma ja sam ti puna komplikacija, krvarenja, smedjarenja, preranog otvaranja, skracenog cerviksa i tristo drugih stvari pa sam od kraja 1.mjeseca lezala u bolnici na strogom mirovanju, sa dva kratka izlaska doma po par dana pa opet komplikacije i nazad, zadnje je bilo da cu lezat do poroda kod njih, ali kako je bio potres poslali su doma sve koje nisu za porod pa sad lijepo mirujem u svom miru, na svom kreveticu, bez dezinficiranja wca za svako pisanje i uz tonu hrane hahah 🤭 ugl, nemoj se bojat i nemoj se pratit po meni jer ces prolupat sa zivcima 🤣ima nas u grupi nekoliko sa blizancima, Indy i ja se cak pratimo u dan 😍, lelibeli ceka isto dva decka kao i Indy, ali je krace trudna i ne javlja se vec dugo…
    Polly os kozmetike ne planiram apsolutno nista osim bademovo ulje koje imam kod kuce, a kako sto bude trebalo tako cu nabavljat, mislim da mustele ima u svakoj ljekarni, nekako me to ne brine jer nije nista od glavu, stigne se nabavit u roku jednog dana 😀
    Mene sve vise muci dal da ipak kupim izdajalicu prije ili ne, mislila sam vidjet kako ce to sve ic jer mi se ne da kupovat rucnu pa za tjedan dana elektricnu, a ako odmah uzmem elektricnu to je oko soma kuna, sve moje misli na tu temu zavrse Budem nekad kasnije o tome brinula 🤣🤣

Ja sam narucila aventovu izdajalicu, al rucnu, preko mall.hr sa onim posudicama za mlijeko jer imam vec bocicu natural koja se moze pristekat pa izdajat i u to.
    Frendica mi je poslala svoje biljeske sa tecaja sa trudnice odrzanog u 12.mj u domu zdravlja, pa vam mogu screenshotove uploadat ako vas zanima

Sto pitas, salji!!🤩

zmya
    16. Travanj 2020. 12:00

A za rucak danas, ah, kako radim s ljudovima u razl vremenskim zonama, potrefe me sastanci u 12.30 pa u 13 pa tako mi se zareda lijepo sve od podne.. Jucer smo pekli lubina/brancina u bijelom vinu, a sad smo narucili pizze pa cu samo jos salatu slozit. Prasicaaaa 

zmya
    16. Travanj 2020. 12:01

I onda nesto procitam, pa zaboravim pa se sjetim pa valjda cu nekad uspit natipkat sve zaostatke vam haha.
    Dobrodosla nova mama Selena, screening ce vec bit odraden hehe :)
    Gustajte mi curke sve i ugodan vam daaaaan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.