Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    16. Travanj 2020. 10:54

Dora ja isto mislim baby gym koristiti od početka, dugo bi mi bilo čekati 3 mj da mi ga netko kupi 🙈
    Fluffy hahaha legendo pa što ti bi, ma šta rano, vrijeme ide ko ludo. Kad tad ćeš opet krenuti u pohod po isto, samo ti nju napuni, čekaj veličine i kupi, razveseli se ženo 😄 Makar vjerujem da si se razveselila i burekom 😋😋😍

Dora4
    16. Travanj 2020. 10:55

Fluffy haahhahaha evo ga, kao da citam sebe, onaj dan kad sam natrpala 500€ robice u h&m-u, al me osim panike jel prerano opralo i koliko je to para..hm ne sjecam se cime sam se utjesila, al svaki dan se necim nagradjujem pa te tesko drzat korak s pamcenjem..
    Jao curice moje, mama mi panira i poha puretinu, zazubice mi se stvaraju, nitko to ne napravi kao mama 🤭 jedva cekam rucak!!! 🍴🤤
    Ena nema na cemu! Uz tebe smo, drzi se 😘😘

16. Travanj 2020. 10:55

Dora4

Baby gym dakle, to je nesto sto definitivno planiram (MUST must have haha), sto mislite jel ludo da ga sad uzmem vec? Nasla sam u babycentru na akciji bas taj koji pikiram, ja bi bebice stavljala odmah na to, makar ga rasirila na krevetu za pocetak dok su jos mrvice, smatram da je babygym cudo za sveukupni razvoj, a posebno senzomotoriku 🥰
    Iskreno, planirala sam to narucit za babine od nekog, al s obzirom na sve sa koronom necu bas pustit ljude da dolaze prvih 2mj, a i onda ce dolazit obitelj koja ce manje vise darivat novcice pa si mislim, moze mi proc 3- 4 mjeseca dok dobijemo babygym, a to mi se cini predugo 🙈 sto mislite?

Mi smo odlucili narucit preko ebaya za cca dva mjeseca pa kad stigne, stigne. Dobili smo vec i lezaljku, prvih mjesec-dva mozemo i bez ovog, ali kasnije je pun pogodak radi razlikovanja boja, kontrasta, motorike, joooj jedva cekam 😍 tek kasnije bi i vrtic uzeli da mi ne odluta kad kuham i tako... 😁 

leptir28
    16. Travanj 2020. 10:58

Jutroo curee... Hvala na cestitkama.. vec 26. tjedan..a ko da sam neki dan vidila plusic 😉
    Cestitke i ostalim curama na okruglim tjednima.. evo moj mali je uvijek aktivniji kad je okrugli tjedan, ko da i on slavi..mis mali ❤️❤️

💙

Polly
    16. Travanj 2020. 11:02

Jeste vi proučavale kozmetiku za bebe? Počela sam jučer razmišljati o tome, a proizvođača ima more.. U početku planiram samo vodu i bademovo ulje za kupanje, al te kremice za lice i za kasnije ostalo šta ni ne znam šta sve treba, nisam pametna 😅

• indy34

Cure vidim opet sve trosite pare ,narucuje se i neka tako treba..Ja prvo da cestitam svima ,da pozelim dobro doslicu nasoj novoj clanici...jos blizanaca 🥳🥳🥳.Ovi moji vec luduju..Meni je zakazan carski 5.6 🥳🥳🥳🥳🥳imam napisanih jedno 5 kontrola svake dvije nedelje to je jednostavno previse za pisati 😀..uglavnom momci su vise nego dobro recicu samo daje jedan sa glavom u mojoj jetri 😏 Neda mama svojih sinova 😆..Zakazan je odmah carski jel oni su se tako isprepleteni da kazu da nema sanse da se okrenu oba u pravu poziciju ..Radi se ipak u 38 nedelji jel kaze posle toga je riziko ,tako da ako bogda sve bude uredu dotad a hoce ..samo jos 6 nedelja ..ja cu da upoznam moje momke..Vjerujte dasu se tako isprepleli da nisu mogli da izmjere velicinu tacnu i sad cekam na neki veliki ultraschal i nekog Oberarzt jel hoce da budu siguneo da su dobili na tezini dovoljno ..toliko od mene za sada pa vam se javim malo kasnije ..uglavnom da znate kod nas je sve super a tako i vama ostalim zelim od srca 

Amneris

Spavaćice su vam diiiiivne! 
    Baby gym je super stvar, ali ja se ipak nekako nadam da ću to dobiti od nekoga, mislim da neću svoju stavljati prva dva mjeseca. A ležaljku već imam!
    Ena bit će sve u redu, sigurna sam!
    Selena dobrodošla! Kako lijepo da imamo još jedne twinsiće!! 
    Briseve meni nisu radili cijelu trudnoću, tek mi je u 36. tjednu najavljen bris za streptokok. Jesam li jedina?
    Protoci - to mi također dosad nisu gledali! 🧐🧐
    Što mislite koje su šanse da sutra sjednu novčeki od komplikacija? 🤗🤑

selena
    16. Travanj 2020. 11:03

Dora4

Ti vodis trudnocu kod socijalnog, privatno ili u bolnici?
    Blizanci su automatski visokorizicna trudnoca pa vjerujem da ce te ipak uredno pregledavat i obavit sve sto treba 😉

Hvala na uputama, staviti ću kasnije. 

Vodim trudnoću kod privatnika. Do sada nisam imala nikakvih problema, ali mi je na prošlom pregledu rekao da bi bilo dobro odraditi briseve u drugom tromjesečju. Kod socijalne idem samo po uputnice pa ću vidjeti što ona kaže je li se brisevi sad rade ili ne... Još imam dosta tjedana u drugom tromjesečju pa mogu i pričekati. 

Vidim da ćeš  i ti imati blizance :) :) ... Zašto si završila u bolnici u 20. tom tjednu, zbog trudnoće (ako nije tajna)?  ja sam taman u tim tjednima....  

30.07.🥰🥰

selena
    16. Travanj 2020. 11:08

indy34

Cure vidim opet sve trosite pare ,narucuje se i neka tako treba..Ja prvo da cestitam svima ,da pozelim dobro doslicu nasoj novoj clanici…jos blizanaca 🥳🥳🥳.Ovi moji vec luduju..Meni je zakazan carski 5.6 🥳🥳🥳🥳🥳imam napisanih jedno 5 kontrola svake dvije nedelje to je jednostavno previse za pisati 😀..uglavnom momci su vise nego dobro recicu samo daje jedan sa glavom u mojoj jetri 😏 Neda mama svojih sinova 😆..Zakazan je odmah carski jel oni su se tako isprepleteni da kazu da nema sanse da se okrenu oba u pravu poziciju ..Radi se ipak u 38 nedelji jel kaze posle toga je riziko ,tako da ako bogda sve bude uredu dotad a hoce ..samo jos 6 nedelja ..ja cu da upoznam moje momke..Vjerujte dasu se tako isprepleli da nisu mogli da izmjere velicinu tacnu i sad cekam na neki veliki ultraschal i nekog Oberarzt jel hoce da budu siguneo da su dobili na tezini dovoljno ..toliko od mene za sada pa vam se javim malo kasnije ..uglavnom da znate kod nas je sve super a tako i vama ostalim zelim od srca

Nadam se da će mi biti tako dobro kao tebi u tim tjednima ... samo neka bebači rastu 

Hvala svima na dobrodošlici !!!!! 

30.07.🥰🥰

zmya
    16. Travanj 2020. 11:11

Polly

Jeste vi proučavale kozmetiku za bebe? Počela sam jučer razmišljati o tome, a proizvođača ima more.. U početku planiram samo vodu i bademovo ulje za kupanje, al te kremice za lice i za kasnije ostalo šta ni ne znam šta sve treba, nisam pametna 😅

Ja sam dobila od mame Mustelu za pocetak, a imam i Uriage Xemose zalihu zbog svog dermatitisa, sto je isto pogodno za bebe, bez sapuna, mirisa, parabena svega. Tako da cu s tim krenuti i viditi. Vi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.