Curke hvala, bas me neka panika uhvatila, vise ne mogu ni hodat normalno kako se bol pojacava..
Evo cekam pa mi malo dosadno..
Joj tu spavacicu sam i ja u c&a htjela.. Stoji mi u kosarici vec danima i cekam samo velicinu M, a evo cini se da sam opet zakasnila.. To se razgrabi u roku keks..
Polly spavacice izgledaju divno!!! Ovu prugastu sam i sama gledala, al toliko mi sporo ucitava c&a da sam ih skroz prekrizila..a oni imaju tako fin pamuk 😍
Selena dobro dosla!! Kolacic ce te intervjuirat hahah mrvicak nije lose, fino smo osposobile ostatak krim tima, ha? 🤣🤭
Daisy tako je, color dopplerom se radi 😉
Joj i meni je malo falilo da odustanem al odjednom je proradila, pa sam se namučila s plaćanjima, zlo mi je kad me traži autorizaciju prelo tokena, a ja nemam pojma koja mi je lozinka jer ga nikad nisam koristila, a imam app.. Sto čuda, al sam uspjela 😊 Pitanje samo kad će stići… Al do termina bude 😁
haha da najbrzi trudnicki prst. sinoc sam skoro narucila od njih al sam rekla aj mozda nadjem u sparu trudnicku neku haha. sad kad je polly rekla da su ove dosle, ma joj, rozu kliknem M i pise hurry up few pieces left, mislim si ajde vozi idem ja kupit sta ima da skinem to s dnevnog reda. narucila sam tu rozu, onu sivu i jos jednu obicnu kratkih rukava da imam nekavvu mint na tockice, polka dot.Ovu rozu na bretele sam refreshala, al mi se nije posrecilo! Ah, sto cemo sad. Tak je kak je, bitno da su dvi trudnicke narucene, dusa mi je na mjestu samo neka dodu.
Danas mi treba doc hrpa paketa i nekako cu s tim preboliti nemogucnost narucivanja ove lipe spavacice! :) A mozda do poroda i do ljeta bude jos kakvih na bretelice takvih malo ljepsih trudnickih :)
Koliko vidim, vi ste sve oko 30-tog tjedna, brzo ćete vi :)
Jel možda koja od vas nedavno bila na cervikalnim brisevima, jel uopče to rade sada dok je ova luda korona?
30.07.🥰🥰
Mrvičak ma samo nek se oni nama javljaju mišeki naši mali ❤️💙
Fluffy grdo je kad tako rebra bole.. 🙈 Nadam se da će se uskoro skroz primiriti! A nek mrvica samo lupa, bitno da su one nama ok, a mi ćemo sve izržati 😊
Dora joooj kod vas je zbilja party 🎉🎉🎉 Na sve su strane razbacani 😅😅😅 A kad se rode, ona će biti glavna frajerica, vidjet ćeš 😊🌷💞 A ja sam inače kao dijete mislila da bebe izlaze kroz pupak van, kad sam saznala otkud izlaze van skoro sam u nesvjest pala 😂😂😂😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke hvala, bas me neka panika uhvatila, vise ne mogu ni hodat normalno kako se bol pojacava..
Joj tu spavacicu sam i ja u c&a htjela.. Stoji mi u kosarici vec danima i cekam samo velicinu M, a evo cini se da sam opet zakasnila.. To se razgrabi u roku keks..
Bit ce dobro! Beba ti radi pritisak i to je to, nemoj se bojat 💖
Kako su blesavi sto ne rade vece kolicine tih stvari koje im idu ko blesave..ajde bar si ubola lidl jutros 🤭
Dora baby gym je super stvar i ja isto vrebam koji da kupim... Nije ti rano,pogotovo ako si nasla na popustu..
Znam cure koje su dosta rano stavljale bebe u njega... Nakon 2 tjedna doslovno su bebe vec bile u njemu, bas kao sto si rekla, na krevet ili kauc staviti i super.
Bit ce dobro! Beba ti radi pritisak i to je to, nemoj se bojat 💖
Kako su blesavi sto ne rade vece kolicine tih stvari koje im idu ko blesave..ajde bar si ubola lidl jutros 🤭
Hvala ti ❤️😍 bas mi znaci kad me netko tako utjesi.. Svasta pada na pamet kad te boli i kad si u panici.
Polly, i ja sam jutros krenula sa shoppingom na c&a. Ja sam cak uspjela uhvatiti te spavacice, pa sam dodala jos neku baby robicu, svasta nesto...i onda me opet uhvatila panika jel prerano da kupujem pa sam cijelu kosaricu ispraznila 😅 bilo je unutra oko 150 € 😂. Sad od tuge sam se odlucila pocastiti domacim burekom za rucak 😂
Koliko vidim, vi ste sve oko 30-tog tjedna, brzo ćete vi :)
Jel možda koja od vas nedavno bila na cervikalnim brisevima, jel uopče to rade sada dok je ova luda korona?
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/ljetne-bebe-2020-22524?page=22
Draga, tu su ti upute kako da si stavis trakicu sa duzinom trudnoce u potpis, da te lakse pratimo..naravno, ako zelis to napravit!
Meni su radili briseve oko 20og tjedna, ali ja sam lezala u bolnici tad pa nije bilo frke s koronom kao kad dolazis izvana. Dosta curama otkazuju/odgadjaju termine pregleda pa stvarno ne znam sto bi ti rekla..
Ti vodis trudnocu kod socijalnog, privatno ili u bolnici?
Blizanci su automatski visokorizicna trudnoca pa vjerujem da ce te ipak uredno pregledavat i obavit sve sto treba 😉
Polly super su spavaćice 👍👍👍
Selena dobro nam došla! 💙❤️
Daisy eh mislim da je i to nešto moj doktor spominjao. Na kraju je rekao da je sve ok i to mi je bitno 😁
Dora sad sam shvatila o čemu je riječ i prošli put mi je to mjereno 😅 Tnx draga na opisu 💞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji