Rose, cudno mi da na 2 tjedna zatvara 🤷♀️ nazovi sutra ako uspijes ili cak posalji mail pa pitaj za doznake, sigurno ce ti odgovoriti :)
Leptir, ja nisam rsdila ogtt niti mi je gin spominjao, a i sam zaboravila pitat
Mozda stvarno mora u samoizolaciju ko sto kaze Kaktusica
💙
Sto se tice Ali Expressa ja vec godinama svasta narucujem…carina vam se naplacuje ako prodavac na paketu oznaci da je skuplje od 12-15 dolara…onda placate…dode vam sa poste papir koji morate ispuniti i vratiti natrag mailom i oni vam izracunaju carinu onda (nikad vise od 100 kn nisam platila a narucivala i stvari od 500 kn) cak se mozete dogovoriti sa prodavacem putem poruke da vam oznaci da je vrijednost manja od 12-15 dolara pa niti ne platite…uglavnom svasta narucujem stalno i u slucaju da zapne negdje posiljka uvijek mi vrate novac…tako da stvarno se isplati neke stvari kupit tako…osim odjece i obuce naravno par puta sam narucila i bilo je tragicno malo i uzasno nekvalitetno 😅😅 ali sve ostalo tipa maskice za mob,torbice,slusalice,nausnice,plasticne gluposti koje se inace prodaju po nasim "China Shopovima" stvarno se isplati
Nikad nista mi nisu carinili a cifre su bile do 49dolara po komadu.
E onda si imala srece pa su ti napisali na paketu da nije tolika vrijednost...ili im je promaklo desi se...meni npr za neke slusalice od 300 kn naplatili carinu od 50 tak kuna ..a mom dragom za mobitel od 1000 kn nista...i onda sam ih bas isla pitat da u cemu je caka te carine pa su mi tako odgovorili a i nase na posti sam pitala jer sam ljuta bila onda haha...ma sve u svemu meni je zakon Ali Express stalno cackam po njemu i narucujem i Wish isto...jedino E bay nekako ne volim i ne snalazim se po njemu...mislim da svim postarima vise idem na zivce 🙈🙈

url=https://lilypie.com]
kaktusice vidila sam u galeba tu spavacicu, cijena je super.
Sad cu u C&A narucit jednu za dojenje sta je ostala, jednu na bretele obicnu(pa spustit bretelu za dojenje u bolnici, a ostane za kasnije) i jednu obicnu na kratke rukave za radaonu od 10 eura pa ce mi isto ostat za kasnije. ionako sam uvijek u spavacicama ili topicu/potkosulji i gacicama pa cu narucit ponovno iz h&m-a dvi potkosulje za dojenje, a opet, mozda i u lidl dode stogod u meduvremenu il se obnove zalihe pa lako uzmem jos malo podoj robe ako ce trebati!
Necu se vise zivcirat oko toga :)
Danas me pupa opet boli, mozda kefir i donat kombinacija vare hah.
Curke moje, uzivajte, laku noc vam svima, odbrojavam jos 20 dana do porodiljnog, yaaay!

Dana, cestitke na poslu 🥳🥳🥳
Ena, svakako prekontroliraj urin. Cesto u trudnoci se pojave uroinfekcije, najcesce u blagom obliku, nezgodna pojava, ali svakako bolje provjeriti i na vrijeme reagirati 😀
Rose, daaa sta Kaktusica kaze..bice dr ide u samoizolaciju 🧐.
Amneris, ma najbitnije da je sve u redu. Drago mi je da si se malo smirila. Sve nas izluduje i najmanji simptom ili nalaz ako odskace od nekakve “normale”. Evo i ja prijavljujem da je bol gotovo skroz popustila. Veceraa cu lijepo pajkiti 😇

Fluffy hvala 😘😘
Rose, iskreno se nadam da ne ide, s obzirom da je do sad radila i ko zna s koliko ljudi bila u kontaktu 🤔 a bo. Ne znam koliko ss javljaju na tel, pa joj posalji mail zbog doznaka :)
Nadam se da joj muz makar rsdi pa da mozes privatno 😘

Baby girl 💜
Cure evo nikad nisam mislila da cu ovo pitati, dali bebe u trbuhu prde?!

Fluffy da, meni odmah dramica u glavi. Drago mi je da su ti se smanjili bolovi. Ako te tješi, danas sam pročitala post jedne trudnice na onoj grupi podrške koju su Rode osnovale na fejsu koja opisuje bolove identične tvojima i javilo se još puno žena s istim tegobama. Očito još jedna uobičajena čar trudnoće!
Laku noć drage krafnice! Neka ova noć bude svima mirnija nego jučerašnja!

Fluffy hvala 😘😘
Rose, iskreno se nadam da ne ide, s obzirom da je do sad radila i ko zna s koliko ljudi bila u kontaktu 🤔 a bo. Ne znam koliko ss javljaju na tel, pa joj posalji mail zbog doznaka :)
Nadam se da joj muz makar rsdi pa da mozes privatno 😘
Dana, i nas zatvara na 2 tjedna. Danas me zvala sestra,zato mi je odgodjen pregled. Ali pricala sam s frendicom, njoj je recimo pedijatrica isto tako- 2 tjedna radi, 2 ne. I kod nas pedijatrica i opca praksa isto...
Ma Đorđevici su meni oboje super 👍👍

Kad me zvala se uopce nisam doznaka sjetila, a poslije ih nisam mogla dobit. Probat cu sutra jer ce mi na kraju na knap bit.. bas su nas zeznuli 😕

Dana cestitam na poslu! 🎊🎉🥂 Lijepo je procitat da netko hoce zaposlit trudnicu, mislim da su takvi poslodavci kod nas stvarno rijetki..iako znam za jos dva takva slucaja..👍
Bebac stvarno ne znam odgovor na tvoje pitanje 🤣

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji