Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    15. Travanj 2020. 20:56

Daisy hvala 😘
    Rose, mislim da ti s majom nije slucaj samoizolacije, ako se ne varam ona odlazi iz doma zdravlja i radit ce samo s muzem privatno, pa su te vjerojatno zbog toga odgodili. 

Baby girl 💜

• Bebac24
    15. Travanj 2020. 21:02

MissyR

Sto se tice Ali Expressa ja vec godinama svasta narucujem…carina vam se naplacuje ako prodavac na paketu oznaci da je skuplje od 12-15 dolara…onda placate…dode vam sa poste papir koji morate ispuniti i vratiti natrag mailom i oni vam izracunaju carinu onda (nikad vise od 100 kn nisam platila a narucivala i stvari od 500 kn) cak se mozete dogovoriti sa prodavacem putem poruke da vam oznaci da je vrijednost manja od 12-15 dolara pa niti ne platite…uglavnom svasta narucujem stalno i u slucaju da zapne negdje posiljka uvijek mi vrate novac…tako da stvarno se isplati neke stvari kupit tako…osim odjece i obuce naravno par puta sam narucila i bilo je tragicno malo i uzasno nekvalitetno 😅😅 ali sve ostalo tipa maskice za mob,torbice,slusalice,nausnice,plasticne gluposti koje se inace prodaju po nasim "China Shopovima" stvarno se isplati

Nikad nista mi nisu carinili a cifre su bile do 49dolara po komadu. 

Amneris
    15. Travanj 2020. 21:03

Ajme Kaktusica ljubim te, hvala mužiću tvom!
    Rose ja idem privatno ali sam htjela ići sljedeći tjedan kod Maje po doznake, znači ona zatvara!! A tko je zamjena? Zvat ću sutra joj! 

Fluffy
    15. Travanj 2020. 21:07

Amneris, evo sad sam vidila nalaz pa da odma prokomentiram pa cu procitati zaostatke. Meni se cini ok. Nekakva mozda blaga upalica postoji al nije strasno. Vidjet ces kad dodu nalazi urinokulture...ovo bakterija dosta ne mora nuzno znaciti da je neka upala, mozda je samo kontaminacija uzorka bila u pitanju. Leukociti jesu blago poviseni, ali masu doktora ti na ovo cak nebi dalo antibiotik nego tako brusnicu ili D manozu za malo ocistiti urinarni trakt, i naravno dosta tekucine pij. 
    Pij taj sok od borovnice sta si uzela, ako ne dobijes antibiotik mozes uzeti i Uriroyal (probiotik s D manozom) ili Bio cult Pro cyan (probiotik s brusnicom) ...jasno ovo mozes uzeti i ako dobijes antibiotik u terapiji pa zelis jos dodatno i neki probiotik. 

leptir28
    15. Travanj 2020. 21:10

Cure dal ste sve radile oggt? Meni ga sad u ovoj situaciji ne mogu napraviti u dom zdravlja..  dal je to obavezno napravit, moze imat koje posljedice??

💙

Amneris
    15. Travanj 2020. 21:13

Fluffy

Amneris, evo sad sam vidila nalaz pa da odma prokomentiram pa cu procitati zaostatke. Meni se cini ok. Nekakva mozda blaga upalica postoji al nije strasno. Vidjet ces kad dodu nalazi urinokulture…ovo bakterija dosta ne mora nuzno znaciti da je neka upala, mozda je samo kontaminacija uzorka bila u pitanju. Leukociti jesu blago poviseni, ali masu doktora ti na ovo cak nebi dalo antibiotik nego tako brusnicu ili D manozu za malo ocistiti urinarni trakt, i naravno dosta tekucine pij.
    Pij taj sok od borovnice sta si uzela, ako ne dobijes antibiotik mozes uzeti i Uriroyal (probiotik s D manozom) ili Bio cult Pro cyan (probiotik s brusnicom) …jasno ovo mozes uzeti i ako dobijes antibiotik u terapiji pa zelis jos dodatno i neki probiotik.

I tebe ljubim, puno mi znači kad ovako nešto čujem, odmah me umiri jer ja zamišljam svakakve scenarije čim nešto odstupa. Sutra idem za svaki slučaj i urinokulturu pa ćemo znati preciznije.
    Danas mi je ljekarnica baš nudila Uriroyal, mislim da ću svakako ići po to sutra. I brusnicu i vodu i riješit će se!
    Hvala još jednom!

Rose1
    15. Travanj 2020. 21:18

Dana, Amneris mislim da ne zatvara jos, proslu sri sam pitala sestru kad sam vadila krv pa rekla da nece jos...i da je plan za sada da radi na 2lokacije, ali tek nakon korone... koliko sam ja shvatila zatvara na 2tjedna zbog korone...
    joj, ja zaboravila na doznake😱😤to ce nam onda dati zamjena???

💙

Amneris
    15. Travanj 2020. 21:21

Rose1

Dana, Amneris mislim da ne zatvara jos, proslu sri sam pitala sestru kad sam vadila krv pa rekla da nece jos…i da je plan za sada da radi na 2lokacije, ali tek nakon korone… koliko sam ja shvatila zatvara na 2tjedna zbog korone…
    joj, ja zaboravila na doznake😱😤to ce nam onda dati zamjena???

A valjda hoće. Ja bih trebala doznake za travanj i papire za porodiljni kod nje dignuti🙈perfect timing! A što ćemo! Znači ti si zadovoljna s njezinim mužem privatno? I ja sam čula da je izvrstan doktor!

dana130
    15. Travanj 2020. 21:24

Rose, cudno mi da na 2 tjedna zatvara 🤷‍♀️ nazovi sutra ako uspijes ili cak posalji mail pa pitaj za doznake, sigurno ce ti odgovoriti :)
    Leptir, ja nisam rsdila ogtt niti mi je gin spominjao, a i  sam zaboravila pitat

Baby girl 💜

Rose1
    15. Travanj 2020. 21:24

Leptir prije se to bas i nije radilo, puno mojih prijateljica nije, jedns koja je sad trudna isto nece raditi. Js sam radila privatno proslu sri. Ne znam sto moze biti ako se ne dijagnosticira...znat ce netko...
    Mrvicak bit ce sutra bolji dan, odmori i zelim ti da se nocas naspavas!!!
    Laku noc curke!!!😴😴😴

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.