Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    15. Travanj 2020. 19:02

svea

Rosešto god netko nudi - prihvati 🤗

Istina, skupo je to sve

💙

Skakavac
    15. Travanj 2020. 19:02

Dana super, hvala ti na informacijama. Bas mi je predivan, od prvoga dana kad san ga ugledala. Znaci po punoj cijeni dobijem krevetić s dva madraca za obe sirine i dvije posteljine. To je super. Volila bi i ja uvatit kakvi izlozbeni primjerak, nebi bilo zgorega 😂🤭.
    Leonie90  slazen se. Pitan i sve se nadam da cete odg da dolaze hahahah ko ce to znat, sve mi je po prvi puta. Hvala vam, sad samo sacekat neko pogodno vrime i narucit ga. 🤗🤩

15. Travanj 2020. 19:04

Mimoza hvala od srca na savjetu. Sad sam googlala i sobe su im tako lijepo uređene i opremljene 😍 sto se tice babica, zvali smo sve moguće ali uzalud, sve su zauzete. Mi ćemo isto hendlat sami, a za ne daj bože uvijek imamo Hebammenpraxis, barem za otići po savjet. ❤️

Rose1
    15. Travanj 2020. 19:05

Cure aaa ljuta sam...sad me zvala ginek da mora zstvoriti na 2tj zbog korone i da se javim zamjeni koja preuzima zamet, pehlin, marinice i matulje😤😤😤mislim da cu privatno

💙

Amneris
    15. Travanj 2020. 19:11

Rose1

Cure aaa ljuta sam…sad me zvala ginek da mora zstvoriti na 2tj zbog korone i da se javim zamjeni koja preuzima zamet, pehlin, marinice i matulje😤😤😤mislim da cu privatno

Ajme Rose! Si ti možda kod MMĐ na Pehlinu? Jer ona je i moja soc. ginekologica!

Vrapčić123
    15. Travanj 2020. 19:12

Amneris drago mi je da ti je cikla ok. Jooj, vidiš znam to za mliječne proizvode i željezo, a totalno zaboravila na to!? Prije trudnoće sam sve isto pila, ali s vodom, a sada sam kao ubacila mlijeko zbog bebe i kalcija. A zapravo si skroz u pravu. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Budem od sad opet s vodom. Svejedno sljedeći put pitaj kod svog doktora, iako zbilja ne vidim razlog zašto ga ne bismo smjele konzumirati.
    Ena meni je bilo slično tako. Mislim sa infekcijom. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    15. Travanj 2020. 19:15

Leonie ovaj put zbilja ti cm ne igraju preveliku ulogu 😂
    Skakavac, tako je. Tj. Dvije plahte, posteljinu posebno kupujes. Prati njihovu stranicu mozda opet budr neke akcije

Baby girl 💜

Skakavac
    15. Travanj 2020. 19:17

Dana hoću, hvala ti lipa 🤗🙋‍♀️

Rose1
    15. Travanj 2020. 19:18

Amneris

Rose1

Cure aaa ljuta sam…sad me zvala ginek da mora zstvoriti na 2tj zbog korone i da se javim zamjeni koja preuzima zamet, pehlin, marinice i matulje😤😤😤mislim da cu privatno

Ajme Rose! Si ti možda kod MMĐ na Pehlinu? Jer ona je i moja soc. ginekologica!

Jesam, zvali me prije sat vremena. Kad si ti trebala imati pregled?

💙

• indy34
    15. Travanj 2020. 19:19

ena0206

Rose i meni izgleda stvarno super. 😍❤️
    Indy svi ga stvarno hvale,narucila sam ga pa cu slikat kad dode.
    Cure koje ste imale upalu dolje koji su vam simptomi bili?
    Primjetila sam danas dosta mi je mutna mokraca i uz to sve imam i pritisak na mjehur, kao da moram stalno na wc.. Imam tu neku laganu bol nisko.. Sad ne znam jel to pravi beba pritisak..

Ne mora da znaci daje odmah upala,ako je samo mokrqca mutna,ako imas pritisak i stalno ti se ide u wc.Meni je od pocetka trudnoce tamnija mokraca nego inace bez obzira koliko pila i cesto isjetim taj pritisak ..al sve je uredu jel radim kontrolu stalno i sve je uredu..pij dosta mozda se samo beba vise naslonila nego treba pa ti pravi pritisak ..Ako te ne boli i ne pece ..mozda neka od cura moze jos nesto da doda ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.