Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    15. Travanj 2020. 23:22

Kaktusice uzmi si koja su tebi najdraza jer ces bit zadovljna, onako ces se uvik pitat jesam trebala 😀 ma meni su icandy mrak samo su dosta teska pa nisu bas za tramaknje a kako sam u kuci onda su uvjek bila sklopljena pa su mi super bila! 
    Vucice ja sam bila posudila u prijateljice ta mcklaren sa ruckama i vozila curicu ( doduse od 13 kg cca ) nisu mi se nikako svodil, falila mi je jedna precka umjesto tih ruckica... bas mi nespretna bila... 
    laku noc drage cure nadam se da cemo se sve naspavat veceras ❤️💕❤️

Leonie90
    15. Travanj 2020. 23:36

Dajte stavite sliku tih podloga za fotkanje bebac i dora 😚😚

Trudy
    15. Travanj 2020. 23:56

Amneris

Bebac nemam pojma, što si osjetila?🤣🤣ako štucaju i kakaju, onda valjda i prduckaju🤗🤗
    Trudy ti si isto kod Maje? Mene samo te doznake zanimaju. Prošli mjesec saga s tim doznakama, izgleda da će i ovaj biti veselo🥳

Nisam, kod Bacica sam, al s njima sam imala iskustva u bolnici kad sam prvog rodila i bili su mi odlicni i on i ona 👍
    Mah, valjda mogu te doznake i mailom poslat, al dok se meni jave na telefon, eeee, to je show 🙄 iako mogla bi tempirat nekako zvanje ne na puni sat nego tipa 8.10-20/ 8.40-50 😂 jer ako nas narucuje na te "okrugle" sate onda valjda u ovo doba zuji sestra 😂😂

Ely
    16. Travanj 2020. 00:30

Dana čestitam na poslu!! Bas mi je drago da još uvijek ima poslodavaca koji zapošljavaju trudnice. 
    Kaktusice za koja kolica si se odlučila? Bugaboo ili iCandy?
    Trancie koliko su teška iCandy? Svidja mi se novi peach
    Model i toliko pokusavam da izaberem neka druga, ali jednostavno mu se stalno vraćam. Živim u stanu ali imam lift i nema stepenica do zgrade, znam da su teška al to gledam kao neku olaktnu okolnost. Zanima me jesu teška dok ih voziš normalno ili to osjetiš tek kad ih podižeš. Znam da ima nekih kolica koja su toliko teška da nisu bas najugodnija za vožnju.

yvette
    16. Travanj 2020. 00:39

Vidim da spominjete carinu, mislim da ide samo pdv na robu koja iznosi preko 20 €, a na robu preko 150 € se obracunava i pdv i carina, osim ako imas srece pa ne otvore paket. Ja sam narucila jednu jaknu s ebaya, sjecam se da su otvarali paket i morala sam im dostaviti dokaz o uplati tako da su vidjeli koliko sam platila. Nekad ne pomaze kad napisu manju cijenu ili gift na paketu.

• Bebac24
    16. Travanj 2020. 06:43

Jutro 😊😊 isla sam citati da pa negdje sam nasla kao da pred kraj mogu a i ovo sam procitala da ne. Hehe. Nrma veze nesto cudno je bilo.
    Puno vise problema sa carinom i time je sa ebaya nrgo sa alia, zasto neznam. 
    Nasa podloga je ova
    https://ibb.co/YWqTYGL
    Napokon se " naspavala" nocas, mada sam se budila 2 x kad sam se okretala i psovala ahahah. Jedva se okrenem neke pute 😂😂
    Cestitke danas ko slavi tjedne 🍾🥂
    I ko ide na preglede sretnooo 😘🌹🌹
    Imamo ogtt danas pansretno i za to 😘

Amneris
    16. Travanj 2020. 06:59

Dobro jutro krafne, rise&shine!!
    Ja ranim jutrom piškila za urinokulturu, idemo u boj protiv zločstih bakterija!
    Bebac je bebo još prdio?slatko mi je to kako si to čula🥰🥰🥰i podloga je super, sad i ja to moram imati!
    Pepili da David Blowie ti si carica!! Dobra taktika i motivacija za muža! Sjedi 5!!
    Sretno svima na pregledima i čestitke na punim tjednima!🥳🥳🥳

Kolacic
    16. Travanj 2020. 07:11

Dobro jutro cure, evo nama jucer stigla kolica 🥰🥰
    Zaljubili se isto ko i u trgovini. 
    https://ibb.co/ftfV25M

• indy34
    16. Travanj 2020. 07:12

Dobro jutro i od mene,mi smo spremni idemo sad na pregled ,razgovor ,..Cestitke svima na nedeljama ,kao i sretno svima koji imaju pregled danas ..Amneris zelim ti pobjedu nad tim bakterijama ...Sto se tice podloge ove za bebice ima ih mnogo na amazon ako mozete da narucite za Hr.al ebay ili amazon dodje na isto ..zelim vam lijep dan .javim se kasnije da podjelim sa vama info sa 

• indy34
    16. Travanj 2020. 07:16

Ups nisam ni zavrsila do kraja i pobjeze mi post..Al mislim dasu svi razumjeli htjela sam da dodam info sa pregleda 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.