Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    16. Travanj 2020. 08:17

Jutro krafnice!! 🙃 jaooo vec jako dugo nisam jela krafnice..
    Leptir, Daisy, Panda, Trancie cetitam na punim tjednima!🥳🥳🥳🥳
    Mimoza 33, letis zeno!! 🥳
    Bebac hvala ti 😘 ja stalno gledam ove Lulujo setove..
    Leonie na sve za bebe sam nasla https://ibb.co/CmB83bN i https://ibb.co/59DM6WJ 
    Pepili ahhaahha nisi mogla bolju motivaciju!! 🤣
    Indy draga, sretno i cekamo lijepe vijesti 💖😘😘
    Kolacic tebi su i kolica ko kolacic 🥰🤭 
    ahah klinci su zakon, taman dok moji budu tako veliki i konkretni ce se valjda otvorit ducani da ih malo sredim da nisu u dronjcima 🤣🤣
    Panda ne znam da ima online, ali ako mozes nabaviti ili kupit jer ce ti dugorocno biti jako korisna: Milivoj Jovancevic-Godine prve, zasto su vazne 😉
    Fluffy pozelis da smo i same nabacile jednog Davida Blowiea pa da znamo zasto smo neispavane, ha?😅 Jel te bar nista ne boli, rebra na mjestu? 😘

Rose1
    16. Travanj 2020. 08:18

Jutro cure!!!
    Mokvica, Trudy hvalaaaa cure na info🤗odlicno, znaci nije samoizolacija

Dora morat cu poceti kupovati jer me pocela prati panika, bar najosnovnije jer vidim da nicega nema
    Bebac fora podloga, i ja mislila kupiti
    Kolacic predivna kolica🥰

💙

Rose1
    16. Travanj 2020. 08:21

Leptir, Daisy, Panda, Trancie, Mimoza cestitam na punim tjednima🥳🥳🥳
    Dora odlicne podloge, idem vidjeti❤

💙

Dora4
    16. Travanj 2020. 08:21

Trancie uuu bez brige, nas dvije vec planiramo za dogodine utopit ova za soma eura, kupit neka lagana kisobran, a od ostatka sebe pocastit sto smo prezivjele 😆😆 hehe hvala ti! Davnih dana sam muzu lijepo objasnila da je bugaboo kao VW, ne gube na vrijednosti puno 😅 lijepo im das u terminima koje razumiju 😬 premda, kad smo otisli na prezentaciju u ducan, izlazimo a on meni kaze Okej, vidim zasto nam trebaju bas ta kolica 🤭

Rose1
    16. Travanj 2020. 08:23

Fluffy zao mi je zs losu noc, a rebra?

💙

Fluffy
    16. Travanj 2020. 08:25

Dora, hahahhahaha s ovim rebrima bi jos uz taj “job” dobila trzajnu povredu vrata 😂😂😂 toliko se osjecam aseksualno u ovom periodu rasta trbuha i trudnicih nezgoda, da su ona good times ko neka daleka uspomena 😂😂. Danas je ipak nesto bolje...skoro pa ni ne osjecam vise bol pa sam odahnula 😀 jutros mi je beba ekstra zivahna 🤭 kako je tebi s tvoja dva🐣🐣? Bice je unutra show njima svaki dan 😂

Dora4
    16. Travanj 2020. 08:27

Rose hahah ti ces ko ja na kraju, ne kupujem nista, onda kao samo najnuznije jer nestaje za zaliha, a onda oppaaaa dobar dan! Podloge za fotkanje? Must have! Dekice svih velicina, boja, tekstura? Must have! Tetrice takodjer svih velicina, uzoraka, debljina? Must have! Hahahaha 🤭 pola toga sam kupila sebi za gust 🤣 Lampica na daljinac? Must have!! Najljepse pletenice za prijelaz izmedju kreveta i kindaca jer su daleko kompaktnije od zarolane deke i tako u nedogled 😅 definitivno must have 😬🙃

Fluffy
    16. Travanj 2020. 08:28

Rose, dobro su rebarca danas 😀 hvala ti draga😘😘 ove besane noci vise ni ne doziviljavam ko neki problem...ucestalo me to prati kroz trudnocu😅 . Pala si mi bas na pamet jutros kad sam vidila onaj Andol i pomislila ajme jos 4 tjedna...blago se Rose, ona ima jos samo tjedan i pol 😂 

• Bebac24
    16. Travanj 2020. 08:31

Dora4

Jutro krafnice!! 🙃 jaooo vec jako dugo nisam jela krafnice..
    Leptir, Daisy, Panda, Trancie cetitam na punim tjednima!🥳🥳🥳🥳
    Mimoza 33, letis zeno!! 🥳
    Bebac hvala ti 😘 ja stalno gledam ove Lulujo setove..
    Leonie na sve za bebe sam naslahttps://ibb.co/CmB83bN ihttps://ibb.co/59DM6WJPepili ahhaahha nisi mogla bolju motivaciju!! 🤣
    Indy draga, sretno i cekamo lijepe vijesti 💖😘😘
    Kolacic tebi su i kolica ko kolacic 🥰🤭
    ahah klinci su zakon, taman dok moji budu tako veliki i konkretni ce se valjda otvorit ducani da ih malo sredim da nisu u dronjcima 🤣🤣
    Panda ne znam da ima online, ali ako mozes nabaviti ili kupit jer ce ti dugorocno biti jako korisna: Milivoj Jovancevic-Godine prve, zasto su vazne 😉
    Fluffy pozelis da smo i same nabacile jednog Davida Blowiea pa da znamo zasto smo neispavane, ha?😅 Jel te bar nista ne boli, rebra na mjestu? 😘

Boze kako zaraduju. Znaci naruce sa istih stranica i za duplo i vise preprodaju 😭😭

Dora4
    16. Travanj 2020. 08:32

Fluffy ahahah ups da, nisam do kraja logisticki plan smislila 🤣
    Piceki su bas veseli i raspolozeni 🏒 jucer navecer su se mlatili ili zadirkivali garant, po onome kako su namjesteni i koliko je trbuh poskakivao meni se cini da je to bilo saketanje ili neko opasno skakljanje, ali tocno mislim da su im oboma ruke bile tako da su skupa to izvodili 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.