Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amneris
    15. Travanj 2020. 21:59

Bebac nemam pojma, što si osjetila?🤣🤣ako štucaju i kakaju, onda valjda i prduckaju🤗🤗
    Trudy ti si isto kod Maje? Mene samo te doznake zanimaju. Prošli mjesec saga s tim doznakama, izgleda da će i ovaj biti veselo🥳

Mokvica
    15. Travanj 2020. 21:59

Rose ma sigurno nije samoizolacija u pitanju. Strina mi je doktorica, dobili su uputu da rade 2 tjedna, a 2 tjedna ne, pretpostavljam da je to slučaj i kod tvoje ginekologice.
    Leptir i ja sam čula da unatrag nekoliko godina nije bila praksa da se trudnice šalju na ogtt, samo one koje su inače imale problema s dijabetesom. Ali ne kužim zašto ne možeš napraviti u domu zdravlja? Ja sam prošli tjedan normalno napravila. Trudnice i hitne slučajeve i dalje primaju..

Dora4
    15. Travanj 2020. 22:00

Dana da, tad kad su bile te lijepe posteljine sam isto bila u bolnici i to u fazi "prerano mi je ista kupit" 🙈🙈
    Rose uzmi sto god ti tko hoce dat i kupuj sta god vidis da se smanjuju zalihe, u dobrim si tjednima, a govorim ti jer znam da smo istog stajalista i evo, sad mi je muka jer nema niceg, korona mozda prodje, a mozda i ne..ove neke sitnice mozes pocet bez beda, cuvaj racune i to je to..meni stoji kompletna ikea netaknuta u kutijama u hodniku, za cca 2tjedna sam rekla muzu da ima zeleno svjetlo krenut raspakiravat i slagat stvari, a ja cu pocet prat tetrice i ostale stvari uskoro 😬 mozda cak prvo operem svu robicu pa mama pokupi na peglanje..
    Mimoza bas su mi lijepa kolica, uvijek se moze nakindjurit nesto na njih i dobijes stil koji zelis, a ova kosara dolje mi se cini ogromna i puno mjesta i za Gretine stvari i za tvoje shoppinge s njom 😉
    Rose koma za ginicku, zao mi je stvarno 😔 ako imas di naruci se privatno i to odmah ujutro jer su vjerovatno krcati..😘
    Vucica ma da, mozes ti stavit nesto svoje, stvarno se do kraja spuste fino, ja sam prvo gledala ta kolica za svoje bebeke, cak i bez kosare jer su mi frendice koje vec imaju djecu rekle da mi ne trosim pare na kosare jer je ljeto..ali racunam da nama dolaze sitnije bebice i nekako mi ih je grubo stavit na tu sportsku nulu, vjerovatno da mi nisu prvi bi poslusala savjete, a ovako sam zabrijala da mi treba sva ta silna oprema 😬
    Bebac bas sam danas vec u nekoliko navrata krenula pitat i zaboravila, ako je koja narucila tu podlogu za fotkanje, meni se to tako svidja i voljela bi, mislim da su super uspomene, ne znam jel vrijedi 200kn il ne..jesi to vec imala sa Gabrielom ili ce ti sad bit prvi put? 🙃 
    Mrvicak 😘 nadam se da je mirnija noc pred tobom/nama! 
    Ena javljaj razvoj situacije, nadam se da ce bit bolje da samo beba nezgodno stisce mjehur il tako nesto "banalno", cuvaj se 😘
    Fluffy bas je olaksanje procitat da ti je bol popustila, neka tako i ostane 💪🏼
    Bebac hahahah bas dobro pitanje 🤭 
    Doznake , ne brinite oko njih, ako je zatvoreno na 2 tjedna stignete ih skupit do 5.og u svibnju, a ionako salju mailom, ja se vise ne sekiram oko te birokracije, negdje ce se netko javit i svi smo u istom sosu i sigurno postoji procedura, nemojte trosit zivce i energiju na to! Tako smo se sekirale oko korone i potresa pa na kraju sve uredno profunkcioniralo s tim online slanjem i bok..
    Laku noc slatkice 😘😘

Dora4
    15. Travanj 2020. 22:02

Vrapcic tvoja kolica sam komentirala, a napisala mimoza 🤭
     Tko zna sto mi se ova gospodja uzmotala po mislima 🤣🤭

Dora4
    15. Travanj 2020. 22:11

Amneris jesi ti narucila onu lampu na daljinac, onaj ko medvjed? 
    Zanima me ono "puni se na usb", znaci li to da se puni i skida pa je bezicno ili mora stalno bit ustekano u uticnicu?

Ninnek
    15. Travanj 2020. 22:14

leptir28

Cure dal ste sve radile oggt? Meni ga sad u ovoj situaciji ne mogu napraviti u dom zdravlja.. dal je to obavezno napravit, moze imat koje posljedice??

Ni ja nisam radila. Doktorica rekla da nije nuzno.

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Amneris
    15. Travanj 2020. 22:15

Dora4

Amneris jesi ti narucila onu lampu na daljinac, onaj ko medvjed?
    Zanima me ono "puni se na usb", znaci li to da se puni i skida pa je bezicno ili mora stalno bit ustekano u uticnicu?

Nisam naručila još, samo sam je gledala koliko mi je slatka. 
    Mislim da ne mora biti stalno uštekano, ali nisam još proučavala hmmm🧐🧐
    Imaš pravo za doznake, no sikiriki!

• Bebac24
    15. Travanj 2020. 22:16

Prvo dora 😊 narucila za par dolara na aliu 😊 joj sa Gabrielom nisam skoro nista radila i imala... Onda to nije bilo in 😕😕
    Ma zene moje bas cudno sam osjetila i cula 🤭🤭
    Tocno di mu je guza se culo prrrrk i zavibriralo mi je tu. 
    Kad moja crijeva to rade ja onda odmah sa izvinjenjem i prdnem. Ali sad nista. To se culo i osjetilo i nista se nije desavalo 😂😂😂😂

Pepilli
    15. Travanj 2020. 22:31

Drage dame izvela sam mission impossible i još k tome u kadi, sutra ću fini glatka k doktoru... Muž je dobio ponudu koju ne može odbiti ,za svako uspješno uspavljivanje jedan David Blowie... Samo da mala Skonta da bi i tata mogao biti koji put na dobitku,spavati će ko klada

Sreća mamina

Dobrodošao

• CurlySue
    15. Travanj 2020. 22:40

Bebac, samo za tebe 😂 https://ibb.co/1s59QSC

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.