Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    15. Travanj 2020. 19:55

Vrapcic divna su vam kolica 🤩 Hvala ti sto si mi uploadala, srce si 😘

Trancie sad sam gledala i iCandy, pa akoo da se odlucim u moru tih kolica, kuku 🙈 Predivna su! Bugaboo Bee su mi grozna, ne znam.zasto, uf. Meni su Cameleon oduvijek nekako moj djir, ma narucit cu ih  rekao muz "naruci sto god ti mislis da je najbolje" tako da, moram ga poslusati 😊
    Rose mozda ginekologica mora u samoizolaciju 🤔

ena0206
    15. Travanj 2020. 19:58

Indy i Vrapcic hvala cure na odgovorima.. Pratit cu jos sutra pa otici ako ne bude bolje. 

ena0206
    15. Travanj 2020. 19:59

Vrapcic kolica su super, ja sam isto crna kupila, najljepsa su mi 😍

Vrapčić123
    15. Travanj 2020. 20:04

Kaktusica ma ništa. 😘
    Ena mi smo gledali i siva, no kad smo vidjeli crna to je bilo to odmah 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    15. Travanj 2020. 20:05

Ena sretno i prati kako će teći situacija. Nadam se da će se primiriti. 🤞🤞🤞

Maggy_1
    15. Travanj 2020. 20:09

Pčelica06

Maggy ovi materijali su prepreodličništeta što nemaš nešto uniseks ili za dečke pa da mi prosljediš 😋 hvala na odgovoru!! Našla sam jednu našu stranicu koja šalje materijale pa budem s njima probala nekaj iskombinirati.

Pčelica06 ja sam sve baš tipično za curicu naručila 😂
    Da je neutralno bez problema bih ti poslala. 

Rose1
    15. Travanj 2020. 20:10

Kaktusica moguce, ali nadsm da ne mora jer to sigurno znaci da mora i muz, a on je privatnik kod kojeg idemo
    Joj, blago tebi, i ja bih muza doktora, kuzi to sve,a i nama malo nalaze pogleda
    Vrapcic bas si vrijedna, finoooo
    Daisy ❤
    Missy hvala na info🤗
    Ena mozda bebica pritisce, a mozda i upalica, napravi urinokulturu...neke cure su rekle da uopce nisu osjecale upalu...individualno...drzim figice da nije nista...puno pij, brusnice

💙

15. Travanj 2020. 20:28

Cure, samo da se javim. Cijeli dan vas citam lagano, ali mi je neki teski dan, vjerojatno jer tri noci nisam dobro spavala, pa mi se ne da ni tipkati... Upalila sam si seriju i opustit ću se. Muški su u Davidovoj sobi, slažu puzzle od 1200 komada pa se ja malo odmaram i od njih. Puse, tiokamo se ujutro ❣️

Vrapčić123
    15. Travanj 2020. 20:45

Curke uživajte u ostatku večeri.Pusa, laku noć 😘

ena0206
    15. Travanj 2020. 20:54

Hvala vrapcic i rose. Nadam se da ce sutra biti bolje, ako ne bude idem u bolnicu da vide sto je. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.