Cure hvala vamza kolica, divne ste 😘 Tek sad sam malo detaljnije gledala i ostala zbunjena modelima i karakteristikama 🤯
Vrapcic tvoja kolica nemaju kosaru? Ili si ti rekla da ce tebi to sestra dati 🤔
Zmya evo pogledaj ovu spavacicu, cini se bas ok za rodiliste, sad je 125kn https://ibb.co/TcQ7PST
Yvette Pa i ja sam se iznenadila, znam da si ti narucila, a ja par dana nakon tek.
Dana cestitkeee za dobiveni posao.
Ja sam istu pletenicu narucila u cutiecloudu, nisam imala pojma da ima i u babycentru. I sad ju ne nalazim u ovoj kombinaciji boja i molim te reci da ne kosta 230 kn na snizenju kao ove ostale boje jer sam ju ja platila 415 tamo 🙄☹️
Ja o torbi za rodiliste nisam ni razmisljala dok me vi niste potaknule evo 🙈 a torbu sam uzela miminu uz kolica za bebine stvari.
Danacestitam!
Pepilli, Zmyanarucila sam si spavacice sa dekoracija i u roku 3 dana su mi dosle kuci, povoljne su i skroz su mi ok za tu cijenu i namjenu. Duljina im je tri prsta iznad koljena. Velicine su rekla bi realne. Inace prije trudnoce sam nosila M, a sad nosim L. No uzela sam si XL jer imam dosta velike grudi i bojala sam se da ce mi gore biti preuska, pogotovo kako se budu tjedni povecavali. Sad mi je onako malo sira, ali ima jos mjesta dok se jos malo zaokruzim pa da mogu stati u nju.
Da napomenem jos da je suprug neki dan isao u Interspar po neke stvari i vidio neke spavacice na akciji i kupio mi jednu. Kad sam otvorila, ono spavacica za dojenje, a on pojma nije imaoon mislio obicna pa kao nek se nade za po doma, a bila je cca 60kn pa si pogledajte i tamo ako imate u blizini. Isto mi je skroz ok, cak je i malo duza nego ove sa dekoracija.
Kaktusicami smo bas jucer narucili Bebetto Luca 3u1 iz Slo, sad cekam da dodu, trebala bi doci kroz max 4 tjedna.
Mene isto zna boljeti, vise bih rekla peci kod pupka s desne strane i onda mi i trbuh pocne biti tezi. Primjetila sam da je to kad pretjeram s kucanskim poslovima. Max mi je sat vremena. Tako da nemoj pretjerivati, odmaraj vise.
Dora hahahha bas to, mislila sam tko to gledano ajd, vidim sve imate pa cu i ja staviti u potpis.I znam da ti nije svejedno za carski, pogotovo jer si vec imala operacije, ali treba misliti pozitivno. Proci ce sve to kako treba. Pomoci ce ti i suprug, a nadam se da ce se i ova situacija s koronom smiriti pa ce vam jos netko moci uskociti.
Danke! Kak funkcionira kaj se tiče plaćanja i cijena dostave, nemam PayPal al vidim da su cijene u kunama pa ide preko internet bankarstva/ kartice? Hvala za veličinu, onda ću si uzet malo komotniju , inače sam M I sad nosim M, pogotovo odjeću koja ima i malo elastina u sebi,al uzet ću si L, komocije radi :)
Sreća mamina
Dobrodošao
Dana cestitke na poslu 🤗 Skuzaj sta se ovako ubacujem, vidim imas Noona tj Cutie krevetić. Ja imam jos vrimena za kupit, ali on mi se cini ko jedina opcija jer nam je soba u knap, bas u knap. Kako ti se zasada cini? Ako nije glupo za Pitat, koliko si ga platila ako si uzimala sa tri madraca ili kako to vec ide kada se širi? E da, ja sam istu pletenicu u baby plavoj i rozoj boji donila na poklon u dma ko trudnica 😅 super je. Bas sve super kod tebe izgleda 🤩
Dana cestitkeeee 🎉🎉🎉
Kaktusica i meni tako pritisak cim malo duze stojim a bez obzira na kraci cerviks zatvorena sam skroz, sad odmor 😊
Mi smo danas oprali robicu za bebaca i moje spavacice, pa mislim da cu sutra spakirati torbe za rodiliste za mene i malog ❤️
Sad vec vise manje imamo sve jos samo kolica… Ima netko mozda preporuku za kolica bez kosare, da imaju sportski dio samo koji se spusta u nulti polozaj za novorodjence? Da su cvrsta i ne preskupa 😅
Za sad mi se svidjaju Mutsy Nexo tako nesto…
Baby monsters znam da idu sa sportskim u nulti polozaj i imas one kao umetke neke da bebici bude udobnije dok je jos bas tako jako malecka..
To znam za njihova kolica za duplice, ali pretpostavljam da onda idu i ova mono kolica 😉
Hvala Dora ❤️ lijepa su samo nigdje ne vidim umetke, pogledat cu jos malo. Cini mi se da imaju prozorcic gore to mi je super
https://ibb.co/9pdBCxd
Na cutie cloud ducanu pogledaj, ispod ide jos jedna kao crna podloga ako hoces, kao karton tvrdji..ne mogu ga sad nac, ali tamo je negdje u dodacima za kolica!
Oni u tom ducanu nude i individualne prezentacije prozivoda pa ih mozes kontaktirat da ti pokazu sto te zanima..imaju krovice razlicitih boja i jako su lagana kolica, skroz supet upravljiva 😉
Skakavac, i ja sam ga narucila, dosta prijateljica ga ima i zadovoljne su. Realno, najljepsi i najsladji je kad je onako kolijevka, najmanji sta ne ☺️. Ali lijep je i kad se prvi put rasiri. 3890 su svi osim sivog, sivi je skuplji, oko 4500.
Ja sam bijeli mat. Mislim da se dobiju i plahte, to ce nam dana potvrditi..
Dana dada tetra pelene za djecu stranica na fejsu. Ok mi se cine a fora mi je kako mozes sam odabrati 10 kojih zelis..
url=https://lilypie.com]
Leonie nazalost da!! Da ja te pletenice snimila u cutie cloudu i odustala jer mi trebaju dvije i ne dam toliko para za to i nekidan kad sam opustosila baby centar naisla da imaju i oni i to duplo jeftinije..pa mislim da cu uzet jer mi fali taj neki prijelaz izmedju naseg kreveta i kinderbeta njihovih, a mislim da ce im super bit kasnije za valjanje i senzomotoriku 🤹🏻♀️
Hvala vam curke na potpori, moram se jos i psihicki i fizicki pripremit, ali znam da je to nesto di nema izbora i ako je cijena koju moram platit neka je, samo da maleni budu dobro 💙💜
Ljubim vas, muzek gotov s poslom pa idemo gledat serije malo 🙃
Netko je pitao iz kud dolazi sa alia.
Vecina kina ali ima i usa i cak rusija.
Pa kad pisu i druge drzave birate, i gledate da imate freeshipping ili sta jeftiniji. Ja na njemu narucujem vec godinama.
Bebac koliko brzo ti dode? Ja sam prije 6 tjedana prvi put narucila neke prazne bocice za parfeme i jos cekam...
Sortiraj odgovore
Najstariji