Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    15. Travanj 2020. 17:37

zmya

Netko od cura je narucivao sa dekoracija, ne mogu se sjetiti tko, pa slobodno neka nam podijeli iskustva da znamo!
    Kaktusice♥️♥️♥️ ma zlatna si, hvala ti od srca, pokusala bi ova dva tri dana naruciti bilo sto, a ako zagusti da se krenem poradjat brzo te zovem da saljes na dpd hehe. Ti si cekala c&a 3tjedna jel tako?

Meni je c&a stiglo u 8 dana, 8.4. Tada je pisalo dostava za HR 12 dana, a sad gledam pise do 18 dana... 

Vucica
    15. Travanj 2020. 17:38

Dora4

Vucica

Dana cestitkeeee 🎉🎉🎉
    Kaktusica i meni tako pritisak cim malo duze stojim a bez obzira na kraci cerviks zatvorena sam skroz, sad odmor 😊
    Mi smo danas oprali robicu za bebaca i moje spavacice, pa mislim da cu sutra spakirati torbe za rodiliste za mene i malog ❤️
    Sad vec vise manje imamo sve jos samo kolica… Ima netko mozda preporuku za kolica bez kosare, da imaju sportski dio samo koji se spusta u nulti polozaj za novorodjence? Da su cvrsta i ne preskupa 😅
    Za sad mi se svidjaju Mutsy Nexo tako nesto…

Baby monsters znam da idu sa sportskim u nulti polozaj i imas one kao umetke neke da bebici bude udobnije dok je jos bas tako jako malecka..
    To znam za njihova kolica za duplice, ali pretpostavljam da onda idu i ova mono kolica 😉

Hvala Dora ❤️ lijepa su samo nigdje ne vidim umetke, pogledat cu jos malo. Cini mi se da imaju prozorcic gore to mi je super

Vrapčić123
    15. Travanj 2020. 17:45

Dora želim ti sreću, da to sve prođe kako treba i da se što prije oporaviš! 😘😘😘
    Fenjer uf super za zube! Nadam se da više neće biti problema s njima! 👍
    Maggy super su stvari sve 👍
    Bebac super je ruksak! Vidjela sam ta kolica, lijepa su baš 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

ena0206
    15. Travanj 2020. 17:46

Ruksaci su super, sviđaju mi se sviđaju  😍 hvala cure na idejama.
    Evo nasla ja jedan na amazonu hvale ga dosta, cini mi se da je slican kod trudy.
    https://ibb.co/cQ7SY0B

• BackInBlack
    15. Travanj 2020. 17:51

Dana cestitam!
    Pepilli, Zmya narucila sam si spavacice sa dekoracija i u roku 3 dana su mi dosle kuci, povoljne su i skroz su mi ok za tu cijenu i namjenu. Duljina im je tri prsta iznad koljena. Velicine su rekla bi realne. Inace prije trudnoce sam nosila M, a sad nosim L. No uzela sam si XL jer imam dosta velike grudi i bojala sam se da ce mi gore biti preuska, pogotovo kako se budu tjedni povecavali. Sad mi je onako malo sira, ali ima jos mjesta dok se jos malo zaokruzim pa da mogu stati u nju. 
    Da napomenem jos da je suprug neki dan isao u Interspar po neke stvari i vidio neke spavacice na akciji i kupio mi jednu. Kad sam otvorila, ono spavacica za dojenje, a on pojma nije imao  on mislio obicna pa kao nek se nade za po doma, a bila je cca 60kn pa si pogledajte i tamo ako imate u blizini. Isto mi je skroz ok, cak je i malo duza nego ove sa dekoracija.
    Kaktusica mi smo bas jucer narucili Bebetto Luca 3u1 iz Slo, sad cekam da dodu, trebala bi doci kroz max 4 tjedna.
    Mene isto zna boljeti, vise bih rekla peci kod pupka s desne strane i onda mi i trbuh pocne biti tezi. Primjetila sam da je to kad pretjeram s kucanskim poslovima. Max mi je sat vremena. Tako da nemoj pretjerivati, odmaraj vise.
    Dora hahahha bas to, mislila sam tko to gleda  no ajd, vidim sve imate pa cu i ja staviti u potpis.  I znam da ti nije svejedno za carski, pogotovo jer si vec imala operacije, ali treba misliti pozitivno. Proci ce sve to kako treba. Pomoci ce ti i suprug, a nadam se da ce se i ova situacija s koronom smiriti pa ce vam jos netko moci uskociti.

38+6

Rose1
    15. Travanj 2020. 17:58

Fenjer bas mi je drago da su zubici dobro
    Kaktusica ma joj, bas si se namucila, ali obozavam to sto si kuhala, njam
    Aliexpres otkud to dolazi? Super su vam torbe…sad ne dostavljaju?
    Zmya moja ta jedna je iz Reserveda, ko kosulja
    https://ibb.co/54ngtzw

💙

Vrapčić123
    15. Travanj 2020. 17:59

Kaktusica super za ciklu, ma bit će ti super. Ja ju skoro ne osjetim. Stavim bananu, mlijeka, malo chia, zobenih dvije žlice, pola malee žličice praha, dvije datulje, sumsko voće i malo vode. Fino i zdravo baš 😊 Al zbilja fino 😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    15. Travanj 2020. 18:00

svea

Ako će curama koje idu na Merkur pomoći - oni daju svoje spavaćice za rodilište, a ako treba i za kasniji boravak u bolnici…
    Kolica su sva baš baš lijepa. Mi smo se puno dvojili i na kraju našli ona na akciji Jane Epic 3u1.
    Sad ćemo vidjet kakva će biti dok ih krenemo koristiti, zasad mogu reći da su lijepa i funkcionalna, a muž kaže da se super voze i imaju dobre amortizere 😂
    Što se tiče ruksakaod puno frendica sam čula pohvale za ove s aliekspresa i ebaya ☺ tako da planiram jedan uskoro naručiti…

I ja mislila Jane, a nesto nam neki dan rekli prijatelji sa bi nam dali Cybex

💙

Rose1
    15. Travanj 2020. 18:01

ena0206

Ruksaci su super, sviđaju mi se sviđaju 😍 hvala cure na idejama.
    Evo nasla ja jedan na amazonu hvale ga dosta, cini mi se da je slican kod trudy.https://ibb.co/cQ7SY0B

Predobar je❤

💙

• indy34
    15. Travanj 2020. 18:01

ena0206

Ruksaci su super, sviđaju mi se sviđaju 😍 hvala cure na idejama.
    Evo nasla ja jedan na amazonu hvale ga dosta, cini mi se da je slican kod trudy.https://ibb.co/cQ7SY0B

I ja sam mislila ovaj ruksak da narucim,jel je bio slican kod nas u Hoferu sad na jesen bio plavi i rosa ..al meni takodje ruksak izgleda mnogo prakticnije od torbe ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.