Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggy_1
    15. Travanj 2020. 17:17

Pčelica06

Maggy da li mozda znas di je kupljen tvoj materijal za jastuk za bebicu i dal imaju online dostavu? Ili bar kako se zove taj materijal jer se ja u to uopce ne kužim pa da ne naručim svilu

Pčelica06 ja sam ti to još oko Božića naručila sa Aliexpresa, zajedno sa tetra pelenama i krpicama za kupanje, stiglo mi za nekih mjesec dana, ali tada nije bilo korone. Naručila sam nekoliko uzoraka jer planiram sama sašiti i navlake za ogradicu. Ja sam jako zadovoljna sa materijalom i bilo je jeftino. Materijal je 100% pamuk. Gdje kod nas ima, stvarno ne znam.
    https://ibb.co/3h5X69d

kaktusica
    15. Travanj 2020. 17:18

Leptir da, da, sad se sjecam da ste vi uzeli ona Chiccova u Trstu, cine se lagana i kvalitetna!
    Panda bas cu pogledati i Freeon, lijepa su bas 😊
    Vrapcic rekao muz da pijem slobodno ciklu, zadnji put mi je hemoglobin bio u normali. Hvala ti 😘
    Rose, Vucica, Dora a jebemu misa kad je to stajanje ubitacno,bas mi je uzasan uzasan pritisak bio, jos sam budala radila domace njoke tj.krokete pa sam kleknula na pod i gnjecila krumpir skupa s brasnom, bas mi je trebalo snage za uprijeti, budala-eto sta sam! Ma neci vise 😵
    Zmya ako hoces mogu ti ja poslati jednu moju spavacicu vulgaris iz Pepca ,ja sam ih kupila nekoliko, samo sam ih oprala i speglala. 

• Bebac24
    15. Travanj 2020. 17:19

Vrapčić123

Bebac tako ja nešto slično imam. Seka mi dala svoj. To mislim na kolica objesiti. Ti isto?
    Kaktusica kupili na kraju Maxi Cosi Zelia. Jako smo zadovoljni 👍 Ak hoćeš koju sliku javi, poslikam ti.

Da dobila sam kopcice za zakaciti na rucku 😊
    E da 
    Kolica smo uzeli peg perego rock nawy, isto u italiji jer su skoro 300€ jeftinije nego kod nas. Akcija je jos do kraja 4mj 😊

dana130
    15. Travanj 2020. 17:22

dora, nadam se da se nećeš razočarati  men i je zbilja dobra, čak i najjeftinija koju sam do sad našla.
    indy,mokvice, amneris hvala vam cure 
    missy jesi tetre naručila s fejsa - tetra pelene za djecu? jer je i tamo ista cijena za 10 komada. ja sam ih sinoć baš gledala i planiram naručiti, 
    vrapčić 
    joj kaktusice, kroketi, kako bi sad s guštom pojela 

Baby girl 💜

Vrapčić123
    15. Travanj 2020. 17:22

Maggy ruksak se čini super 👍
    Leptir kolica su lijepa baš, krasna neutralna boja. I ja sam pazila da mi budu ful lagana kolica.
    Zmya kužim te, da ne možeš ko čovjek otići kupiti spavaćicu, a dostavu  čekamo ko ozeblo sunce... 😒 Pokušaj nešto od mame ili nekoga posuditi, nešto staro, bar za porod. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    15. Travanj 2020. 17:23

Kaktusica jao da si blize sad bi te bas natukla!! Koliko se stalno pazis i sad procitam evo zenska si je malo kleknula gnjecit domace njoke!!! 😵 izvoli lezat i odmarat!!!!! 
    Maggy materijali su TOP!!

zmya
    15. Travanj 2020. 17:26

Netko od cura je narucivao sa dekoracija, ne mogu se sjetiti tko, pa slobodno neka nam podijeli iskustva da znamo!
    Kaktusice ♥️♥️♥️ ma zlatna si, hvala ti od srca, pokusala bi ova dva tri dana naruciti bilo sto, a ako zagusti da se krenem poradjat brzo te zovem da saljes na dpd hehe. Ti si cekala c&a 3tjedna jel tako? 

Dora4
    15. Travanj 2020. 17:31

Ajmeee bolje da nisam isla, al nisam mogla odoljet..pa vi u njemackom lidlu imate CUDESA!!!! Tiny Live projektor onaj glazbeni, Maxi Cosi sjedalice, kolica, da ne pricam o robici i carapica od 5pari za 3.5eura...ajooooj ocuuu i ja!!! Posteljina predivna!!!! 

Dora4
    15. Travanj 2020. 17:34

zmya

Netko od cura je narucivao sa dekoracija, ne mogu se sjetiti tko, pa slobodno neka nam podijeli iskustva da znamo!
    Kaktusice♥️♥️♥️ ma zlatna si, hvala ti od srca, pokusala bi ova dva tri dana naruciti bilo sto, a ako zagusti da se krenem poradjat brzo te zovem da saljes na dpd hehe. Ti si cekala c&a 3tjedna jel tako?

Ja sam jucer narucila iz m&a desire, pofotkam ti kad dodju, a prethodno u h&m-u one spavacice sto izgledaju ko kosulje..
    Iskreno ako ti je za sami porod, razmisli da mozda uzmes obicnu duzu siroku majicu? Mozda i muzevu neku staru majicu ili kosulju neku?! Jer vrlo vjerovatno ce to zavrsit u smecu jer je krv dosta tesko isprat ako ti ne zadignu spavacicu kako treba..

Trudy
    15. Travanj 2020. 17:36

Evo me konacno 😁 cekala sam od 7 ujutro do 3.30 popodne da se mali pokaka 😂😂 jer je jutros izjavio da mu se kaka, isli 5 puta valjda pokusat, nikako nije islo. Nakon toga konacno konacn, nadam se da smo prosli jedno 5 km, jos sam ga na smarttrikeu gurala...
    Dana cestitke na poslu 🥳🥳🥳
    Ja imam ovaj ruksak s ebaya, vec 2 godine je vjecno u pogonu 👍 prezadovoljna sam s njim 😊 https://imguh.com/image/Otrre
    A pregled... Sta reci.. odmah cu moc i rodiljni otvorit 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.