Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    15. Travanj 2020. 15:59

pepili, btw, meni je odmah drugi dan došlo na mail od gsl-a da će javit kad preuzmu paket. a jučer mi je došao i mail i poruka, da će danas biti dostava. i jutros opet i mail i poruka da je danas dostava između 9-12 h :D

Baby girl 💜

kaktusica
    15. Travanj 2020. 16:00

Dana draga cestitam, super, super vijesti i neka je sa srecom 🤩🤩😍😍🥳🥳🥳
    Bebac, Vrapcic i ne znam tko je jos kupio kolica, koja ste na kraju kupile? Pogubila sam se malo...

dana130
    15. Travanj 2020. 16:01

bebac hvala 
    mimoza, slobodno navratite na slatku  šteta što nismo sve bliže, imale bi razloga za slavlja svakodnevno :)

Baby girl 💜

Maggy_1
    15. Travanj 2020. 16:07

Moj je ruksak također sa Aliexpresa, samo sam ga ja prije naručila. Čini mi se kvalitetan. 
    https://ibb.co/9TqkBmb
    https://ibb.co/bsJKw5g
    https://ibb.co/1fgR3rT
    https://ibb.co/Qk5bbfG

leptir28
    15. Travanj 2020. 16:08

Cestitke Dana 😉
    Kaktusica  mi smo uzeli ova https://ibb.co/9wwdNFS
    Preporucila mi ih je jedna divna prodavacica u Bubamari i stvarno mi se cine da ce biti predobra..jako su lagana, nisu teska za sklopiti i sta je najbolje mala pa stanu u svaki auto..  uzeli smo ih u Trstu taman prije korone, i platiti 1000kn manje nego sta dodu kod nas. 

💙

Rose1
    15. Travanj 2020. 16:09

Dana odlicne vijesti, cestitam🥳🥳🥳
    Preslatko i sve kupljeno
    Zmya a ne znam sto bih ti rekla, mozda se situacija i smiri, al ti si vec u 33.tj...ja imam jednu, mama rekla da ce mi dati isto 1 i da ne moram kupovati, ali ako se situacija smiri, kupim neku jeftinu...ogrtac imam onaj 3/4lagani proljetno-ljetni vec otprije, ali sumnjam da ce trebati

💙

Pepilli
    15. Travanj 2020. 16:11

Vidim da spominjete dekoracije.hr shop za spavaćice, koliko je pouzdano narucivanje od njih? Ima par lijepih stvari i za naše uvjete povoljnih,pa me čist zanima.... 
    Dana dobila sam od babycentru nail odmah po plaćanju , a sad baš idem provjeriti jel došlo kaj od dostavne službe.

Sreća mamina

Dobrodošao

Rose1
    15. Travanj 2020. 16:14

Leptir bas lijepa kolica
    Bebac, Maggy superrr torbe
    Sve nesto lijepo kupujete i gustate🥰
    Odoh ja sad malo odmoriti

💙

15. Travanj 2020. 16:24

Dana cestitaaaaam! ❤️
    Mimoza, kod nas je situacija malo drugačija jer se za koji tjedan selimo u Maintal. Da ostajemo u FFM, definitivno bi to bila Uniklinik, ovako će to biti bolnica u Hanau. Imaju dvije, tak da ću se dobro raspitati pa odlučiti. Reci mi još, da li će mi dr.dat neku uputu za bolnicu, ili se sama moram javit u bolnicu u određenom tjednu. I da li si našla babicu? 🤣❤️

Dora4
    15. Travanj 2020. 16:27

Danaaaaa ajme zeno!!! Cestitam!!! Bas sam imala dobar feeling, jako mi je drago za tebe 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🎂🍰🍾🥂🧃
    I drago mi je da ti se vreca svidja uzivo! Jaoo ja bi isto tu pletenicu uzela jer zelim nesto zagurat izmedju naseg kreveta i njihovih kinderbeta, jesi zadovoljna kakav je materijal pod prstima? Bojim se da nije onaj sto se naelektrizira? 🙈
    Vrapcic planira se vertikalni jer sam toliko izrezana da kao bolje di je vec bio rez nego opet novo, taj dio meni bas nema smisla i ja bi radje novi, ali i rez mi je toliko dugacak da ulazi u venerin brezuljak pa bi u horizntalnom rezu opet trebalo presjec, a pitanje kako bi onda to zaraslo jer mi je tu u obe opke bio problem jer mi se rana otvarala i sve je trajalo uzasno dugo..cekam tog svog dr. da vidim koja je njegova zadnja misao na tu temu 😬
    Indy sigurna sam da ce gledat da naprave najbolje za tebe i bebu, svakako javljaj, mene najvise zanima koliki su sad momci, tvoji su jos napredniji od mojih i bas fino bujaju buhtlice male! 🤗
    Rose svercerice jedna zlockasta! Glavno da ste bebac i ti dobro 😘😘
    Amneris ja uzimam sok od brusnice iz dm-a, on je bas samo brusnica! 😘 hm pa ovi leukociti mi se ne cine strasni, za trudnocu je normalno da su malo poviseni..a i zeljezo mi se cini dobro..
    Zaraa cestitam na uspjesnom pregledu i kako malecka lijepo napreduju, odlicno! 💖
    Fluffy draga, drzi se 😘😘
    Trudy zao mi je sto ti je odgodjen pregled 😔
    Kaktusica ma nisi se otvorila nego ti je pritisak od duzeg stajanja, odmori i bit ces ko nova 😘
    Zmya ja sad usred zime nisam nosila ogrtac u bolnicu (a imam ih doma dva, ljetni i zimski), vjeruj mi da je tako vruce da slobodno mozes bez njega..uzmi si radje neku vestu ili hoody! 😉 
    Ena ja cu svakako uzimat ruksak, a ne onu veliku postarsku torbu jer sam komotnija s ruksakom i ne mlati me po bokovima..ali jos nije pala odluka koji 🙈 nesto ko ovaj bebacin, ali s tockama ko maggyn ahhah super su vam ruksaci curke! 🥰
    Pepili meni je babycentar narucen u cetvrtak popodne stigao u utorak ujutro!😉
    BackInBlack hahah dva upita su bila dovoljna da napises tjedne u potpis? Hiijoooj da sam prije znala prije bi pitala 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.