Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    15. Travanj 2020. 14:17

Zaraa

Pozdrav curke, i mi smo danas bili na kontroli, nakon dugih 5 tjedana. 🎉
    Imamo 1720grama 💪💪💪
    Od zadnjeg pregleda sam dobila 2 kg ( a tamanim sve sto nadem isprid sebe 😂)
    Ostalo sve super.
    Kako ste vi?
    Jeli vise manje sve spremno? U mene jos neke sitnice iz ljekarne i to je to. Koliko se "bojim" toliko i jedva cekam 6.misec 😍

Čestitam🥳🥳🥳 bas velika bebica🥰
    Kod mene nije nista spremno, jos cekam

💙

Rose1
    15. Travanj 2020. 14:19

Fluffy

Leonie, spavacice su odlicne 😀
    Renata, odlicno izgledas i bas ti je lijep trbuscic 🥰🥰
    Vrapcic, hvala draga na pitanju. Ma koma mi je jos…kontaktirala sam za svaki slucaj jucer i svoju dr opce prakse, da vidim sta ona misli. Rekla je da i ona pretpostavlja da mi se neki zivac uklijestio ali ako bude islo na gore da se javim opet pa cemo vidit. Zasad mi je ok, al jucer sam zaista imala mini napadaj panike. Jer me je pocelo uzasno boljet u podrucju prsa i jos se sirili trnci u rame i lijevu ruku…onda sam pocela plakat koliko me bolilo i od tog placa jos hvatati zrak, sto mi je uzrokovalo jos vece bolove, jer svaki dublji udah mi je bas bolan. Onda me muz masirao u podrucju leda ramena ruke, ja sam popila lekadol pa sam nekako izgurala noc. Danas mi se cini da isto popusta malo, pa se nadam da cu sutra biti dobro skroz. Al uglavnom zbog svega toga ja sam uz vec odavno otpisani trbuh, otpisala i spavanje na lijevom boku i na ledima, tako da mi je desni bok koma🤣.
    Uspavljivanje- ee vi mame koje vec imate bebe i iskustvo, a uz to muzeve koji hrcu…jel to stvarno tako dramaticno za bebin san? Imam prijateljicu s kojom muz ne spava vec skoro dvije godine u istoj sobi jer su navikli dijete da spava s mamom u krevetu, a muz hrce kao…, zbog cega se dijete stalno budi. Meni je to iskreno uzas. Dijete je uvijek prioritet ali ne bih voljela da se na bilo koji nacin muz i ja distanciramo. Jos se oni onako zlokobno smjeskaju kad vide nas i govore muzu..”ceka i tebe izbacivanje iz sobe uskoro” 😅 (muz mi isto hrce) .

Joooj, sad vidim, ma bas mi je zao draga☹pa nikad mira, stalno nas nesto muci...nadam se da ce se primiriti i ici na bolje

💙

Žuža
    15. Travanj 2020. 14:19

BackInBlack koji si ti tjedan? Jel tebi dr rekla da bi mozda mogla prokrvarit? Meni to na svakom pregledu kaze. Vec mjesec i nesto imam spremnu torbu za bolnicu jer se bojim da cu prokrvarit. Jel moras mirovati?
    Sto se spavanja tice zalezim se na jednom boku pa se treba prebaciti na drugi i to je onda kaos. Uzasno osjecam tu tezinu u stomaku i imam osjecaj kao da cu se cijela raspast u tom procesu okretanja s jedne na drugu stranu.
    Lupanje srca imam otpocetka trudnoce. Uzasno mi je to. Prekjucer navecer je bilo toliko jako da sam na kraju mislila da cu morati na hitnu. Ja svoje povezujem s tim kad mi tlak pocne padati. E onda lupanje srca i taj hladan znoj. ODVRATNO! 

Fluffy
    15. Travanj 2020. 14:22

Vrapcic, nadam se i ja da ce biti ok sutra. Hvala ti😘
    Rose, smeta i preko dana ali manje nego nocu...pase mi uspravan polozaj i setanje, cim sjednem ili legnem..koma. Tako da noci su mi koma. Al vidim da puno curka ne spava, ocito smo sad sve opet krenule s nekakvim tegobicama nakon mirnog drugog tromjesecja😅. 
    Amneris, koliko je leukocita u urinu?  I jesu li i eritrociti prisutni? Krvna slika ti je ok...nije nista zabrinjavajuce...jesi radila ono i urinokulturu? 

Amneris
    15. Travanj 2020. 14:22

Rose apsolutno ne osjetim nikakve tegobe s mokraćnim sustavom. Bit ću pametnija kad vidim koja je točno bakterija u pitanju.
    Zara i ostale cure, bravo za uspješne preglede. Približavamo se polako cilju sve🤗🤗🤗

Amneris
    15. Travanj 2020. 14:26

Fluffy evo nalaza, ti ćeš to stručnije znati procijeniti
    https://ibb.co/BnHt1QGy

Trancie
    15. Travanj 2020. 14:30

Zara i Black cestitke na pregledima, neka bebice rastu ❤️❤️Joj vi kad budete sve radjale ja cu bit tek 2/3 puta 🤭🤣🤣

Trudy
    15. Travanj 2020. 14:31

Rose a je bila kakva kontrola ili nema nikoga? Jer kod mene nema ni policije ni nikog da bi te propusnice kontrolirao. 
    Agh, upravo me zvali od ginekologa da mi otkazu pregled. Tako da tek 8.5. imam pregled 😭 a taman sam se veselila da se blizi 😭 onda cu vec bit u 34.tjednu 😲 
    Ja nisam jos nista za bolnicu spremila, ima valjda jos vremena 😁

Rose1
    15. Travanj 2020. 14:34

Trudy

Rose a je bila kakva kontrola ili nema nikoga? Jer kod mene nema ni policije ni nikog da bi te propusnice kontrolirao.
    Agh, upravo me zvali od ginekologa da mi otkazu pregled. Tako da tek 8.5. imam pregled 😭 a taman sam se veselila da se blizi 😭 onda cu vec bit u 34.tjednu 😲
    Ja nisam jos nista za bolnicu spremila, ima valjda jos vremena 😁

Nije bilo nikog🥳, ja sam ti 500m od granice pa strahujem tih 500m, a onda ok
    Ma jooooj,mrzim ta otkazivanja, za poluditi😤😤😤

💙

Fluffy
    15. Travanj 2020. 14:34

Amneris, nazalost ne mogu ti otvoriti slikicu😕 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.