Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Travanj 2020. 15:05

Cure, lijepo mi je procitati lijepe vijesti s pregleda. Bravo
    Back, čuvaj se. Vjerujem da ces izdrzat do 36.tt.
    Ely, ja nisam. Za sada sam samo nesto za krevetic uzela. Al mislim da cu trebati polako kupovati, barem za sebe.
    Planiram sredinom svibnja spremiti torbu. Pregled mi je za 9 dana, pa u vidjeti kakvo je stanje dolje sa cerviksom pa po tome procijeniti, Imam vece stvari od Davida pa sam sto se toga tice mirna, a sve stalo mogu naruciti u jednom danu i stigne brzo na kucnu adresu.

Zvonkica
    15. Travanj 2020. 15:05

Kaktusice ja uopce ne mislim da si luda sto je mali s vama tako dugo spavao..i meni je tako lakse..i mi smo za sad svi 4 zajedno u sobi...sad bi se uskoro trebali seliti, malo ce korona to prolongirati ali ok, i vec cimam muza da decke ne stavimo u sobu predvidenu za njih vec da od jedne sobe napravimo spavaonicu za sve nas a u toj njihovoj da budu ormari i sta vec...jer stalno nekoga nesto muci, vrticke bolestine, zubi, ruzni snovi, pa se upisa, a ovako imam pregled nad svime..jedino mi je bitno da svako ima svoj krevetic jer ako smo natiskani u nasem bracnom tu nema kvalitetnog spavanja i za to kazem veliko ne...😁
    Fluffy moj muz srecom ne hrce pa nemam s tim iskustva ali svakako probajte pa cete vidjeti...desilo se par puta da smo muz i ja bili dosta prehladeni i jako kasljali i onda se taj maknuo spavati u dnevnu da ne budi decke...stariji je ko beba bio katastrofalni spavac i sve mu je smetalo tako da je bas trebala biti tisina, ovaj mladi puuuuno bolje spava al kad ga muce zubici na sve reagira..evo jutros se muz nesto pomaknuo i mrvicu je krevet zaskripao i on je vec u kindacu bio na nogama, nema spavanja jer sad su bas zubi u pitanju...primjecujem kak su veci san im je sve tvrdi..sad recimo ovaj manji kad se zna fakat jako derat zbog zuba, stariji se ni ne pomakne...jedino im predjutro treba tisina jer im je san laksi a zelim da sto dulje spavaju 😁 i nekad kad su bolesni su osjetljiviji na buku dok spavaju ali ne nuzno...vjerojatno ce i tvoj bebac imat faze boljeg i losijeg spavanja pa riktajte, ak ce bas biti koma muz se makne, pa kad je ok se vrati al nemojte ga do kraja izbacit hehe...budes vidla...drzim fige da dobis nekog tvrdokornog spavaca 😁

kaktusica
    15. Travanj 2020. 15:08

Ja skuhala rucak, gulas ala pasticada i domace njoke  dakle jedva 🥵 Tako me bole ledja, trtica, pritisal mi dolje uzasan, nisam mogla sjediti na stolici i pojesti rucak nego polulezeci, uzas... Samo mi pase lijevi bok, odmah sam se prepala da sam se otvorila ili nesto slicno...
    Idem malo otkunjati, makar sad imam i rucak za sutra 😌

Zvonkica
    15. Travanj 2020. 15:09

Bravo cure za super preglede 👏💪😊
    Renata trbuscic je prekrasan 🤰😊

Rose1
    15. Travanj 2020. 15:10

kaktusica

Ja skuhala rucak, gulas ala pasticada i domace njoke dakle jedva 🥵 Tako me bole ledja, trtica, pritisal mi dolje uzasan, nisam mogla sjediti na stolici i pojesti rucak nego polulezeci, uzas… Samo mi pase lijevi bok, odmah sam se prepala da sam se otvorila ili nesto slicno…
    Idem malo otkunjati, makar sad imam i rucak za sutra 😌

Umorila si se draga,fino si skuhala i bila puno na nogama, meni isto bude pritisak kad se umorim i dugo stojim, a i budem bas umorna...zapravo meni ti je pritisak skoro uvijek

💙

Žuža
    15. Travanj 2020. 15:15

Black ja za 2 tj idem kod svoje dokice kada cu biti 34 tjedna i poslije toga vjerojatno u bolnicu na preglede. Ja planiram vjerojatno na Sv. Duh na porod. Ja isto Boga molim da izdrzimo do 37 tjedana. Meni je dokica odmah rekla da se ide na hladni carski i da se to ide dosta ranije da slucajno porod ne bi sam krenuo. I rekla mi je ako sada prokrvarim isto se odmah javiti ali da nece raditi porod. Kao onda bi lezala u bolnici dok se ne smiri krvarenje i tek tamo sa 35 ili 36 tt se ide na porod. Ja doslovno samo skuham rucak i ponekad prebrisem kupaonu i to je to sto radim. Dobit cu dekubituse na lijevom boku 🙈

zmya
    15. Travanj 2020. 15:16

Ja cu dobit slom zivaca sa spavacicama za bolnicu :D Al stvarno.
    dekoracije.hr imaju iste kao i ma desire, neke, samo su jeftinije. 
    Dal da narucim jednu sa C&A pa cekam 3 tjedna il sta, pa bas ne znam sta cu s tim napravit. Nemam ni ogrtac za to doba i bas me zivcira sta ne mogu otic u ducan pogledat i neke druge modele netrudnicke a dovoljno komodne za tako nesto.
    Jos u Vinogradskoj treba imati svoju i za porod, mislim se, pa cemu, sta ne mogu dat oni neku svoju ionako je ta neupotrebljiva za boravak u bolnici.. rolleyesrolleyesrolleyes
    Zasto plac nema webshop :D

dana130
    15. Travanj 2020. 15:16

Cure cestitke na odlicnim pregledima 🎊🥳🍾
    Renata, bas ste divne 🥰🥰
    Javili su mi, dobila sam posao 🥳🥳🥳🍾🍾🍾 dora vadi trubice 😂🥰
    Sad samo malo cekamo zbog ove situacije, ali bitno da sam ja odabrana 💪💪 bas mi je pao kamen sa srca. Jos sam uzbudena pa ne znam ni sta sam jos htjela pisat. Nemojte zamjerit 😀

Baby girl 💜

Vrapčić123
    15. Travanj 2020. 15:17

Zaraa čestitam na urednom pregledu i zdravoj bebici ❤️💞💕
    Kaktusica zbilja si vrijedna 😍😍😍 I nisi luda što je mali spavao kod vas, pa sigurno vam je bio tako lakše, ja vas kužim skroz 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    15. Travanj 2020. 15:19

I da, dosla mi, pletenica i vreca iz babycentra. 
    Dora, vreca je zbilja predivna 🥰 ja sam zaljubljena 😂 i muz je odusevljen 😀
    https://ibb.co/ChMX2J3
    https://ibb.co/N7b8P1t

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.