Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    15. Travanj 2020. 11:20

Renata super ste! Jako ste zgodne :) 

tea1401
    15. Travanj 2020. 11:37

Pozdrav curke,samo da vas pozdravim nadam se da ste sve dobro❤uz pojedine trudnicke tegobe😂😂
    Mene zgaravica ubijaa vec danima, lose spavam pa sam preko dana ko zombij🙈
    Jucer sam prvi put osjetila neke cudne grceve u trbuhu, a trajalo je par sekundi i prestalo..valjda je to normalno..
    Moja curka se tumba po cijele dane,to vise nisu ni udarci nego kao da ima party unutra haha
    Ljubim vas😘😘

Anja🌸🌸

kaktusica
    15. Travanj 2020. 11:42

Renata divan trbuscic s hlace su top 😍
    Pepili divno izgleda kapucino, stvarno bi dobro bilo umocit kinder bueno ili one coko napolitanke, mljac mljac 🥰
    Di nam je Rose jutros 🤔
    Nije nam se Eovyn dugo javljala, nadam se da je sve ok...
    Leonie sexy mamma, odlicno izgleda spavacica i kompletic 🤩
    Meni danas stize h&m, ovih dana mi svaki dan treba doci nekakav paket, juhuhu!
    Eh da, moj muz nije odusevljen kolicima 😕 Mislim, njemu je svejedno sto cemo kupit dok sam ja zadovoljna ali voljela bi neka koja nam se oboma svidjaju. 

mimoza
    15. Travanj 2020. 11:43

Vec su poceli problemi sa spavanjem, a koliko jos imamo 😰 Ja sam spavala relativno dobro, dugo mogu spavati sa jednim ili nijednim odlaskom na wc, ali sam primijetila zadnja 2-3 dana da mi komplet ruka otrni 😰 mozda je samo nedostatak mg, jer ga u zadnje vrijeme zaboravim popiti. 
    Mene muci moja dementnost 😰 kada to prestaje? 😆
    Renata predivna si trudnica 😍
    Ena ima sutra u lidlu nesto od trudnicke robe, ali potkosulje i spavacice, ne 🤨 Je li imas nesto od njihove robe, koji broj treba uzeti?
    Ima li neko danas pregled? 

• Bebac24
    15. Travanj 2020. 12:11

Vidim dosta nama noci su veseliji dio ahahha 
    A tek kad bebe dodu ehhhaa 😂😂
    Znaci nasa obitrlj skroz poludila. 
    Ja dovela u kucu psa, sin mi upravo donio koku i 6 pilica, muz kupio 15 ovaca. 😂😂😂
    Tek se rjesili koza, on nabavio ovce. 
    Jos mi koka i pilici moraju bit u korti 😂😂😂https://ibb.co/bKts1rT

https://ibb.co/86tcGzH

Vrapčić123
    15. Travanj 2020. 12:13

Panda kako rame danas? Ja sam dobro spavala i onda mi mama odluči u 7.30 ujutro slati neke recepte i probudi me 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Bebac, Mrvičak prije sna meni dobro dođe šalica toplog mlijeka sa malo meda 😊
    Ivcy i ja jučer imala kontrakcije 😒 Kako si danas?
    Amneris sretno sa željezom! 🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    15. Travanj 2020. 12:14

I da mimoza di je sutra roba za trudnice u lidlu? Ja ne vidim u novom katalogu? 😕

kaktusica
    15. Travanj 2020. 12:19

Bebac bas vam je divno, neka zivotinja 💞❤
    Vrapcic nikako da te pitam, narucila sam jos ranije ciklu u prahu a nikako da je pocnem piti. Mogu li staviti u vocni jogurt i koliko otprilike?

mimoza
    15. Travanj 2020. 12:22

Bebac u Frankfurtu 😂 ako ti je na ruku da doletis u shoping haha Kod tebe pravo zivotinjsko carstvo, mogu misliti kako malac uziva 😁
    Svea hvala ti, ja sam inace nadarena da fulim velicinu 😁

Dora4
    15. Travanj 2020. 12:24

Kaktusica fotkaj sto ti stigne 😍 da, ja isto sve cekam di nam je Rose zapela il zaspala jutros 🤔🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.