Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mirtasiric1
    15. Travanj 2020. 10:21

Jutro svima, čestitam na punim tjednima, ooo kako vrijeme leti, a o broju stranica na forumu da ne govorim. Moje noći prolaze tako da jedva čekam da se probudim. Niti spavam, s i kad to malo zaspem probudi me pi pi pi. Sanjam svašts nešto i onda uđe neki strah u mene. Prepisujem to opterećenju svegs, od nepregleda evo već 5 tjedan do toga da moram sve sama sa dvoje školaraca, sreća pa su dosta i samostalne. 
    Iskreno, izbjegavam normabele ili nešto sl. nastojim ostati pozitiva i upravo glazba do kraja. Eee da mi se onako lijepo rasplesati, razbacati zlata bi vrijedilo 

• indy34
    15. Travanj 2020. 10:24

Cure mislim da smo sad vec manje vise sve u 3 tromesjecju ..sto znaci bolovi ne spavanje hormoni opet divljalju ..Dora ja pre nego sam zatrudnila sam imala strah od poroda al kako sam imala problem da uopste zatrudnim pa sve dalje poteskoce nekako sam taj strah potisnula al sad kako se primice pere me sve vise i vise .Svaki dan se predomislim po 100 puta kako cu i sta bi bilo najbolje a onda skontam da to ne mozemo da planiramo .Najbolje je da razgovaras sa svojim dr.o svim mogucnostima i date on umiri ..Ja cu jos sutra da razgovaram ..i da odlucim al manje vise sve scenarije imam u glavi,al takodje i milion pitanja i dilema ..Sutra sw svakako javim ..izdrzimo nekako i ovo ce da prodje sigurna sam 

Mocho
    15. Travanj 2020. 10:24

Lose spavanje, nemir i reakcija na zvukove s lupanjem srca se mene dogadala kad bi bila u periodima anksioznosti..Najcesce zbog stresa na poslu... A nama je to sada kako je CurlySue rekla, kombinacija hormona i stresa zbog neizvjesnosti situacije u kojoj jesmo. Jos k tome i priprema za mama bear modus operandi 🐻
    Ponekad me ulovi lose spavanje, ali sve ove stvari distanciranja uma od distrakcija koje su Zmya i Kaktusica spominjale pomazu 😇😇 I dobar zagrljaj od muza kojeg ne soraju hormoni 
    C&A dostava - prijavljujem da je stiglo nakon 3 tjedna..i isto tako prijavljujem da je njihov M broj maternity tajci realan skoro XL 🥴 mozda ne po duzini, ali sirina je meni kao da sam Aladinke uzela, a ne tajce 

ena0206
    15. Travanj 2020. 10:26

Dora dobro sam sada, tako te neke stvari izbace iz rutine da to nije normalno. Ali dobro, iza mene je pa idemo dalje pozitivno.
    Kako si ti draga? Vidjela sam da si bila na pregledu, da su bebači super napredovali i da cervix miruje!! Predivno je to bilo za procitati. Hrabra si ti žena, svaka ti čast! 😘😘😘

ena0206
    15. Travanj 2020. 10:30

Mocho da, ja sam kod njih isto uzimala.. M je preogroman sto si rekla bas po sirini, svugdje pliva oko mene.
    Zato se ja jos mislim npr. za spavacice, potkosulje, grudnjake, gdje da narucim da mi budu realne velicine.. Posto ja nikad ne kupujem online, uvijek volim probati prije. Al eto.. Sad je tako. 😄 

Leonie90
    15. Travanj 2020. 10:31

Mrvicak I ja sam odmah pomislila kakav nosic slatkiii 😍😍 inace, to sam prvo gledala na 4D, bas me zanimalo, i bas me zanima hoce li biti kakve razlike.
    Svea nije nosata, bas je mali 😂😂
    Vrapcic- tako mi je lijepo kad beba ima debele usne, preslatko. Ma tocno vas kuzim, ja slala frendicama da di je mojoj bebi uho, zasto se ne vidi na onoj slici 😂
    Yvette preslatko je sve 😍
    Spavanje- evo napokon dvije noci zaredom prospavala bez nocnog surfanja. Skuzila sam da se budim uvijek oko 2 i nesto na pispis, i zadnje dvije noci je to bilo jedino budjenje, a kad me zna probuditi po 3-4 puta, e to me onda ubije. I takodjer okretanje me ubija, zna mi cak pucnuti nesto u zdjelici pa se sva scimam, a recimo premjestam se s boka na ledja. Bez trudnickog jastuka vise ne funkcioniram uopce.

Pepilli
    15. Travanj 2020. 10:35

Ajde da ne bude sve črnjak ,složila sam si mega cappuccino....šalica je 380ml 😂 https://ibb.co/VgkLzTq

Sreća mamina

Dobrodošao

Dora4
    15. Travanj 2020. 10:45

Pepili ajme uplivala bi u ovaj chinno 🤤
    Ena super da si uspjela stavit to sve iza sebe, mislim da nam je to svima najteze, oduprijet se tim stalnim vrtlozima emocija i nekim losim vijestima iz okoline, ali kako mocho kaze sve je to priprema za mama bear modus operandi i mi to mozemo!! 💪🏼 ipak smo mi jaci spol, zato i jesmo mi trudne, a ne muski, hahahha zene moje, svaka njima cast, al ja mislim da bi se oni ubili nakon 3 dana trudnoce, hormona, komplikacija 🙈
    Indy ma sekira me sto evo od tog odlaska iz bolnice koji je bio doslovno zgrabaj stvari i trci van nisam vidjela svog dr., a on je glavni pa nitko ne zeli nesto rec konkretnije jer ga se boje 😬🤭 to je nazalost tako, a ja mislim da mozda i bolje da se naviknem da ga nema i da se na nikoga previse ne vezem i ne oslanjam jer je realnije da cu doc na porod nekom stotom i bit prepustena sustavu..mene ti uzasno brine oporavak od operacije 🙈🙈 a cek, ja sam skroz mislila da su tvoji momci iz prirodnjaka i da vam se osmijehnula sreca 🙃 nisam znala da ste se isto mucili da dodjete do njih 😔😘

15. Travanj 2020. 10:46

Dobro jutro krafnice! Čestitke na okruglim tjednima i pozdrav od nas dvije. ❤️😍
    https://ibb.co/94MnXtH [ibb.co]

15. Travanj 2020. 10:48

ena0206

Mocho da, ja sam kod njih isto uzimala.. M je preogroman sto si rekla bas po sirini, svugdje pliva oko mene.
    Zato se ja jos mislim npr. za spavacice, potkosulje, grudnjake, gdje da narucim da mi budu realne velicine.. Posto ja nikad ne kupujem online, uvijek volim probati prije. Al eto.. Sad je tako. 😄

H&M, potkošulje obavezno uzmite broj manje. Ja nosim S, ali velika mi je. Tj. sada je ok, ali kada rodim puhat će. Grudnjake još nisam. Spavaćice čekam u Lidlu, ili neke haljine bez rukava koje će mi poslužiti u tu svrhu.
    Na M&a Desire ima prekrasnih spavaćica 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.